RUCH - Pogon

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
AndRe
Kontakt:

#106 Post autor: AndRe » 25 kwie 2004, o 19:25

Ozor pisze:Zydorowicz mo wiek dejcie mu spokoj latka lecom to i wzrok niy tyn.
i zoladek nie ten :wink:

stan01
Kontakt:

#107 Post autor: stan01 » 25 kwie 2004, o 21:29

Ozor pisze:Zydorowicz mo wiek dejcie mu spokoj latka lecom to i wzrok niy tyn.
Wg mnie Pan Zydor nigdy nie byl Niebieski, albo jest Dospelem, albo Żabolem. I tyle na temat, a jezeli sie myli to celowo.

AndRe
Kontakt:

#108 Post autor: AndRe » 25 kwie 2004, o 22:08

Kiedys modne bylo haslo na trybunie

"Zydorowicz do Katowic"

to tak zeby rozwiac niejasnosci komu sympatyzuje ten sympatyczny abstynent - pan Jedrzej Zet

Damiano
Kontakt:

#109 Post autor: Damiano » 25 kwie 2004, o 22:15

Nojlepszy komentarz do tego szpilu usłyszołech od mojej muter łona pedziała: co to RUCH gro w II lidze przecież łoni lepiyj łot tyj wisły grajom. A jo sie wom dziwia, bo jak jo bych była na tym szpilu to tymu syndzi do dupy nakopia.
Nic dodać nic ująć.
Oby to był początek czegoś wielkiego.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: Ozor » 25 kwie 2004, o 22:18

Może bydymy celowo mylic Zydorowicza z Szpakowskim bardzo podobini som he he.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: Ozor » 25 kwie 2004, o 22:21

Sorki za te gupoty ale jeszcze trocha swiyntuja tak sie ciesza.

kijo

#112 Post autor: kijo » 25 kwie 2004, o 22:23

fajnie grali pilkarze :D :D :D :D :D :D :D :D 8)

smok

#113 Post autor: smok » 26 kwie 2004, o 00:42

NIKT ZE SZCZECINA NIE PRZYJECHAL BOSCIE NAS NIE CHCIELI!!! TRZEBA BYLO UDOSTEPNIC BILETY TO BYSMY WPADLI! :D GRATULACJE UTRZYMAJCIE SIE CHLOPY I WRACAJCIE DO 1szej LIGI!!

DjMaciar
Kontakt:

#114 Post autor: DjMaciar » 26 kwie 2004, o 03:05

WIELKIE DZIEKI ZA WYNIK :shock:

chyba mlodziez momy zdolno z tego co pokozali mogymy sie cieszyc
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Gość

#115 Post autor: Gość » 26 kwie 2004, o 06:40

smok pisze:NIKT ZE SZCZECINA NIE PRZYJECHAL BOSCIE NAS NIE CHCIELI!!! TRZEBA BYLO UDOSTEPNIC BILETY TO BYSMY WPADLI! :D
bo my się was boimy :lol: , prawda jest taka że zlaliście ten mecz i nikt od was nie zamówil biletów (wystarczył tylko faks do klubu). Niestety lider zalicza zerowe wyjazdy hehehe 8)

marcyk
Kontakt:

#116 Post autor: marcyk » 26 kwie 2004, o 07:26

I taki RUCH chce ogladac zawsze. Przypomnialy mi sie tuste lata i zabawa na trybunach. Po torze PEPE az mie ciary przeszly po plecach ze szczynscio.
Mosor - moga ino mu pedziec WYBACZAM MLODZIENCZA GLUPOTE i DUPNE SORRY.
A rogalik - hu* i 4 zlote (za parkplac pod halom) ci w dupe na pedzacym jezu.
Jesce roz dzieki wszystkim za te 3 punkty i atmosfera w sobota.

Marik
Kontakt:

#117 Post autor: Marik » 26 kwie 2004, o 07:45

Jak mało potrzeba aby uszczęśliwić kibica!!
Ja tam wolę poczekać z zachwytami. Jak dla mnie to jakąś dziwną niemoc prezentowała Pogoń, która sprawiała wrazenie jakby nie chciała za bardzo zrobić Ruchowi krzywdy.
Chciałbym sie mylić, ale to następne 2 mecze pokażą czy to rzeczywiscie początek lepszych czsów czy tylko taki sobie przerywnik ku pokrzepieniu serc.

Sorry, że trochę popsułem nastrój ogólnej euforii na forum ale takie są po prostu moje odczucia.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#118 Post autor: gerhat » 26 kwie 2004, o 08:51

stan01 pisze:
ab pisze:To był RUCH z dawnych lat: nieustępliwy i waleczny. Dzisiej Gucio by się ich nie powstydził. Tak trzymać i za rok pierwsza liga w Chorzowie! :D :D :D
Calkowicie zgadzam sie z Twoja opinia, rzeczywiscie Niebiescy zagrali wg mnie jak za dawnych dobrych czasow .
PS . Szacunek dla "gerhata" i Jego opinii przed meczem z Pogonia.
Wg mnie Trafil w dyche.
:)
a ja powiem tak szacunek dla Niebieskich, którzy nie dali się stłamsić opiniami że bez tych dwóch nie mają szans.
Brawo Pepe, Brawo Ruch, Brawo Kibice za wspaniały doping. To był rzeczywiście mecz jakich od lat na Cichej nie było. I loża szyderców była cicho :wink: bo jej ulubieńcy Fornal i SuperManiek nie grali :lol:
Niech ten mecz będzie początkiem nowego Ruchu.

WOJTEKK

#119 Post autor: WOJTEKK » 26 kwie 2004, o 08:56

wszystko juz zostało napisane :lol: oby tak dalej :P jedyny minus to taka mała ilosc kibiców :cry: ale własnie przy okazji takich szpilów widac ilu najwierniejszych kibiców jest na meczu.

alieu
Kontakt:

#120 Post autor: alieu » 26 kwie 2004, o 09:33

W sobote na szpil przyszła 2 (3?) tyśięczna elita. I to było słychać. Jak niebiescy schodzili na przerwe to nie było jak zwykle ciszy tylko oklaski i śpiewy z "10" (moze inni tez śpiewali ale 10 chyba najgłośniej), mysle że to chłopakom bardzo pomogło bo na II połowa wyszli ku***sko podjarani. Myśle, że piłkarze zrozumieli, że żeby zdobyć szacunek kibiców trzeba za***rdalać przez 95 minut, a że czasem brakuje umiejętności to trudno, realem nie jesteśmy. Zresztą w II lidze walka jest ważniejsza od umiejętnośći.
Jak bedzie fajna pogoda i wyniki i znowu na Ruch przyjdą kanapowi kibice obejrzeć taki mecz jak na C+, i zaczną bluzgać na chłopaków to musimy od razu reagować ( no chyba że znowu będom od***rdalać kiche).
A co do meczu to sie zastanawiam czy Ruch był taki mocny, czy Pogoń taka słaba (przeciez oni nic nie pokazali). No nic, zobaczymy za pare dni.

Ruda Śląska

ODPOWIEDZ