KALENDARZ RUCHU 2010

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
eRka1920
Kontakt:

#61 Post autor: eRka1920 » 5 paź 2009, o 20:56

brolch udzial w konkursie i chociaz zech nie jest jakims super grafikiem to prace naprawde na niski poziomie (moja tez nie jest rewelacyjna - nr 6) myslolch ze momy lepszych grafikow, patrzac na vlepki to pewne osoby albo to olaly albo kalendarze byly wybierane na szybko bo czas gonil, fajnie ze chodz trocha sie wom podobo moj pomysl bo nie powiem ze naszkicowanie herbu Ruchu bylo latwe i to wsumie mie cieszy ze znalazly sie osoby ftorym sie podobo :) dzieki za glosy jesli ftos wysle smsiora :D

jak dla mnie to 7 wygro, ludzie chca koloru, moze graficznie praca jest latwo ale wiadomo liczy sie efekt (glownie dla osoby ktora o grafice pojecia nie mo)
R

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#62 Post autor: Scypion » 5 paź 2009, o 21:20

Nie kupię żadnego z tych kalendarzy.. takie kalendarze to moze sobie zrobić fan club Nielby Wagrowiec z Plackarzewa, ale nie klub 14 krotnych MP na swoje 90-lecie. Dalej tak prowadzcie ten marketking... dobrze idzie...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#63 Post autor: Patton » 5 paź 2009, o 21:25

Wybaczcie, czasem mnie ponosi, ale Ku*** co to ma byc??!!

P.S. Ja, ja, ja - pewnie, ze moglem zrobic lepszy. Ale nie zrobilem, bo nie mam czasu, a robota na od***rdol nie w moim stylu :wstyd: :wstyd: :wstyd: :przestraszony: :przestraszony:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#64 Post autor: fRyta » 5 paź 2009, o 21:25

Patologia w kalendarzach :)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

slavo
Kontakt:

#65 Post autor: slavo » 5 paź 2009, o 21:31

a weźcie się choć raz pierdolnijcie sami w piersi.

nie ogłoszono by konkursu - źle
ogłoszono - też źle..

... fakt jest taki, że to my kibice daliśmy dupy, a teraz nie potraficie się do tego przyznać.. daliśmy, bo są ludzie, którzy potrafią zrobić coś dobrego w kwestii grafiki (chociażby plakat na mecz z Lechią, żeby daleko nie szukać), ale nikomu się nie chciało, nie miał czasu, "może ktoś inny zrobi", "miałem wielkie pranie"... więc skończcie biadolić, a jak wspominałem na wstępie... trzeba sie pi***olnąć w pierś i spróbować jakoś wznowić ten konkurs.... tylko dlaczego niby teraz autor projektu 7, 3 czy 2 ma nie wygrać ? Co on jest winny, że komuś się nie chciało.. :?:

mniej hipokryzji, nie jesteśmy żabolami :!:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#66 Post autor: Patton » 5 paź 2009, o 21:32

Mosz recht - sami dalismy dupy :kwasny: :zawstydzony:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Kris KLZ
Kontakt:

#67 Post autor: Kris KLZ » 5 paź 2009, o 21:36

narzekocie a nie ma o co :zdziwko: :/
konkurs byl ogloszony-wszyscy ci co marudzom mogli zrobic projekt i tyla...
projekty som jakie som i trza wybroc nojlepszy z tych jakie som,a na przyszlosc nie odstawiac takich szopek ino zrobic lepsze prace...

projekt 5 i 7-mysla ze nojlepsze ;)
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

reden
Kontakt:

#68 Post autor: reden » 5 paź 2009, o 21:39

eRka1920 pisze:brolch udzial w konkursie i chociaz zech nie jest jakims super grafikiem to prace naprawde na niski poziomie (moja tez nie jest rewelacyjna - nr 6)
Jeźli idzie o praca nr 6 to nie sie sie czego wstydzić. W przeciwieństwie do reszty ta mo oryginalny styl, pomysł i widoczno włożono robota.
Jedyny rzecz do keryj sie mogom sie po druku co-ambitniejsi dociepać to fotka z lot 1939-1944 czyli BSV i hakenkreuze na masztach (być może lustrzane odbicie zmyliło tu szanowne jury, ale na inkszym projekcie w normalnym ujynciu pszeszło...). Poz tym uważom, że projekt godny uwagi.
Co do samej dezyzji w kwestji wyboru jasno wyłazi niekompetencja osób kere wybierali projekty. Po piersze wiynszo czynść z wybranych prac nie poradzi sie "we druku". Wymagania są jasne kupa z tego co widać w publikowanych wzorach to może być problem.
Jak ftoś sam pisoł przeszły projekty z błędami np. "BĘDĄ TWORZYC" "LEGENA BEZ KONCA" (x2) "mistrza polski"
Moim skromnym zdaniem efekt wyboru części tych prac to brak kompetencji wybierających i szlus. Oficjalny kalyndorz niy może mieć błędów ortograficznych, kalendarzowych (soboty na czerwono), historycznych (herb Górnego Śląska z Provinz Oberschlesien) i technicznych itd. itp...

Mattix7777
Kontakt:

#69 Post autor: Mattix7777 » 5 paź 2009, o 21:41

powiem wam szczerze ze zdziwoiny jestem poziomem prac. Spodziewalem sie wyjebanych w kosmos projektow i swoj robilem z nudow , dla zabawy. Jakbym wiedzial ze to tak bedzie wygladac to bym sie bardziej przylozyl do Tego i poswiecil wiecej czasu... :wstyd: :wstyd:
Ostatnio zmieniony 5 paź 2009, o 22:06 przez Mattix7777, łącznie zmieniany 1 raz.

jugador
Kontakt:

#70 Post autor: jugador » 5 paź 2009, o 21:47

Dobra juz nie rozkminiajcie kto dal dupy bo dali wszyscy i tyle.
Niektorym sie nie chcialo robic , inni sie za malo przylozyli a jeszcze inni z kolei sa za slabi w te klocki a mogli sie kiedys nauczyc.

Lepiej sie zastanowic jak to odkrecic i Ty Reden i Ty Mattix moglibyscie cos machnac.
Dlaczego ? Bo jestescie dobzi w te klocki.Lepiej zamawiac mniej towaru u sprawdzonej firmy niz brac wciul od slabiakow.
To jest bardzo wazny kalendarz !
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

maroon77
Kontakt:

#71 Post autor: maroon77 » 5 paź 2009, o 23:54

Panowie co wy wogóle gadacie ? zobaczcie sobie to ...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ba8 ... f7df1.html

został wysłany przez kumpla , co wy na to powiecie ? Szczerze nie wiem co powiedziec ....
RUCH

fuhr
Kontakt:

#72 Post autor: fuhr » 6 paź 2009, o 00:07

nie jest zly ale jednak gradacja jakas nie tak

na moj gust
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

slavo
Kontakt:

#73 Post autor: slavo » 6 paź 2009, o 00:14

maroon77 pisze:Panowie co wy wogóle gadacie ? zobaczcie sobie to ...

został wysłany przez kumpla , co wy na to powiecie ? Szczerze nie wiem co powiedziec ....
nie przesadzajmy, rozumiem, że kumpla, ale wybitne dzieło to tez nie jest.

Ktos już tu zaproponował sensowną wersje ratunkową (patrz niżej)

Obrazek

w miejsce nazwisk umieścić miesiące i wiochy nie będzie

maroon77
Kontakt:

#74 Post autor: maroon77 » 6 paź 2009, o 00:26

może wybitne nie jest , ale w tej 10 wg. mnie mogłoby się znaleźć. i byloby prawdopodobnie bardzo powaznym konkurentem.
RUCH

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#75 Post autor: milanos » 6 paź 2009, o 02:13

maroon77 pisze:Panowie co wy wogóle gadacie ? zobaczcie sobie to ...

Może gdyby Gerard Cieślik był w środku a nie Śrutwa to by się dostał do 10-tki ;)

PS: nie wstydź się przyznać że to twoja praca, bo taki sam nick jak na forum masz na fotosiku :hyhy:
Obrazek

ODPOWIEDZ