[8 kolejka] Śląsk Wrocław - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Nie ma zle.Widac bylo , ze my chcielismy przynajmniej ten jeden punkt a Slask nie potrafil nic wiecej zrobic.
Teraz jednak jak mamy 1 pkt w tych dwoch meczach wyjazdowych mam nadzieje , ze zagramy z Odra o pelna pule ryzykujac.Trzeba zagrac wybitnie o zwyciestwo , nie kalkulujac.Watpie zeby nam w przyszlosci tego jdnego punktu do czegos zabraklo a pierwszej trojki nie utrzymamy tymi remisami.
Z Odra tylko zwyciestwo i oby juz Zajac z Nykielem byli zdrowi.Na wyjazdach gdzie sa potrzebne szybkie boki podejrzewam , ze beda sie sprawdzac razem duzo lepiej.
Teraz jednak jak mamy 1 pkt w tych dwoch meczach wyjazdowych mam nadzieje , ze zagramy z Odra o pelna pule ryzykujac.Trzeba zagrac wybitnie o zwyciestwo , nie kalkulujac.Watpie zeby nam w przyszlosci tego jdnego punktu do czegos zabraklo a pierwszej trojki nie utrzymamy tymi remisami.
Z Odra tylko zwyciestwo i oby juz Zajac z Nykielem byli zdrowi.Na wyjazdach gdzie sa potrzebne szybkie boki podejrzewam , ze beda sie sprawdzac razem duzo lepiej.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- milanos
- Kontakt:
Dla tych którzy nie widzieli.
1 połowa:
http://www.ustream.tv/recorded/2237435
2 połowa:
http://www.ustream.tv/recorded/2237726
Co do meczu. Wielka szkoda. Gdyby Niedzielan to wykorzystał......,...
1 połowa:
http://www.ustream.tv/recorded/2237435
2 połowa:
http://www.ustream.tv/recorded/2237726
Co do meczu. Wielka szkoda. Gdyby Niedzielan to wykorzystał......,...
-
- Kontakt:
Chcąc liczyć sie w stawce o czołowe pozycje w tabeli ekstraklasy, takie mecze nalezy wygrywac, Śląsk był słaby jak cwist 

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
wg mie wynik sprawiedliwy, bo Slask na pewno nie zasluzyl na wygrano (nie mieli taki przewagi)
u nos braklo srodka pola.... wg mnie, Straka czesto jak wyprowadzal to tracił... i lezac na boisku (bo mu wslizgiem odebrali) Slask cisnal kontra...
szkoda, ze nie zagrali wiecej pilek w strona Niedzielana pod koniec, liczylech na to...
ps. Wtorek raus

u nos braklo srodka pola.... wg mnie, Straka czesto jak wyprowadzal to tracił... i lezac na boisku (bo mu wslizgiem odebrali) Slask cisnal kontra...
szkoda, ze nie zagrali wiecej pilek w strona Niedzielana pod koniec, liczylech na to...
ps. Wtorek raus

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tym razem Niedzielana nie można pochwalić. Jak się chce być dobrym napastnikiem, to takie sytuacje trzeba wykorzystać. Mecz był pod kontrolą i Śląsk nie mógł nam nic zrobić. Jedynie sami mogliśmy to przegrać, jak przy błędzie Grodzickiego. A kiedy mieliśmy zadać decydujący cios to Niedzielan tak partoli. To jego błąd pozbawił nas trzech punktów, a szkoda bo przed nami trudny miesiąc i takie punkty bardzo by się przydały. Ale nie ma co rozpamiętywać zmarnowanej szansy, tylko poprawić się w Wodzisławiu.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurcze szkoda tej zmarnowanej szansy przez Niedzielana , miał tyle czasu aby stanąć i zapytać sie bramkarza w , który róg strzelić.
Janoszka mi sie podobał widać że potrafi grać ale trzeba mieć jaja i zapierda... jest dobrze Łukasz
Nic trzeba zbierać siły i jedziemy do Wodzisławia aby tam wreszcie zwyciężyć
Janoszka mi sie podobał widać że potrafi grać ale trzeba mieć jaja i zapierda... jest dobrze Łukasz

Nic trzeba zbierać siły i jedziemy do Wodzisławia aby tam wreszcie zwyciężyć
-
- Kontakt:
ogladajac ten cienki szpil na canale ,przyszla mi do glowy jedna mysl- LUDZIE PRZECIEZ POZIOM TEGO CZEGOS BYL NA POZIOMIE NIE WIECEJ NIZ A KLASY, normalnie dziwne ze za takie cos ci PODOBNO PILKARZE dostaja kase za takie kopanie bali - nie jest dziwne ze w pucharach dostajemy wp***dol od druzyn z estoni, polowa tych grajkow musiala by doplacac za mozliwosc gry w pilke ,co nasz zespol zwojuje jesli przez przypadek dostanie sie do pucharow , 1 runda przedwstepna i leci nie wazne z jakim rywalem 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie dupc fleków walczył Janoszka. to jest inny zawodnik jak przyszedł Waldek. niech gra lepiej Janoszka na tej lewej stronie bo Balaz sie opierda...19Cwajka20 pisze:powiem tak, Janoszka do odstrzału.. poprostu nie da sie patrzec co on robi. Katastrofa. Sprzedac przy najblizszej okazji! I dac szanse Stefanskiemu bo w przeciwienstwie do Janoszki na pewno ja wykorzysta.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: