RUCH - Pogon

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Doboszek

#91 Post autor: Doboszek » 25 kwie 2004, o 11:19

ruby z kaliny pisze: I tak na koniec. Chyba coraz bliższy jest dzień kiedy kibice powinni wywiesić transparent: "MOSÓR MASZ WYBACZONE"

Wojtek co ty na to :?: :wink: :lol:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#92 Post autor: 19r20 » 25 kwie 2004, o 11:19

no warto było pójść na ten szpil
gra od 1 do ostatniej minuty na 100%, po strzeleniu bramki nie cofneli się! a dalej ciśli! tak grając to o otrzymanie nie musimu się martwić
żadko widzi się że pod koniec wszyscy dopingują nawet trybuna
dla takich meczów naprawdę warto przychodzić i te wszystkie remisy idą w niepamięć
podsumowująć za***iście było nawet wtedy gdy 1 gość o mało co mnie racą nie chajcnął...
a gardło dziś już nawet tak nie boli...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Miroslaw
Kontakt:

#93 Post autor: Miroslaw » 25 kwie 2004, o 12:06

Widzieliscie jak colki szpil grol MOSOR walka, zawzietosc,zdecydowanie i najwzniejsze kierowanie obrona .

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#94 Post autor: L_M » 25 kwie 2004, o 12:07

O grze wszystko juz chyba powiedziane - po prostu super. Chocpcy walczyli o kozdy bal, w kozdym miejscu na boisku. Brawo.
Jo chca podziekowac Lysemu, Wojtkowi, kerzy sie odezwali na poczatku meczu, zj***li paru cwaniakow, i o dziwo juz nikt nie wysmiol zagran naszych pilkarzy. Gratulacje! Wreszceie trybuna zaspiewala, nawet pare razy przed zdobyciem tora.

Druga rzecz to zas gratulacje do Stowarzyszenia, bo widac ze pilkarze graja dla kibicow, poszlo cos w tym dobrym kierunku, nastapilo jakies zblizenie. Juz to nie wyglada jak armia zaciezna ino jak wielko dupno druzyna na Cichej. Tak trzimiemy ;) Bylo noprawdy piyknie!

Fajnie to wszystko wyglondo i nojlepij od dobrej atmosfery zaczela sie chyba droga ku lepszym czasom. Przypomino mi to trocha Lecha, kaj kibice tez najpierw wzieli sprawy w swoje rece, mimo ze byli blisko spadku do 3 ligi, Mom nadzieja ze na 85lot wlyziemy z hukiem do ekstraklasy. pozdRawiam ;)

Bolek
Kontakt:

#95 Post autor: Bolek » 25 kwie 2004, o 12:10

a jo bol yno na jednyj polowie :( ale za to po meczu wieczorkiem swietowanie ostre :D
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: Goscioo » 25 kwie 2004, o 12:44

ja tez mysle ze kibice powinni przebaczyc Mosorowi (ci co jeszcze tego nei zrobili) bo on 3ma nasza obrone jak profesor, umi zmobilizowac gdy trzeba to krzyknie na kogos, wLasnie takeigo czlowieka nam bylo potrzeba 8)

jedno pytanie odnosnie meczu... Czemu gral Malina ? przeca on mial pauzowac za kartki :?

Tomasz_W

#97 Post autor: Tomasz_W » 25 kwie 2004, o 12:59

Szpil byl spoko. Mimo ze sedzia byl ze szczecina, to udalo nam sie wygrac, ale z 3 sytuacji watpliwych co do karnych - na pewno 1 karny powinien byc !!!
Foty juz na stronie !
Zapraszam !!!

Dallan Forgaill

#98 Post autor: Dallan Forgaill » 25 kwie 2004, o 13:19

Przyłączam się do pomysło Rubego z Kaliny taki transparent powinien się znaleść. Mosór nie przyszedł do ruchu tak se ino popykać żeby ino gdzieś grać, ale widać że chce zmyć tą plame jaka na nim ciąży i nie jest jakimś lewusem który olewa gre, dlatego jeżeli on coś robi w kierunku żeby było lepiej, tak i my powinniśmy wyjśc do niego z takim transparentem.

Napewno jescze by to chłopaka trochę zmobilizowało i może on jako już doświadczony zawodnik pociągnął za sobą reszte młodej ekipy.

Amal_BKS

#99 Post autor: Amal_BKS » 25 kwie 2004, o 13:41

GRATULACJE ZA POKONANIE PIOTRKOVI SZCZECIN,TAK TRZYMAĆ NIEBIESCY

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#100 Post autor: Scypion » 25 kwie 2004, o 13:46

Dawno juz nie widziałem graczy Ruchu walczacych do ostatniej minuty i co wazniejsze wytrzymujących szpil do konca , praktycznie wszyscy gracze zasluguja na pochwałę , o Mosórze juz powiedziano ja jeszcze zwróciłbym uwage na postwae Maliny :nie odsuwał nogi . Brawo .
Mam szczera nadzieje , że to sygnal jakiejs zmiany na lepsze , może wyplacono im jakies pieniadze albo pojawily się widoki na unormowanie sytuacji w klubie ... Oby ...:)
a co do elwrów jesli nie 3 to 2 ewidentne , czego oczywiscie baniak nie dostrzegl twierdzac ze to Niebiescy grali ostro...
teraz koniecznie zdobyc punkty w koninie i z ŁKS , i mozemy spokojnie budowac druzyne na nastepny sezon ...

Gość

#101 Post autor: Gość » 25 kwie 2004, o 15:04

Mecz super pod każdym względem... tylko tak dalej i wiosna jest nasza :wink:

Co do transparentu odnośnie Mosóra to jest was chyba z trzy sosoby, dogadajcie się, zrobcie transparent i możecie go wywiesić :lol:

Viro

#102 Post autor: Viro » 25 kwie 2004, o 16:16

zagrali dla nas i to mnie cieszy
walczyli wiedza , ze maja oparcie nas
oby tak dalej cos sie ruszylo , powoli do przodu i razem damy rade zbudowac wielki RUCH :lol:

Niebieska
Kontakt:

#103 Post autor: Niebieska » 25 kwie 2004, o 16:24

A ja słówko do Andrzeja Zydorowicza. Panie Andrzeju, takiemu redaktorowi taka wpadka nie przystoi :oops: W meczu z Pogonią w bramce Ruchu stał [b]Rafał Franke[/b] z numerem 12, a nie [b]Sebastian Nowak[/b] z numerem 1, który z kontuzją zasiadł na trybunach. W relacji na TVP3 cały czas padało nazwisko Sebastiana Nowaka, laik może się pomylić, zwłaszcza że zmiana na pozycji bramkarza nastąpiła w ostatniej chwili i nic jej nie zapowiadało, ale Pan, oj wstyd :oops: :lol:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: spyru » 25 kwie 2004, o 16:37

Pan Zydorowicz zawsze sie mylił. Np rok temu ochrzcił Szyndrowskiego - Zdzisław. Jeszcze wcześniej za Chiny nie rozróżniał Gacy od Rowickiego.
Co do meczu to wszystko już zostało napisane. Ja tylko chciałbym zwrócić uwage na Maline, który był dość mocno krytykowany, a w Sobote udowodnił że jak chce to potrafi być rozgrywającym wysokiej klasy.
Pozdrawiam
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: Ozor » 25 kwie 2004, o 19:03

Zydorowicz mo wiek dejcie mu spokoj latka lecom to i wzrok niy tyn.

ODPOWIEDZ