- Mogliśmy dzisiaj więcej strzelić, ale nie bądźmy zachłanni i cieszmy się ze zwycięstwa. Trochę szkoda straconej bramki, bo było to niepotrzebne. Jesteśmy bardzo zadowoleni z trzech punktów zdobytych na wyjeździe. Pracujemy ciężko na treningach i jest taka naprawdę zdrowa rywalizacja. Nikt nie jest na nikogo obrażony. Nie mamy jakichś planów. Chcemy grać jak najlepiej w każdym spotkaniu i zdobywać komplety punktów.(neo)
Ariel Jakubowski (obrońca Ruchu):
- Trener Fornalik zaraził nas swoim spokojem i właśnie ten spokój my pokazujemy na boisku. Łatwiej się nam wtedy gra. Trener rzeczywiście bardzo cieszył się dzisiaj z bramek. My także potrafimy się cieszyć z naszej gry i z treningów, co przekłada się na naszą postawę na boisku. (sza)
Artur Sobiech (napastnik Ruchu):
- Bardzo cieszą nas trzy punkty. Nie udało mi się dzisiaj strzelić gola, ale w ogóle się tym nie przejmuję. Mam nadzieję, że w kolejnych meczach będę wykorzystywał sytuacje. (neo)
----
Albo mi sie wydaje,albo po raz pierwszy od dawna chyba moge napisać,że naprawde jest fajnie...

Cieszcie się dalej grą.. róbcie to co robicie do tej pory, grajcie jak najlepiej w każdym spotkaniu i nie przejmuj się (pojedyńczy zawodniku) kiedy w pojedyńczym meczu nie uda Ci sie strzelić bramki. Staraj się w następnych meczach a na pewno Ci wyjdzie.a jak nie Ty to strzeli kolega.

Fajnie sie czyta te wypowiedzi..