BEŁCHATÓW - RUCH
- THOMY
- Kontakt:
fajnie tak poczytac jak przeciwnik tak pisze i docenio "nasze" pisza nasze starania z wiadomych wzglyndow bo mie tam niybolo ULTRASOW i to mi sie podoboInteligent pisze:Szacuneczek dla EKIPY RUCHU w pełnym tego słowa znaczeniu:!:
( a w szczególności dla kogos w białym kapturze od Was :shock: ).......
Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego zanirzacie sobie wyjazdową liczbę, bo Was liczyłem i wyszło mi 230 osób ( +/- 5 ) ale to jest o wiele mniej ważne..........
Ważne jest to, że nie poprzestaliście na samym wejściu do klateczki ale też zaprezentowaliście bardzo dobry pokaz ultras, no i trzeba przyznać że na waszym tle wypadliśmy bardzo blado - to fakt........... :roll:
Szkoda tylko, że macie układ z tymi <cenzura> :roll: :lol:
Brawo
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
- Patton
- Kontakt:
fakty sa takie, ze akurat twoje posty od poczatku na forum reprezentuja bardzo ciekawy poziom i "kumaty" Wiec twoje stwierdzanie ku*** faktow zachowaj dla siebie. A jak Ci sie podobal wyjazd w konkret ekipce, to jedz sobie w mniejszej ilosci,na mniej ciekawy i z konkret atrakcjami, a potem stwierdzaj te fakty.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
co do meczu to smutne że przegrywamy no ale tabela w tym przypadku nie kłamała - tego się spodziewałem niestety
ale jak czytam że grali dobrze i z zaangażowaniem to cieszę się że walczą
bardzo ładny pokaz z naszej strony i nawet gks to docenił, nieźle
ale jak czytam że grali dobrze i z zaangażowaniem to cieszę się że walczą
bardzo ładny pokaz z naszej strony i nawet gks to docenił, nieźle
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
jezeli by przegrali ten mecz w katastrofalnym stylu bez walki itd.mozna by było klnac ile wlezie,ale moje zdanie jest takie,jezeli dalej beda tak walczyc i angazowac sie w gre,oby juz z Pogonia były 3-punkty,to po Pogoni powinny byc spokojnie zdobyte 6,7 punktów.No ale zawsze pozostaje te sławetne ale.........ja jestem dobrej mysli
Najgorsze jest to jak sie traktuje w naszym kraju kiboli (mam tu na mysli droge jednym przeglubowcem z Piotrkowa do Belchatowa)... Pakuja tyle wiary do jednego autobusu i trzeba sie ciskac, syf ogolnie...
p.s Chuliganeria - nie moja sprawa, ale zastanow sie gleboko nad tym co piszesz bo tylko lipe robisz chlopakom niektorymi swoimi txtami, po co ta napinka?
Pzdr.
p.s Chuliganeria - nie moja sprawa, ale zastanow sie gleboko nad tym co piszesz bo tylko lipe robisz chlopakom niektorymi swoimi txtami, po co ta napinka?
Pzdr.
U nas w klubie jest burdel ale to co u was sie dzieje w klubie to koszmar :shock:
Zespol niby niezly,a wyniki... :?
Na zasłuzone kluby przyszły ciezkie czasy.
Pocieszjące jest to ze kibice wierzą i są na dobre i złe.Wasz wyjazd do Bełchatowa,nasz do Poznania pokazują,ze kluby z tradycjami,z wiernymi kibicami nie zginą.Taka iskierka nadzieji w dzisiejszych czasach.
Zycze utrzymania,bo 14-krotny MP w III lidze to niesprawiedliwosc i tyle :?
A my mozemy wylądowac w czwartej jak sie nie utrzymamy,na druga lige nie bedzie kasy...
ku***,co to sie dzieje :x
PozdRawiam.
Zespol niby niezly,a wyniki... :?
Na zasłuzone kluby przyszły ciezkie czasy.
Pocieszjące jest to ze kibice wierzą i są na dobre i złe.Wasz wyjazd do Bełchatowa,nasz do Poznania pokazują,ze kluby z tradycjami,z wiernymi kibicami nie zginą.Taka iskierka nadzieji w dzisiejszych czasach.
Zycze utrzymania,bo 14-krotny MP w III lidze to niesprawiedliwosc i tyle :?
A my mozemy wylądowac w czwartej jak sie nie utrzymamy,na druga lige nie bedzie kasy...
ku***,co to sie dzieje :x
PozdRawiam.
zgadzam sie w 100% z Bolkiem!bo jakoś nie widziałem zebyś się tak "mocno" udzielał w innych tematach po innych (wcześniejszych) meczach wyjazdowych!!ja byłem w robocie i akurat nie mogłem jechać więc mi tu kur...nie wyjeżdżaj z takimi tekstami , niech cie nie interesuje kto dlaczego nie był!!!byłeś ,ciesz sięBolek pisze:Chuluganeria a wiesz co mi sie wydaje ,ze to byl pierwszy twoj dalszy wyjazd !! albo jeden z pierwszych bo napinasz sie strasznie.
dejcie już pokój chuliganerii
, Wy też pewnie przezywaliście swój pierwszy wyjazd. Trochę z tych wrażeń go poniosło i tyle :lol:
Rzadko się tu wpisuje, ale uważam że za dużo jest tu kłótni między nami
A tak wogóle mam nadzieję (chuliganeria), że na Konin też jedziesz?
Widzew 1910-ten przegubowiec był wynajęty przez nas i za naszą kasę. Mogliśmy wynająć 2 albo 3 i wtedy wszyscy by siedzieli, ale skąd na to wziąśc kasę? :lol:
Kiju - witaj
,był ktoś od Was chyba z Sochaczewa na meczu, bo widziałem Waszą wlepkę(fc)
A co do sytuacji w klubie, to fakt-jaja niezłe. Ale myślę że pomimo wielkiej niechęci(mało powiedziane) do rogali, trzeba jeszcze trochę na SSA cierpliwie poczekać i tym samym dać mu jeszcze trochę czasu, choć boję się że może byc np. za 3 tygodnie za późno
Tak jak mówił Śrutwa: nie problem założyć SSA, problem sciągnąć wiarygodnych akcjonariuszy
Może dlatego zwlekają???
Chcę się jakoś pocieszyć

Rzadko się tu wpisuje, ale uważam że za dużo jest tu kłótni między nami
A tak wogóle mam nadzieję (chuliganeria), że na Konin też jedziesz?

Widzew 1910-ten przegubowiec był wynajęty przez nas i za naszą kasę. Mogliśmy wynająć 2 albo 3 i wtedy wszyscy by siedzieli, ale skąd na to wziąśc kasę? :lol:
Kiju - witaj

A co do sytuacji w klubie, to fakt-jaja niezłe. Ale myślę że pomimo wielkiej niechęci(mało powiedziane) do rogali, trzeba jeszcze trochę na SSA cierpliwie poczekać i tym samym dać mu jeszcze trochę czasu, choć boję się że może byc np. za 3 tygodnie za późno

Tak jak mówił Śrutwa: nie problem założyć SSA, problem sciągnąć wiarygodnych akcjonariuszy
Może dlatego zwlekają???
Chcę się jakoś pocieszyć

Tak się składa, że ja byłem z Socho na tym meczu
Szkoda, że Niebieskim nie udało się wywieźć choćby punktu, przecież grali z przewagą jednego zawodnika :? Widać jednak, że Bełchatów ma lepszą drużynę i napewno ma ciekawą tablicę świetlną.
Jeżeli chodzi o sytuację w tabeli, to mam nadzieję, że Ruch nie będzie musiał grać w barażach i że utrzyma się bez problemów, wszak zostało jeszcze trochę meczy. choć 3 liga śląska jest silna gra tam sporo ciekawych drużyn, to jednak fajnie by było, gdybyście się z nimi spotykali na drugo i w przyszłości pierwszoligowych boiskach.
Czekamy na was w 1 lidze.

Szkoda, że Niebieskim nie udało się wywieźć choćby punktu, przecież grali z przewagą jednego zawodnika :? Widać jednak, że Bełchatów ma lepszą drużynę i napewno ma ciekawą tablicę świetlną.
Jeżeli chodzi o sytuację w tabeli, to mam nadzieję, że Ruch nie będzie musiał grać w barażach i że utrzyma się bez problemów, wszak zostało jeszcze trochę meczy. choć 3 liga śląska jest silna gra tam sporo ciekawych drużyn, to jednak fajnie by było, gdybyście się z nimi spotykali na drugo i w przyszłości pierwszoligowych boiskach.
Czekamy na was w 1 lidze.