Śrutwa, Malinowski wykardkowani w BEłchatowie?! Co o tym sąd
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
ja Gerhat nie lubie gdybać tamten sezon gdy Ruch grał tak jak nigdy od dłuższego czasu - miał bardzo dobrych piłkarzy(GRZELAK, MADEJ, SURMA, WIECHOWSKI itd) było tak że super dobrzy siedzieli na ławie, bardzo dobrego trenera - Lorens, no i były pieniądze więc sytuacja nie jest analogiczna pod żadnym względem
pozdrawiam cie
pozdrawiam cie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nigdy nie będzie analogicznie, ale nie o to chodzi ale mentalnść skazywania się przed meczem na porażkę. Wówczas też wielu twierdziło że to koniec Ruchu.
Nie dziwię się krytyce po meczu za wyczyny a raczej ich brak naszych kopaczy ale dlaczego robic to przed meczem. Ja wierzę w tych chłopaków nie mniej aniżeli starych wyjadaczy, a ponadto mam więcej wyrozumiałości gdy im coś nie wyjdzie aniżeli wypalonym gwiazadorom.
Ja przychodzę na mecze Ruchu a nie pojedyńczych zawodników, kto inny może oczywiście sądzić że Ruch bez niektórych zawodników na boisku to jakiś ersatz i będzie zawiedziony przed meczem.
Tak czy owak, jezeli wygramy ze śledziami to wszyscy będa zadowoleni.
:szal:
Nie dziwię się krytyce po meczu za wyczyny a raczej ich brak naszych kopaczy ale dlaczego robic to przed meczem. Ja wierzę w tych chłopaków nie mniej aniżeli starych wyjadaczy, a ponadto mam więcej wyrozumiałości gdy im coś nie wyjdzie aniżeli wypalonym gwiazadorom.
Ja przychodzę na mecze Ruchu a nie pojedyńczych zawodników, kto inny może oczywiście sądzić że Ruch bez niektórych zawodników na boisku to jakiś ersatz i będzie zawiedziony przed meczem.
gerhat pisze:Nigdy nie będzie analogicznie, ale nie o to chodzi ale mentalnść skazywania się przed meczem na porażkę. Wówczas też wielu twierdziło że to koniec Ruchu.
- 19r20
- Kontakt:
to tu się zgadzamy bo ja nigdy nie szedłem na mecz dla jakiegoś zawodnika czy dobrej drużyny przeciwnej. Jasne jak są derby czy cewka to ogląda się inaczej czyt. doping na max-a. Ale teraz gdy jest tak trudna sytuacja to w każdym meczu trzeba dać z siebie wszystko bo inaczej może być różnie
a co do naszych młodych to ich umiejętności niestety nie są najwyższych lotów
a co do naszych młodych to ich umiejętności niestety nie są najwyższych lotów
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Podobo mi sie wasz optymizm. Jo tyż mom nadzieja że w sobota chopcy coś wywinom. Niestety brak 2 ludzi w Pogoni i brak 2 w Ruchu to 2 różne sprawy. Silną stroną śledzi jest długa ławka solidnych rezerwowych. Z Batatą i Bugajem to raczej zasłona dymna bo z tego co wiem to normalnie trenowali. Licza na Smarzynskiego i Ćwielonga - najwyższy czas coś strzelić. No i gra do końca. W tamtym roku zabrakło nom 10 minut i byłoby 2:0!!!!!!
Pozdrowiom
Forza Ruch
Pozdrowiom
Forza Ruch
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!