[9 kolejka] Odra Wodzisław - Ruch Chorzów
- L.G
- Kontakt:
Żeby niy było tak różowo i słodko, to pozwola sobie coś skrytykować i jak bardzo docyniom i szanuja zamiana myntalno i charakterologiczno Grodzickego w ty rundzie, tak uwazom, że jest stanowczo za wolny i za mało zwrotny i wiykszość zagrożyń w tym sezonie pod naszom bramkom wyniko własnie z jego ociynżołości.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Lutz
- Kontakt:
Tja.... bo dostowajom FastFood ze MCDonalda abo inkszego kebabowca na obiod zamiast richtig polskiego krupnioka( niy mylić z tymi podludźmi) ze karoflami i szpyrkami, ale o to to już z pretynsjami do naszy Iron LadyL.G pisze:Żeby niy było tak różowo i słodko, to pozwola sobie coś skrytykować i jak bardzo docyniom i szanuja zamiana myntalno i charakterologiczno Grodzickego w ty rundzie, tak uwazom, że jest stanowczo za wolny i za mało zwrotny i wiykszość zagrożyń w tym sezonie pod naszom bramkom wyniko własnie z jego ociynżołości.

Grodek niy żryj tela !!! Hasło na nostympny trans na szpilu

- ch-R
- Rejon
- Kontakt:
Fakt, na Ślonsku 2 poważne błyndy. Rot w Lubinie. Zadupcono syt. w Wodziaławiu, potym z wolnego pod tor dlo Odry. Rot ze Piastym. Zaglondanie w Bełchatowie z neutralny pozycji kery z niypokrytych pge-owców wciśnie bal do tora przi drugi bramie. To tak ino na gibko, trocha drugi Adams sie z Niego robi, niby dobrze ale w kożdym szpilu 1,2 takie syt. że śmierdzi straconym torym. Może tak Stawara na 2-3 szpile popróbować?
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grodzicki - noo
, Rio Ferdinand to nie jest ale moim zdaniem to silny punkt.
W każdym meczu można znaleźć kogoś komu można coś zarzucić. Akurat obydwie czerwone kartki - bez konsekwencji dla zespołu. Oczywiście jak się szuko dziury w całym co jest ponikąd naszom narodowom specjalnosciom
można gdybać że naraził drużynę ale w Anglii, która jest dla mnie wzorem nikt nie patrzy jakim sposobem tylko z jakim skutkiem. Tam np. jak torman 3 razy wypusci bal z rąk w jednej akcji a mimo to nie skończy się to torym to jest noszony na rękach u nos jest wycedzony przez wszytskich.
Może nie jest szybki, ale górne piłki są jego. Oczywiście zaroz mi sam poszukocie jakoś fota albo filmik że jakoś górno bala nie była jego ale Rio ferdinand tyż nie wyłapuje wszystkich grónych bali bo inaczyj byłby nadludziym, mimo że niewiela mu brakuje
Grodek mo jedyn atut który akurat mnie bardzo pasuje, że nie boi się iśc z rajdem do przodu na przebój. U śrdokowego obrońcy w Polsce to rzadkość a w Ruchu wręcz magwrzadkość. Pod tym wzgledem jest lepszy od wychwalanego wszem i wobec Sadloka, który jest zadatkiem na wielką gwiazdę i wierza że to osiagnie ale póki co Grodek mo kila atutów na plus w porównaniu z Sadlokiem i nie nazwałbym go najsłabszym ogniwem.
Jak już szukac tego najsłabszego ogniwa z żelaznego składu to dla mnie jest nim Baran.
Facet od wybijania bali co mu całkiem nieżle wychodzi i z dużą wolą walki ale piłkarsko nic poza tym, niewelie konstruktywnej gry, ilośc strat ponadprzeciętna, panika

W każdym meczu można znaleźć kogoś komu można coś zarzucić. Akurat obydwie czerwone kartki - bez konsekwencji dla zespołu. Oczywiście jak się szuko dziury w całym co jest ponikąd naszom narodowom specjalnosciom

Może nie jest szybki, ale górne piłki są jego. Oczywiście zaroz mi sam poszukocie jakoś fota albo filmik że jakoś górno bala nie była jego ale Rio ferdinand tyż nie wyłapuje wszystkich grónych bali bo inaczyj byłby nadludziym, mimo że niewiela mu brakuje

Grodek mo jedyn atut który akurat mnie bardzo pasuje, że nie boi się iśc z rajdem do przodu na przebój. U śrdokowego obrońcy w Polsce to rzadkość a w Ruchu wręcz magwrzadkość. Pod tym wzgledem jest lepszy od wychwalanego wszem i wobec Sadloka, który jest zadatkiem na wielką gwiazdę i wierza że to osiagnie ale póki co Grodek mo kila atutów na plus w porównaniu z Sadlokiem i nie nazwałbym go najsłabszym ogniwem.
Jak już szukac tego najsłabszego ogniwa z żelaznego składu to dla mnie jest nim Baran.
Facet od wybijania bali co mu całkiem nieżle wychodzi i z dużą wolą walki ale piłkarsko nic poza tym, niewelie konstruktywnej gry, ilośc strat ponadprzeciętna, panika
-
- Kontakt:
-
-
Ja bym dał Grodkowi odpocząć ,gdyż zgadzam sie z przedstawianymi zarzutami.To fakt niepodważalny jest za wolny.Przeusnął bym Barana na środek obrony i dał szanse Pulkowskiemu gdyby po 45 min. Pulo pokazywał te swoją gorszą strone (bo to piłkarz jak wiemy o 2 obliczach) to powrócił bym do normlanej koncepcji czyli Grodek stoper ,a Baran środek pomocy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie powiedziałbym, na bazie przykładów które podałeś. Mecz z Legią na zakończenie sezonu to nie było poważne granie bo cel został osiągniety kolejke wczesniej, natomiast nie wiem o co chodzi Ci z tym Widzewem. Jakie skutki? mecz wygralismy 1-0. Bład był ale ktoś inny wczesniej popełnił błąd (Baran) . Chciałbym Ci przypomnieć że parę minu wczesniej nastąpiła zmina, wszedł Baran na stopra, a Grodzicki przeszedł na prawą obronę. Grał na tej pozycji chyba pierwszy raz w Ruchu. Byłem na meczu i doskonale widziałem rekacjęslavo pisze:Gerhat mimo wszystko jednak jego błędy są brzemienne w skutkach. Wspomnę jeszcze Legię (ostatni mecz ubiegłego sezonu) ... i Widzew 93 minuta

Grdozicki popełnia błędy jak każdy zawodnik Ruchu i nie tylko Ruchu, ale napewno zarówno on jak i cała formacja obronna to nasza siła. Pomoc i jej obsada ma więcej mankamentów.
-
- Kontakt:
Ok. Gerhat. Co do Widzewa przyznaję Ci rację. Ale nie przekonują mnie tłumaczenia co do Legii (nie pamiętam ile, a każde miejsce wyżej w tabeli, to kilkaset tysięcy złotych, a brzęk monety, to chyba dosyć poważny argument dla grajków ?) , tym bardziej, że powtórka nastąpiła w meczu z Bełchatowem.
I jeszcze jedno co do meczu "o nic" z Legią. Mecz z Legią nigdy nie jest dla kibica Ruchu o nic, tak samo jak sparing z Maszynohurtem Kozia Wolka i tak samo nie ma zgody na odstawianie nogi i przechodzenie obok.
Bardzo cenię charakter boiskowy Grodzickiego, jego wyjścia do przodu ale przede wszystkim jest stoperem i jak na stopera prokuruje stanowczo zbyt wiele sytuacji zagrożenia pod naszym polem karnym i to nie tylko robiąc błędy (jak każdy) ale niestety zbyt często przysypia albo wręcz odpuszcza (co jest niedopuszczalne) (żeby było jasne czerwonej z Piastem do tego nie liczę).
Owszem pomoc ma sporo mankamentów, w momencie gdy nie ma Straki środek praktycznie przestaje istnieć, ze Straką czy to Baran w roli przeszkadzacza, czy Pulkowski (osobiście uważam, że najmniej doceniany zawodnik) i pomoc zaczyna zupełnie inaczej wyglądać.
ps. eeeech, a gdybyśmy ze dwie takie Straki mieli
(a gdyby tak Fabusza, gdy wyzdrowieje, spróbować przerobić na środkowego
)
I jeszcze jedno co do meczu "o nic" z Legią. Mecz z Legią nigdy nie jest dla kibica Ruchu o nic, tak samo jak sparing z Maszynohurtem Kozia Wolka i tak samo nie ma zgody na odstawianie nogi i przechodzenie obok.
Bardzo cenię charakter boiskowy Grodzickiego, jego wyjścia do przodu ale przede wszystkim jest stoperem i jak na stopera prokuruje stanowczo zbyt wiele sytuacji zagrożenia pod naszym polem karnym i to nie tylko robiąc błędy (jak każdy) ale niestety zbyt często przysypia albo wręcz odpuszcza (co jest niedopuszczalne) (żeby było jasne czerwonej z Piastem do tego nie liczę).
Owszem pomoc ma sporo mankamentów, w momencie gdy nie ma Straki środek praktycznie przestaje istnieć, ze Straką czy to Baran w roli przeszkadzacza, czy Pulkowski (osobiście uważam, że najmniej doceniany zawodnik) i pomoc zaczyna zupełnie inaczej wyglądać.
ps. eeeech, a gdybyśmy ze dwie takie Straki mieli

Ostatnio zmieniony 5 paź 2009, o 22:25 przez slavo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Grodzicki to jest za***isty obrońca nie wiem co wy do niego macie ale inne kluby z Ekstraklasy o takim zawodniku marzą. On ma taki spokój i gra jak profesor.
Przypomijcie sobie mecz m.in z Lechem 2:0 dla nas może wam tam sie tez nie podobał?
niech jeden z drugim wyłoży kase na Żewłakowa albo Terrego to mozemy Grodzickiego odstawić.
Rafał Grodzicki!
Przypomijcie sobie mecz m.in z Lechem 2:0 dla nas może wam tam sie tez nie podobał?
niech jeden z drugim wyłoży kase na Żewłakowa albo Terrego to mozemy Grodzickiego odstawić.
Rafał Grodzicki!

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jasne ze mozesz mieć własne zdanie od tego jest te forum aby pisac co sie uważa. Pisze według siebie ze szczeście troche sie do nas uśmiechneło że mamy takich zawodnikow jakich mamy obecnie w kadrze i takiego wspaniałego trenera , ktorego nie zamienił bym w chwili obecnej na nikogo innego.slavo pisze:podobał, nie podobał mi się mecz Bełchatowem, mam nadzieję, że mi wolno mieć własne zdanie19_kRzysiek_20 pisze:Przypomijcie sobie mecz m.in z Lechem 2:0 dla nas może wam tam sie tez nie podobał?
Co do Grodzickiego to nie podobało mi sie jak grał za Pietrzaka z Sadlokiem bo przez 60 min grali jeden do drugiego miedzy sobą i ci.. długa piła na ,,szybkiego" Fabusa.
Teraz jest innaczej bo widac że Waldek wie o co chodzi w grze i mu to nakierował w głowie.
Nie jest szybkim obronca ale jest skutecznym obrońca a za to sie zawodnika na tej pozycji ocenia.
Ludzie my mamy 2 obrone w kraju w chili obecnej i młodych zawodnikow w pierwszej 11 cieszmy sie tym i budujmy jeszcze silniejszy Ruch

-
- Kontakt:
Moze ściepa na Pique,nowy temat?a niy sorry on tyz hujowy jest o czym nos uświadomi LajfsGODL.G pisze:Żeby niy było tak różowo i słodko, to pozwola sobie coś skrytykować i jak bardzo docyniom i szanuja zamiana myntalno i charakterologiczno Grodzickego w ty rundzie, tak uwazom, że jest stanowczo za wolny i za mało zwrotny i wiykszość zagrożyń w tym sezonie pod naszom bramkom wyniko własnie z jego ociynżołości.
Mom pytanie czy to jest ten som co kiedyś mioł nick łowca goroli?
Pozdro