![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
[6 kolejka] GKS Bełchatów - Ruch Chorzów 12.09.2009
- Chudy81
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dzieci? z tego co wiem to Wy macie młyn zapełniony dziecmi, jak widzialem ostatni mecz w Bełchatowie to tam ludzie na młynie jeszcze mutacji chyba nie przeszli. A co prawda to prawda, w Bełchatowie tylko Widzew!Bełchatowski pisze:Z tego co się napinacie na Naszym forum wynika tylko, że jadą tam same dzieci. Czy normalny kibic pieprzy jakieś komplementy o swoim klubiku i że w Bełchatowie Widzew ?? W BEŁCHATOWIE JEST GIEKSA. Było tak zawsze, jest i będzie. I nie siejcie zamętu na Naszym forum. Tyle w temacie.
BEŁCHATOWSKI ! GKS !
UN'08
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ile można kogoś ciągnąć za uszyhagi pisze:Jukasz Janoszka ktory wykorzystal ostatnio szanse w meczu sparngowym z Zagłębiem Lubin a miejsce te stracil Patryk Stefański ktory tej szansy nie wykorzystał ostatnio

- ObeRschlesien
- Kontakt:
W Belchatowie nie ma Widzewa tak jak szczewa twierdza ze nie ma Ruchu na Rudzie
co do meczu to chyba sklad wlasciwie sie nie zmieni od ostatnich szpili
/i]

O ile Straka bydzie w pelni sił , wciepnolbyvh tzn zaryzykowol od 1 minuty Nowackiego tyle narzeko ze nic nie gro to niech wejdzie od 1 minuty i pokoze co potrafi a po 1 polowie jak nic nie zagro to zmiana za Puloka
stawiom 1-1 albo 1-2 do nos

O ile Straka bydzie w pelni sił , wciepnolbyvh tzn zaryzykowol od 1 minuty Nowackiego tyle narzeko ze nic nie gro to niech wejdzie od 1 minuty i pokoze co potrafi a po 1 polowie jak nic nie zagro to zmiana za Puloka
stawiom 1-1 albo 1-2 do nos

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2009, o 18:07 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 2 razy.

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mosz 100% Recht! O ile mecz z Zagłębiem pokazał że Nowacki chce grać, zależy mu to bym go też wciepoł do pierwszego ale jak poleci w ci..la to wypad do MEDZIES.10.NA pisze:wciepnol od 1 minuty Nowackiego tyle narzeko ze nic nie gro to niech wejdzie od 1 minuty i pokoze co potrafia po 1 polowie jak nic nie zagro to zmiana za Puloka
Niy, naszo obrona nie do strzelić. 1:0 abo 2:0DZIES.10.ONA pisze:1-1 albo 1-2 do nos

- Kontakt:
Bełchatowski pisze:Z tego co się napinacie na Naszym forum wynika tylko, że jadą tam same dzieci. Czy normalny kibic pieprzy jakieś komplementy o swoim klubiku i że w Bełchatowie Widzew ?? W BEŁCHATOWIE JEST GIEKSA. Było tak zawsze, jest i będzie. I nie siejcie zamętu na Naszym forum. Tyle w temacie.
BEŁCHATOWSKI ! GKS !

A co do tymatu to licza tam na zwyciynstwo. Na pewno po takij przerwie zwyciynstwo pozwoli podtrzymać tyn zwyciynski rytm przez naszo drużyna, ery zapoczontowali przed pauzom na el. do mundialu.
-
- Kontakt:
- milanos
- Kontakt:
Jadę do Bełchatowa na mecz więc moja transmisja jest nie pewna. Ustawiłem aby relacja live z Orange Sport włączyła się automatycznie na moim kanale na www.niebiescy.tv (kanał główny) o 14:30, jak nic nie nawali to mecz powinien być.Chudy81 pisze:Milanos mozna na Ciebie jutro liczyc ?? moze i dobrze ze Kicaj nie jedzie jak nie jest do konca wyleczony to nie ma sensu synka narazac 3 ptk pojada do ChoRzowa
A jakby nawaliło z moja transmisją, to mecz powinien lecieć również na kanale 2,3 i 4, uaktualniłem tam linki i dałem te od osób które planują transmisje.
A co do meczu, to tylko 3 punkty

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No właśnie... kontuzja jakoś? Oby nie...alek900 pisze:A kaj Sobiech?
Ruch: Pilarz - Nykiel, Sadlok, Grodzicki, Brzyski - Grzyb, Baran, Scherfchen, Nowacki, Balaz - Niedzielan.
Rezerwowi: Perdijić, Pulkowski, Stawarczyk, Jakubowski, Straka, Janoszka, Feruga
Nawet na rezerwie nie ma go ..

Za to nasza gwiazda nowacki jest w pierwszym składzie....

EDIT:
Chociaż z szybkim Niedzielanem i prostopadłymi podaniami nowackiego może udo sie coś ugrać. Martwi mnie ino ta ławka rezerwowych... nie ma żodnego dobrego zmiennika

-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: