Sezon 2009/10
-
- Kontakt:
Noo ale i tak jest dobra.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
szpil byl za pozno, dzieci juz spiaRoni2580 pisze:zwróćcie uwagę na regres frekwencji żaboli...strona sportslaski która zawsze podaje dobrą a czasem nawet zawyżoną frekwencję podała , że było ich 11 tyś

a tak na powaznie, nie dalo sie tego ukryc, tylko prosta byla zapelniona, mocno, ale tylko prosta
ps.
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=6600&id_sezon=75
http://www.sportslaski.pl/Arifovic-bez- ... ,info.html
Okazuje się, że po zmianie klubu jego pozwolenie na pracę straciło ważność i trzeba wyrobić nowy papier.
cza moze to naglosnic Panie KK?

powinny być 4wo

niy jugador, ale jak byla tako sytuacja z Jaga w ostatnim sezonie to jakos nie bylo problema ?
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2009, o 23:00 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A co Ty konfitura jestes ? Nie odpierdala juz tutaj niektorym ?
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
- m-p
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja ja ja, wiem jakie zrodło.... ale co tam:
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2051 ... omosc.html
Włodarze Lecha doceniają pracę, jaką w Polonii Bytom wykonuje Jurij Ształow i to właśnie on może wkrótce zostać nowym trenerem Lecha.nasz tez tak samo... zeby im do glowy nie pzyszlo
Włodarze Lecha doceniają pracę, jaką w Polonii Bytom wykonuje Jurij Ształow i to właśnie on może wkrótce zostać nowym trenerem Lecha.nasz tez tak samo... zeby im do glowy nie pzyszlo

-
- Kontakt:
to mi przypomina starcie bogatego Izraela z Palestyńczykami w kwietniu ubiegłego roku. Palestyńczycy atakowali rakietami Scud (o wartości około 150 tys USD/szt.), a Izrael bronił się systemem antyrakietowym Patriot (wraz ze wspomaganiem satelitarnym wystrzelenie jednej sztuki około 1,5 mln USD).19aRtuR20 pisze:ja ja ja, wiem jakie zrodło.... ale co tam:
Co z tego, że Izrael w końcu wkroczył do Palestyny, skoro arabów kosztowało to około 10 mln USD, a Żydów blisko mld.
To kto właściwie wygrał?
Lech Poznań będzie musiał przepłacić, a Polonia Bytom prawdopodobnie znajdzie sobie jeszcze lepszego następce.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
scaneRboy, myslisz pewnie o ataku Izraela na strefa gazy otóż gwoli ścisłości rakiety Scud sa pomysłem sowieckim licencjonowanym w min. wielu krajach arabskich (Irak Saddama, Syria, Libia) i są to rakiety średniego zasiegu min Irak podczas wojny w zatoce walił nimi w Izrael. Palestyńczycy natomiast rabali w Izrael rakietami jeśli nie nazwać tego rakietkami kótkiego zasiegu przeważnie "domowej" roboty na które niestety antyrakiety Patriot nie działaja. nie czarujmy sie poziom technologiczny palestyny niy pozwalo im wyprodukować rakiety podobnyj do Scuda a przemycenie tam tego tyz jest niymożliwe. co do kosztów oki może ich to kosztuje 10 mld ale wola zyć w kraju kaj ceni sie życie każdego obywatela obojetnie wiela to kosztuje niz w kraju kaj życie obywatela maja w du*** nie chce pokazywac palcami o kere mi chodzi...
co do szatałowa to niywątpliwie robi w polonii bardzo dobro robota co niykoniecznie moze oznaczać ze w lechu bydzie tak samo. zieliński tyz mioł prydzyj pewne sukcesy natomiast w lechu z rozmanierowanymi pseudogwiazdkami niy umie sie poradzić. i tak bydzie jeszcze długo dopóki myslenie takich lewandowskich z lecha sie niy zmieni ze sie dupnyło pora torów i sie już jest gwiazda miedzynarodowego formatu
takze smiym twierdzić na dziyn dzisiejszy w lechu kozdy trener miołby tyn sam problym co zielński.

co do szatałowa to niywątpliwie robi w polonii bardzo dobro robota co niykoniecznie moze oznaczać ze w lechu bydzie tak samo. zieliński tyz mioł prydzyj pewne sukcesy natomiast w lechu z rozmanierowanymi pseudogwiazdkami niy umie sie poradzić. i tak bydzie jeszcze długo dopóki myslenie takich lewandowskich z lecha sie niy zmieni ze sie dupnyło pora torów i sie już jest gwiazda miedzynarodowego formatu

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2009, o 11:19 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
dokładnie o to mi chodziło...tommy tauzen pisze:co do szatałowa to niywątpliwie robi w polonii bardzo dobro robota co niykoniecznie moze oznaczać ze w lechu bydzie tak samo. zieliński tyz mioł prydzyj pewne sukcesy natomiast w lechu z rozmanierowanymi pseudogwiazdkami niy umie sie poradzić. i tak bydzie jeszcze długo dopóki myslenie takich lewandowskich z lecha sie niy zmieni ze sie dupnyło pora torów i sie już jest gwiazda miedzynarodowego formatu takze smiym twierdzić na dziyn dzisiejszy w lechu kozdy trener miołby tyn sam problym co zielński.
jest takie oklepane hasło: "pieniądze nie grają",
jest jeszcze inne: "pieniądze psują człowieka".
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Bo w LEchu jedyny problem to zmanierowane gwiazdki! Stilice, lewandowskie rengifo! Oni juz tylko mysla o nowym transferze. Wspomnicie moje slowa, skoncza jak cala reszta polskich "gwiazd" co na sile wyjezdzala zagranice! W innych ligach trzeba harowac, trzymac diete, prowadzic sportowy tryb zycia i dwawac z siebie 200%, u nas za wcale niemale pieniadze robi sie wszystko na 50%, chlejac piwsko, wode, jedzac mcszajtowe hamburgery itd! Ci pilkarze to lenie, dlatego nie odnosza sukcesow!tommy tauzen pisze: co do szatałowa to niywątpliwie robi w polonii bardzo dobro robota co niykoniecznie moze oznaczać ze w lechu bydzie tak samo. zieliński tyz mioł prydzyj pewne sukcesy natomiast w lechu z rozmanierowanymi pseudogwiazdkami niy umie sie poradzić. i tak bydzie jeszcze długo dopóki myslenie takich lewandowskich z lecha sie niy zmieni ze sie dupnyło pora torów i sie już jest gwiazda miedzynarodowego formatutakze smiym twierdzić na dziyn dzisiejszy w lechu kozdy trener miołby tyn sam problym co zielński.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!