RUCH - Pogon

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

RUCH - Pogon

#1 Post autor: radzion » 23 kwie 2004, o 14:43

no to w tym temacie mozna wszystko wpisywac na temat tegomeczu

na poczatek to ze pogoni raczej nie ebdzie :? szkoda, szpil bez kibicow goscito nie to samo, no ale sami sobie winni, a mzoe i nie!chyba olali ten wyjazd i swoich pilkazry bo nie zamowili zadnch biletow i raczej jutro ich nie bedzie!!

jakna zespol zajmujacy 1 plac w lidze to cieniutko!!a z nas szydziliu piszac ze tylko 40 nas bylo w szczecinie

PS.

ponoc ŁKS chce ok 600 biletow
chyba jednak tyle nie dostana :? max bedzie ich ok 400 :roll: jednak to dopiero za tydzien

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

Re: RUCH - Pogon

#2 Post autor: THOMY » 23 kwie 2004, o 15:56

radzion pisze:
jakna zespol zajmujacy 1 plac w lidze to cieniutko!!a z nas szydziliu piszac ze tylko 40 nas bylo w szczecinie

ja genau i tu sie zgodza lider a ekipy na wyjazd zero,u nich na szpilach niby stadion je voll egal ale zeby na Ruch niymogli przijechac wtsyd i ganba,zresztom jak jo pamiyntom zawsze malo abo wcale Pogoni niybolo u Nos
co do wyniku hmmmm marzy mi sie jakes 1-0 w 89 min zeby my w koncowce noreszcie szczelyli a niystraciyli tora

pozdRo :wink:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

AndRe
Kontakt:

#3 Post autor: AndRe » 23 kwie 2004, o 16:15

Juz to gdzies pisalem :lol:

"A ja wierze w wygrana" 8)

Mam nadzieje ze tora strzelil Pepe bo mu sie nalezy

Wszyscy na szpil !!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#4 Post autor: 19r20 » 23 kwie 2004, o 16:30

brak słów lider a na wyjeździe 0
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Bolek
Kontakt:

#5 Post autor: Bolek » 23 kwie 2004, o 16:32

tak jak radizon pisze pogon nie zamowila biletow, a lks zamowil 600
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

fenster

#6 Post autor: fenster » 23 kwie 2004, o 18:17

sokojnie hanyski!My mamy na głowie bardziej atrakcyjne wycieczki (Gdynia,Kraków) gdzie nie chcą nas notabene wpuścić w liczbie w jakiej mamy pojechać(do gdyni wybiera się ok 500-900 szala a biletów dostaliśmy 300).
jutro się zobaczymy ale nie będzie nas za wielu.
trzymta się.

ŁKS Łódź

Re: RUCH - Pogon

#7 Post autor: ŁKS Łódź » 23 kwie 2004, o 19:04

radzion pisze: ponoc ŁKS chce ok 600 biletow
chyba jednak tyle nie dostana :? max bedzie ich ok 400 :roll: jednak to dopiero za tydzien
Jeśli to ograniczenie wynika z czyjegoś widzimisie to jest to niezła farsa.
Chore układy.

http://www.lksfans.pl

Harpo

#8 Post autor: Harpo » 23 kwie 2004, o 19:57

Powtórzę: każdy zdobyty punkt będzie niespodzianką, i z tego trzeba będzie sie cieszyć.

Fajnie, ze zagra mlodziez - ambicją nadrobią brak wyszkolenia....?

Dallan Forgaill

#9 Post autor: Dallan Forgaill » 23 kwie 2004, o 20:48

Jestem bardzo ciekawy tego meczu, będzie to potężny sprawdzian dla naszych młodych zawodników, raz że gramy z Pogonią która jak narazie bije wszystkich, a dwa że prócz mosóra na boisku nie będzie ludzi z doświadczeniem (wcale to nie musi być minus)

Jestem ciekawy jaki skład wyjdzie i w jakim ustawieniu taktycznnym mam nadzieje że w ataku nie będzie Sukera z Lochem bo to chyba będzie jakieś nieporozumienie.

Wydaje się że będzie dużo chaosu w naszych szeregach ale determinacji i woli walki nie zabraknie, może Pogoń nas zlekceważy i tak jak mówił Andre ,,Pepe,, coś wkręci.

Obiektywnie patrząc przez rozum daje 2:2
Patrząc sercem daje 2:1

P.S

Andre jak sie gdzieś spykniemy na meczu to może sie zgadamy i wyminimy sie jakimiś CD z muzą....

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#10 Post autor: Lutz » 23 kwie 2004, o 20:53

Trocha na inny temat , ale tyz aktualny:chopy czytolech ze szpil ze Piastym mo byc richtig powtorzony.Wiycie co blizy na tyn temat??Co do szpilu ze Slydziami to obawiom sie ze to wtopiymy :cry: .Jo z reguly je optymista, ale wto mo te tory stzrzylac?Mom nadzieja ze sie myla.
:flaga:

volek
Kontakt:

#11 Post autor: volek » 23 kwie 2004, o 21:10

Dallan Forgaill pisze:
Jestem ciekawy jaki skład wyjdzie i w jakim ustawieniu taktycznnym mam nadzieje że w ataku nie będzie Sukera z Lochem bo to chyba będzie jakieś nieporozumienie.
Taka obsada linii ataku raczej nie wchodzi w grę,bo Kamil Loch jest kontuzjowany i chyba jutro w ogóle nie wystąpi.
Też liczę,że od pierwszych minut wyjdzie Pepe i coś ukłuje.

kor

sledz do was

#12 Post autor: kor » 24 kwie 2004, o 04:53

po..r..lona macie ta strone i zycze wam przegranej.wiecej ludzi mogloby tu wejsc gdyby nie te zabezpieczenia(na chj to komu?)i jakies zycie by tu chociaz bylo.wy tak na prawde gadacie jak piszecie, czy to tylko popisowka?ale do rzeczy:chociaz ruchu nie nawidze to mu zycze zeby sie utrzymal i zeby za rok byl w 1lidze bo w 1lidze powinny byc firmy (wiecie o co chodzi).co do wyrobka -ch z niego nie trener,co do masternaka-trzeba go bylo umiec wykorzystac(u nas nawet bramki strzela:})

bluefil
Kontakt:

tak tak tak

#13 Post autor: bluefil » 24 kwie 2004, o 05:00

Kor co ty wiesz o zabijaniu. Dja sobie lepiej spokoj z takimi komentarzami. Zalosny jestes. A generalnie to ty jestes lepszym trenerem niz Wyrobek, tak wszyscy to wiemy.....
A jak godomy u nos to je naszo sprawa.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

kurczak1920

#14 Post autor: kurczak1920 » 24 kwie 2004, o 06:37

nerwuje mi ta pogoda.
Cały tydzień słońce przychodzido meczu i deszcz.
:cry:
Ale i tak wszyscu na Cichą

Tyrolek

#15 Post autor: Tyrolek » 24 kwie 2004, o 08:21

no cholerna pogoda przez nią znowu bedzie malo ludzi do dupy z takim kibicowaniem, gdy tylko ci najwierniejsi sie angazuja. Pozdro dla NU i znajomych. Zobaczymy sie na meczu.

ODPOWIEDZ