Jak sie przez 20 lat tapla w nędzy to tak to wyglądatommy tauzen pisze:3 kluby z 14 majstrami
Sezon 2009/10
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, o 21:52 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nikt takiej pewnosci nie ma...Ale prawde powiedziawszy jak Lech nie ustabilizuje formy i nie zacznie w koncu seryjnie wygrywac to nie widze rywala dla Wisły.No chyba,ze Legia ale jakos mi sie nie widzi to zbytnio.
Wisła jak na Polską lige ma wszystko-dobry sklad,dobrego trenera,wszystko jest ladnie zgrane.To im na ta slaba lige wystarczy.
My mamy jeszcze za duzooo brakow hehe;)
Wisła jak na Polską lige ma wszystko-dobry sklad,dobrego trenera,wszystko jest ladnie zgrane.To im na ta slaba lige wystarczy.
My mamy jeszcze za duzooo brakow hehe;)
-
- Kontakt:
Jak wisełka zagra na remis u siebie z Wisła to my mamy 15 majstra!buli19R20 pisze:a jako mocie pewnosc ze Wisla bydzie tag grała do konca ???? spokojnie to dopiero 6 kolejka wystarczy ze u sibie wisełka zagra na remis z Wisła, Lechem a nyjazdach wdupc i co i juz nadgoniąwiec spokojnie 13 to pechowy nr i nie tak łatwo bydzie ja przeskoczyc wisle
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Niestety oni graja jak z nut, a nawet jak graja slabszy mecz to potrafia wygrac. Legia w tym sezonie moze sie nawet do pucharow nie zalapac. Lech bez Arboledy oraz z gwiazdorzacym Stilicem to juz tez zupelnie inna bajka. Innymi slowy, mamy olbrzymia szanse na pudlo hahahahabuli19R20 pisze:no dyc mosz racjo miłoło byc Legia
[ Dodano: Czw 17 Wrz, 2009 ]
Gerhat, bo ty zle patrzysz. Patrz miedzy lawkami. Przeca tam jest zawsze komplet i vol!gerhat pisze:z tego co ja widziałem to jakies 50% obłożeniabluefil pisze:Nie widzialem jak wygladalo za brama pod zegarem, ale tam jest kiepska widocznosc i tez bym sie nie spodziewal kompletu.
tak jak ktos tu napisał to raczej paraolimpiada żaboli a nie Messi ze Szczecina.Co do drugiej bramy Pogoni, to albo ten Hrymowicz to jakies niezniszczalny sprinter (87 minuta a on jak sarna po boisku) minal kilku zaboli i tylko mogli na plecy popatrzec
Hrymowicz jakieś 3 min przed ta akcją kuloł i chyba prosił o zmiana, ale mieli juz komplet zmian.
ktos na tym forum pisoł przed sezonem żeby brać do Ruchu Madejskiego inni wczesniej żałowali że Sobstyl i spóła poskąpili ... żelu dla Damianka, jakie to szczynście że niekere marzenia sie nie spełniajom
Damian jak najbardziej, ale Madejski w lepszym zespole moglby calkiem niezle pomykac. Ale zaskakuje mnie slaboscia ten Gornik. Oni rzeczywiscie moga miec wielki problem z awansem, szczegolnie, ze teraz tylko dwie awansuje i nie ma barazy! Ciekawe jak my zagramy z Widzewm, ktory jest czolowa sila I ligi, aczkolwiek tez mu sie zdarzaja wpadki. Ciekawy jestem bardzo.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
jestem przekonany że jak żabole zajmą 3 miejsce to w przyszłym sezonie zobaczymy ich w ekstraklasiebluefil pisze:Niestety oni graja jak z nut, a nawet jak graja slabszy mecz to potrafia wygrac. Legia w tym sezonie moze sie nawet do pucharow nie zalapac. Lech bez Arboledy oraz z gwiazdorzacym Stilicem to juz tez zupelnie inna bajka. Innymi slowy, mamy olbrzymia szanse na pudlo hahahahabuli19R20 pisze:no dyc mosz racjo miłoło byc Legia
[ Dodano: Czw 17 Wrz, 2009 ]Gerhat, bo ty zle patrzysz. Patrz miedzy lawkami. Przeca tam jest zawsze komplet i vol!gerhat pisze:z tego co ja widziałem to jakies 50% obłożeniabluefil pisze:Nie widzialem jak wygladalo za brama pod zegarem, ale tam jest kiepska widocznosc i tez bym sie nie spodziewal kompletu.
tak jak ktos tu napisał to raczej paraolimpiada żaboli a nie Messi ze Szczecina.Co do drugiej bramy Pogoni, to albo ten Hrymowicz to jakies niezniszczalny sprinter (87 minuta a on jak sarna po boisku) minal kilku zaboli i tylko mogli na plecy popatrzec
Hrymowicz jakieś 3 min przed ta akcją kuloł i chyba prosił o zmiana, ale mieli juz komplet zmian.
ktos na tym forum pisoł przed sezonem żeby brać do Ruchu Madejskiego inni wczesniej żałowali że Sobstyl i spóła poskąpili ... żelu dla Damianka, jakie to szczynście że niekere marzenia sie nie spełniajom
Damian jak najbardziej, ale Madejski w lepszym zespole moglby calkiem niezle pomykac. Ale zaskakuje mnie slaboscia ten Gornik. Oni rzeczywiscie moga miec wielki problem z awansem, szczegolnie, ze teraz tylko dwie awansuje i nie ma barazy! Ciekawe jak my zagramy z Widzewm, ktory jest czolowa sila I ligi, aczkolwiek tez mu sie zdarzaja wpadki. Ciekawy jestem bardzo.
-
- Kontakt:
Powiem Ci jak zagramy , bo to zalezy :
Jak nasze ogromne gwiazdy beda czlapac po boisku jak z Belchatowem to wdupimy sromotnie.
Jak beda biegac , walczyc i sie starac to powinno byc dobrze.
Do meczu z Belchatowem bylem optymista , jednak spotkanie to zweryfikowalo moje podejscie.
Jak nasze ogromne gwiazdy beda czlapac po boisku jak z Belchatowem to wdupimy sromotnie.
Jak beda biegac , walczyc i sie starac to powinno byc dobrze.
Do meczu z Belchatowem bylem optymista , jednak spotkanie to zweryfikowalo moje podejscie.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- D_T_G
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... ota-wynik/

Pamiętam przypadek Blackurn w LM w 95. Wtedy Le Saux pobił się z kolegą
Czerwone kartki: Nwaogu (22', za uderzenie kolegi z drużyny, Flota), Gołębiewski (90+4, z ławki rezerwowych, Flota)

Pamiętam przypadek Blackurn w LM w 95. Wtedy Le Saux pobił się z kolegą
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19wiRek20
- Kontakt:
Odnośnie tego:Elmer pisze:http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... ota-wynik/
Czerwone kartki: Nwaogu (22', za uderzenie kolegi z drużyny, Flota), Gołębiewski (90+4, z ławki rezerwowych, Flota)
http://www.sport.pl/pilka/1,65063,70525 ... uzyny.html