Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
farmer99
Kontakt:

#106 Post autor: farmer99 » 24 wrz 2009, o 18:07

81) Czy klub mógł by pomyśleć nad sprzedażą słonecznika,paluszków,cukierków itd. z herbem naszego klubu i sprzedawać go przed meczem w trakcie sprzedaży biletów w sklepach z pamiątkami Ruchu ???

marek79
Kontakt:

#107 Post autor: marek79 » 24 wrz 2009, o 22:01

82) Witam. Czy klub moglby wprowadzic bilety rodzinne 2- osobowe lub 3-osobowe np. w cenie 25 lub 30 złotych. Przy obecnych cenach taki bilet dla rodziny wynosi 35-50 zł co z kosztami podrozy i jakims napojem dla dziecka stanowi juz powazny wydatek w budzecie rodziny.

P.S. bo teraz przewaznie jest tak ze ojciec idzie na mecz a dziecko biega po placu w tym czasie a mozna by go zarazic :rotfl: :rotfl: Niebieską epidemią.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2009, o 22:10 przez marek79, łącznie zmieniany 2 razy.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#108 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 27 wrz 2009, o 20:53

83) Czy jest możliwosc reklamowania meczów w telewizji Katowice oraz w tej stacji TVS?

84) co z biletami rodzinnymi? 2+1 albo 2+2?

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#109 Post autor: Scypion » 29 wrz 2009, o 22:36

Jakis czas temu zadalem pytanie

34. Było to juz kilkakrotnie poruszane, ale korzystając z tej drogi kontaktu z kims z klubu postanowiłem zapytać. Otóż czy istnieje szansa aby stadionowy zegar Ruchu OMEGA został przeniesiony na należne jej miejsce na przeciw trybuny głównej? Pozwoliłoby to wyeksponować symbol klubu będący jednocześnie cennym zabytkiem chroniąc go od dewastacji przez co bardziej zbydlęconą chołotę mieniąca się gośćmi. Wiem, że stadion nie należy do klubu lecz do miasta, ale uważam, że klub ma większą siłe przebicia z taka prośbą. 90 rocznica istenienia klubu wydaje się najlepszą okazją ku temu.

Na ktorte otrzymalem "odpowiedz"
Rzecznik Prasowy pisze: 34) Zegar Omega musi tam stać, gdzie stoi. Konserwator zabytków wyznaczył do tego miejsce.
Tymczasem sytuacja sie powtarza : http://www.niebiescy.pl/?id=5040

Prosze o komentarz. I niech mi Pan powie w jaki sposob konserwator zabytkow moze decydowac o utrwaleniu stanu rzeczy nie bedacego historycznym? Powiem wiecej w momencie zagrozenia zabytku konserwator ma prawo zadecydowac o przeniesieniu obiektu w inne miejsce. Nie mozemy pozwolic by kazda cholota co tu przyjezdza niszczyla jeden z symboli potegio naszego klubu. OMEGA tylko na przeciw trybuny glownej

Wojtas-28
Kontakt:

#110 Post autor: Wojtas-28 » 30 wrz 2009, o 10:09

Pon 21 Wrz, 2009

--------------------------------------------------------------------------------
Rzecznik Prasowy pisze:
Jutro odpowiem na zadane pytania.
Dziś jest 30 i nic....
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: Thoth » 30 wrz 2009, o 10:11

pewnie rewir mo abo pojechoł na urlop ;)
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#112 Post autor: Rzecznik Prasowy » 30 wrz 2009, o 17:21

Witam serdecznie

71) Kolega miał rację banner ze strojami Colo nie był odpowiedni. Zamieniłem go na zdjęcie drużyny z niedawnej sesji zdjęciowej (Andrzej Niedzielan takze).

72) Nie wiem co porównuje ochroniarz; "Scypion - Spytaj się ochroniarza". A tak na poważnie służby porządkowe są szkolone i na pewno przed meczem z Lechią Gdańsk zostaną jeszcze raz poinformowani, że karnetowicze nie muszą mieć ID.

73) Zapewniam, że rozmowy Pana Patermana z Panem Klimkiem są prowadzone. Ale na ten temat nie będę się wypowiadał.

74) Niebawem zostaną wypuszczone nowe akcji Ruchu Chorzów SA. Będzie mógł je kupić każdy zaineterswaony. Kto wie może firma Centrozap będzie zainteresowana nabyciem akcji. Zaczekajmy.

75) Co do Toi Toi i stoisk z napojami to przekaże osobom odpowiedzialnym za to.

76) JUŻ mówiłem, że Bilety rodzinne to dobry pomysł i ten temat będzie obradowany w przerwie między rundami. Istnieje duże prawdopodobieństwo, by takie bilety wprowadzić w życie. Jest temat.

77) Przecież frekwencja jest podawana na oficjalnej stronie. Słyszałem opinie, że jest wiarygodna w końcu. Więc z czym teraz problem?

78) Przy akcjach charytatywnych zawsze na stronie podawany jest link, pod którym można licytować.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: jajo » 30 wrz 2009, o 18:38

Rzecznik Prasowy pisze:
77) Przecież frekwencja jest podawana na oficjalnej stronie. Słyszałem opinie, że jest wiarygodna w końcu. Więc z czym teraz problem?
Ekstraklasa SA podała oficjalne liczby 7. kolejki Ekstraklasy w sezonie 2009/2010

Ruch Chorzów - Cracovia Kraków 2:0 (1:0). Bramki: Ruch - Wojciech Grzyb (13), Andrzej Niedzielan (75). Żółte kartki: Ruch - Gabor Straka (43), Krzysztof Nykiel (48), Krzysztof Pilarz (90+2); Cracovia - Marek Wasiluk (53). Widzów: 6 500.

z tym Panie Rzeczniku, pozdrawiam
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: spyru » 1 paź 2009, o 08:22

85. Napisał Pan jakiś czas temu że zostały uregulowane w dużej części zaległości. Osobiście bym się tym nie chwalił bo wziąć od jednego a oddać drugiemu nie jest sztuką. Pytanie dotyczy tego co dalej? Co będzie kiedy pieniądze się skończą? Bo skoro taka jest strategia pani prezes to za kilka miesięcy Ruch będzie bankrutem.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: Thoth » 1 paź 2009, o 09:04

86. jako ze dział marketingu naszego klubu działa na najwyższym poziomie i jesteśmy czołowka w tej dziedzinie w kraju. chciałem zapytać ile osób oprócz mrozikowej pracuje na ten niewatpliwy sukces. jako długoletni kibic wraz ze znajomymi chciałbym wystosować jakas "petycje" dziekczynna za dotychczasowe osiągniecia.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#116 Post autor: MBR-200 » 1 paź 2009, o 09:12

Rzecznik Prasowy pisze:
76) JUŻ mówiłem, że Bilety rodzinne to dobry pomysł i ten temat będzie obradowany w przerwie między rundami. Istnieje duże prawdopodobieństwo, by takie bilety wprowadzić w życie. Jest temat.
Cóż za błyskawiczna reakcja!

A tak na poważnie - jaja se robicie? :chytry: :oczami:
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Tobol
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: Tobol » 6 paź 2009, o 01:01

87. Czy pismo do Atletico w sprawie meczu na 90 lecie zostało już wysłane? jeśli tak to był jakiś odzew?

buli19R20
Kontakt:

#118 Post autor: buli19R20 » 6 paź 2009, o 12:15

Szanowny Panie Rzeczniku Prasowy mam pytanie :)

Dlaczego na treningi UKS Ruch Chorzów nie przychodzą potrenowac z młodymi gwiazdami Ruch-u starsi gracze? Chodzi mi o to ze moze warto by zaprosic na taki trening Niedzielana Grzybka czy Grodzickiego wysłac meila do mediów ( TVS, TVP3) mamy naprawde niezlą akcje promocyjną i pozytywny wizerunek klubu rosnie :) prosze o odpowiedz na to pytanie.

Awatar użytkownika
m.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: m. » 7 paź 2009, o 09:42

Ponawiam pytanie o stadion. Czy sa prowadzone jakies rozmowy na ten temat. Taki klub potrzebuje nowego stadionu. wszedzie dookoła sie buduja ino nie u nas!!! a kopel to niech se Śląski wsadzi w .... !!!! PozdRawiam.

[ Dodano: Sro 07 Paź, 2009 ]
a modernizacja typu ''nowe-stare'' krzesełka ze śląskiego to już żenada,mamy XXI wiek!!!

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#120 Post autor: Rzecznik Prasowy » 7 paź 2009, o 11:27

Kłaniam się

Co do pytań: 79, 80, 81, 82, 84 i 86, to jutro jest spotkanie przedstawicieli Fan Clubów z Marketingiem i będzie można poruszyć wiele tematów, między innymi te w pytaniach.

83) Oczywiście ja też jestem za tym, żeby reklamować w TVP Katowice i TVS Silesia. Ale na to wszystko trzeba mieć czas. Niebawem TVP Katowice pokaże szeroki materiał o naszym klubie, TVN Turbo również.

87) Pismo do Atletico zostało wysłane, czekamy na odpowiedź. Na pewno jesteśmy w kontakcie z Hiszpanami.

PozdRo.

[ Dodano: Sro 07 Paź, 2009 ]
Co do treningów z UKS Ruch Chorzów. Nasi zawodnicy mają teraz przewaznie po dwa treningi dziennie, cięzko jest wygospodarować czas na to, tym bardziej , że zajęcia zazwyczaj odbywają się w tym samym czasie, co UKS.

Zablokowany