Sezon 2009/10
-
- Kontakt:
To ,że ma obywatelstwo podwójne to pewne na 100% a to ,że był go ktoś oglądać? Firma z Padeborn buduje stadion w Gliwicach. Mam wielu kumpli wśród kibioców Piasta w robocie i mówili mi ,że jeden z pracowników tej firmy z Niemiec kręcił film z jednego z meczów Piasta bo ktoś podsunął mu temat i tyle. A to ,że chcieć a móc to dwie różne rzeczy to co innego.
-
- Kontakt:
nawet jesli nie ma tej propozycji, ale ino pomyslcie, nadzieja reprezentacji Polski na euro12 wybiera gre w reprezentacji NiemiecRly pisze:jaca22 pisze:Glik może dostać propozycję ze strony repr.Niemiec bo ma niemieckie obywatelstwo. A słyszałem ,że już ktoś był go oglądać.![]()
nie gadaj , że w to wierzysz ?

-
- Kontakt:
Z live na www.sportowefakty.pl
kiedyś na Ruchu Skrzypczak z Lecha wyleciał w 2 minucie (kopnął Probierza)
8 czerwona kartka Za brutalny faul czerwoną kartką ukarany Sobczak. Bydgoszczanom puszczają nerwy.
kiedyś na Ruchu Skrzypczak z Lecha wyleciał w 2 minucie (kopnął Probierza)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kompleksy czy jak?
Wam tylko przypomne że my gramy w innej lidze i co nas te gówna interesują?
Ciekawe czy wam tak do śmiechu bedzie jak my przegramy z cracovią. Bo po meczu z Bełchatowem nie było wam tak koncertowo, a myślę że gdyby zamiast bełchatowa pogoń grała to też by nas klupła 3:1 albo wyżej. naRa
Wam tylko przypomne że my gramy w innej lidze i co nas te gówna interesują?
Ciekawe czy wam tak do śmiechu bedzie jak my przegramy z cracovią. Bo po meczu z Bełchatowem nie było wam tak koncertowo, a myślę że gdyby zamiast bełchatowa pogoń grała to też by nas klupła 3:1 albo wyżej. naRa
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Dzisioj w DZ pisali, ze ciesza sie ze wreszcie maja okazje zagrac z zespolem, ktory nie bedzie tylko przeszkadzol i zagro otwarcie. No i prosze.Lutz pisze:Nazywej sie to jak chcesz, ale dej se pedzieć, że jednom z nojpiynkniejszych rzeczy na świecie i wartom skomyntowanio to je zoboczyć skrzywiony i niyszcznśliwy ryj żabolaalek900 pisze:Kompleksy czy jak?

-
- Kontakt:
już nawet LM nie muszę oglądać po tym meczu
Szkoda, że Petasz prowadzi antysportowy tryb życia, bo ma talent.
Pogoń to pierwszy klub, który nie bał się Górnika i widać efekt. Gdyby nie błąd Pyskatego i czerwona kartka dla Rogalskiego to mogło być jeszcze ciekawiej.
Z taką grą Zabrze nie ma szans na awans. Ich jedyna nadzieja w tym, że 3/4 1 ligi w bieżącym sezonie jest dramatycznie słabe. Trzymam kciuki za Pogoń i Widzew

Pogoń to pierwszy klub, który nie bał się Górnika i widać efekt. Gdyby nie błąd Pyskatego i czerwona kartka dla Rogalskiego to mogło być jeszcze ciekawiej.
Z taką grą Zabrze nie ma szans na awans. Ich jedyna nadzieja w tym, że 3/4 1 ligi w bieżącym sezonie jest dramatycznie słabe. Trzymam kciuki za Pogoń i Widzew
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=Zmb4h48MWMw
tor Pogoni na 1-2 normalnie beka jak nic, na 100% bramka sezonu 1 ligi hehehehehe
tor Pogoni na 1-2 normalnie beka jak nic, na 100% bramka sezonu 1 ligi hehehehehe
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
I tam bylo 13 tys na tym co widac ? Chyba , ze 50% ludzi wyszlo przed koncem.
A tak w ogole , niezla blama.Jakby Barcelona cos takiego ciulnela to bym zrozumial.
A tak w ogole , niezla blama.Jakby Barcelona cos takiego ciulnela to bym zrozumial.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Jak se oglądam w TV ligę mistrzów i potem idę na ekstraklasę, to se myślę, że ta nasza liga to jest jakaś parodia piłki.
Ale to:
p.s. bez urazy dla niepełnosprawnych
Ale to:
to jest paraolimpiada.Hmmm... pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Zmb4h48MWMw
p.s. bez urazy dla niepełnosprawnych
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.