[7 kolejka] Ruch Chorzów - Cracovia Kraków
-
- Kontakt:
Najwazniejsze 3pkt. Momentami myslalem, ze gramy z juniorami. Sadlok i Grodzicki osmieszali na naszym polu karnym krakusow. W przodzie tez niezmiernie latwo przychodzilo nam konstruowanie akcji i co chwila smierdzialo torem. Zdecydowanie trzeba oprocz wymienionych przez was pilkarzy docenic Ariel! Swietny mecz chlopie i teak trzymaj. Z Wojtkiem stworzyliscie fantastyczny duet. Brawo dla Ecika. Walczyl, nie poddawal sie i mial swoje okazji. Ja bym go nie skreslal. Z meczu na mecz gra lepiej, potrzebuje ogrania i odwagi. Dobra zmiana, zaryzykowalbym nawet stwierdzenie, ze po jego wejsciu zagralismy jeszcze lepiej! Frekwencja najlepsza od poczatku sezonu, nawet onet i telegazeta, ktorzy zawsze nam odejmowali napisali 8tys co jest dosc bliskie prawdy. Sportowefakty 8500.
A na koniec powiem tylko dziekuje!
A na koniec powiem tylko dziekuje!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
tak szczerze to kazdy mecz bydzie takiRoni2580 pisze:może za wczas na rokowania na co nas stać w tym sezonie ale jestem pełen optymizmu...teraz najważniejszy mecz ze Śląskiem ...jeśli wygramy jestem w stanie zaryzykować teze , że walczymy o podium z Legią , Lechem i Wisłą...jeśli przegramy wrócimy do punktu wyjścia....remis będzie oznaczać , że stać nas na miejsca 4-6. Cieszy mnie , że wreszcie oglądając mecze Ruchu nie boję sie czy nasi strzelą jakąś bramkę w 6 kolejnych meczach strzelamy tory.

nie wiem czy ktoś zauważył... - W C+SPORT w LIGA+ pedzieli, ze Ruch zostawil jak narazie najlepsze wrazenie w tej kolejce

-
Śląsk jest wyznacznią jest to drużyna gorsza od Lecha Legii i Wisły a na równo z Bełchatowem czy Polonią Warszawa...dlatego wg mnie ten mecz pokaże nam tak naprawde gdzie jesteśmy i na co stać Ruch19aRtuR20 pisze:tak szczerze to kazdy mecz bydzie takiRoni2580 pisze:może za wczas na rokowania na co nas stać w tym sezonie ale jestem pełen optymizmu...teraz najważniejszy mecz ze Śląskiem ...jeśli wygramy jestem w stanie zaryzykować teze , że walczymy o podium z Legią , Lechem i Wisłą...jeśli przegramy wrócimy do punktu wyjścia....remis będzie oznaczać , że stać nas na miejsca 4-6. Cieszy mnie , że wreszcie oglądając mecze Ruchu nie boję sie czy nasi strzelą jakąś bramkę w 6 kolejnych meczach strzelamy tory.za kazdym meczem przechodzi takie lekkie zwatpienie (po porazce) ale potem sie przypominom 3przykazania, czy jak to sie tam nazywo (chyba jakies prawdy wiaRy - to co mom w podpisie
)
nie wiem czy ktoś zauważył... - W C+SPORT w LIGA+ pedzieli, ze Ruch zostawil jak narazie najlepsze wrazenie w tej kolejce![]()
-
- Kontakt:
Ludzie dajcie spokoj z tymi identyfikatorami! Jak komus szkoda raz na rok albo na dluzej nawet jak sie okazuje dac 15zl za identyfikator, to znaczy, ze zaden z niego kibic. Ja regularnie staram sie wyciagnac kilku kumpli na mecz. Jeszcze ani razu nie pojechalismy wszyscy, a wiekszosci jade tylko ja i moj ojciec. Lenie, kibice kanapowe szkoda mi slow!~I to nie jest kwestia identyfikatoro, bo te juz im dawno wyrobilem! Pamietajcie, ze ci co maja karnety moga na swoj stary identyfikator wziac kolege!simonsays pisze: Co do ilo0sci kibicow - duzp leni na Batorym w knajpach, bo bilet 20 a identyfikator 15, czyli w sumie 35, nie mom tyla, wola bar.
Prosba wiec do zarzadu - podniescie o jakies groszowe sprawy ceny karnetow, biletow, pamiatek, tak zeby nie wyjsc na minus, i wyrabiajcie te identyfikatory za free. A raz wyrobiony identyfikator ma sie do konca zycia. Taki porzadny z Chipem. Bo tak, to nasza frekwencja zawsze bedzie 10 000. Derby bez identyfikatorow byly dobrym przykladem. Ruch ma ok 30 000 kibicow, co na derby sa w stanie przyjsc. Gdzie oni sa teraz? A jesli uda nam sie np. sprzedac na przyszly sezon 10 000 karnetow, to o frekwencje sie nie trzeba bedzi4e martwic, bo ludzie beda widzieli, ze niewazne jak gra Ruch, stadion jest zawsze pelny. I przestanie sie myslec, a slabo graja to nie ide. To musi byc automat w glowach kibicow: Ruch gra - to ja ide na mecz!!
Ruch Ruch HKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
- vandetta2008
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
kule, normalnie ciynżko kogoś op..lić po tym spielu, wszyjscy dobrze szpilali
nawet Ecik i co dziwne Ariel, teroski wyjazdy do Wodzisławia i Wrocławia, dwóch tradycyjnie niewygodnych rywali, to bydzie wyznacznik, czy w tym sezonie do sie coś wiyncy ukulać abo zaś ino majstry swoigo boiska

"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Juz nie przesadzajmy , te 9 tys wczoraj bylo napewno choc jak na potencjal Ruchu to i tak malo.Ale nie narzekajmy , zarzad i kibcie musza robic wszystko aby co mecz wypelniac ten stadion po brzegi a do tego wiele nie brakuje.Zlowic jeszcze 2 tys kibicow zeby regularnie chodzili i Cicha juz jest za mala.
Mamy zdecydowanie najdrozej na Gornym Slasku a roznice uwidaczniaja sie szczegolnie w biletach rodzinnych ( u nas ich brak ) a to przeciez familije nabijaja slupki.
To trzeba zmienic , wprowadzic atrakcyjniejsza oferte.
Sama cena za 3 osoby - 50 zl jest dosc wysoka a zeby bylo tego malo pierwsze wyjscie kosztuje rodzinke 90 zl i tutaj raczej jest pies pogrzebany.Porwonujac konkurencje to u nas jest cenowy Sheraton a oni to jakies marne hostele z brudna posciela.Niestety standard stadionu nie odbiega od innych obiektow.
I nie piszcie , ze ID nie sa wytlumaczeniem bo wyzej jest najlepszy przyklad jak to dziala na niekorzysc.
Co do meczu bede powtarzal uparcie , czekam na porzadny mecz wyjazdowy w naszym wykonaniu.Wtedy bedzie mozna myslec o czyms wiecej.No i na kase w klubie : )
Jedyne co mi sie nie podobalo to brak Stefanskiego na lawce rezerwowych.
Mamy zdecydowanie najdrozej na Gornym Slasku a roznice uwidaczniaja sie szczegolnie w biletach rodzinnych ( u nas ich brak ) a to przeciez familije nabijaja slupki.
Sama cena za 3 osoby - 50 zl jest dosc wysoka a zeby bylo tego malo pierwsze wyjscie kosztuje rodzinke 90 zl i tutaj raczej jest pies pogrzebany.Porwonujac konkurencje to u nas jest cenowy Sheraton a oni to jakies marne hostele z brudna posciela.Niestety standard stadionu nie odbiega od innych obiektow.
I nie piszcie , ze ID nie sa wytlumaczeniem bo wyzej jest najlepszy przyklad jak to dziala na niekorzysc.
Co do meczu bede powtarzal uparcie , czekam na porzadny mecz wyjazdowy w naszym wykonaniu.Wtedy bedzie mozna myslec o czyms wiecej.No i na kase w klubie : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
nie najlepszej jakosci ale zawsze cos http://www.youtube.com/watch?v=0duLBQXRFrw19_kRzysiek_20 pisze: I jeszcze ciuchcie od piłkarzy macie nagraną?
Po co tyle biadolic o frekwencji? Wczorej było 8-9 tys i jest to jedna z wyzszych w ekstraklasie
Bedzie coraz lepiej

Niebieski od uRodzenia
- MBR-200
- Kontakt:
Bilet i ID rodzinny i mamy nabity sektor rodzinny, który obecnie - jak jest w połowie zapełniony to można mówić o sukcesie.jugador pisze:Juz nie przesadzajmy , te 9 tys wczoraj bylo napewno choc jak na potencjal Ruchu to i tak malo.Ale nie narzekajmy , zarzad i kibcie musza robic wszystko aby co mecz wypelniac ten stadion po brzegi a do tego wiele nie brakuje.Zlowic jeszcze 2 tys kibicow zeby regularnie chodzili i Cicha juz jest za mala.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
-
- Kontakt:
jo tako ciuchcia chca widziec na wyjezdzieLipiniorz25 pisze:nie najlepszej jakosci ale zawsze cos http://www.youtube.com/watch?v=0duLBQXRFrw19_kRzysiek_20 pisze: I jeszcze ciuchcie od piłkarzy macie nagraną?
Po co tyle biadolic o frekwencji? Wczorej było 8-9 tys i jest to jedna z wyzszych w ekstraklasie
Bedzie coraz lepiej

bo to rownałoby sie z wygrana
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Podobno Sobiecha oglądało trzech skautów z Włoch
a żeby nie odbiegać od tematu, to mecz bardzo dobry, praktycznie nikt nie zagrał źle
Janoszka mimo wszystko też pozytywnie, wydaje mi się że potrzebuje więcej ogrania w ekstraklasie. Niedzielan i Sobiech klasa sama w sobie
Grzybem jestem pozytywnie zaskoczony, skoro facet zmienia się w ciągu tygodnia nie do poznania (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) i nawet strzela z 25m
dalej jednak uważam, że powinni częściej próbować strzałów z dystansu, a nie tylko wjeżdżania do bramki
choć fakt, skutecznie nam to wjeżdżanie wychodzi 

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
Dodalbym jeszcze Zajaca i Feruge o ile sie nie myle. Niestety nie kazdy moze sie lapac na lawe. Przy takiej grze, Ariel i Ecik zaczna mocno naciskac na pilkarzy z podstawowej 11!jugador pisze:Co do meczu bede powtarzal uparcie , czekam na porzadny mecz wyjazdowy w naszym wykonaniu.Wtedy bedzie mozna myslec o czyms wiecej.No i na kase w klubie : )