[6 kolejka] GKS Bełchatów - Ruch Chorzów 12.09.2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Ruch z meczu z GKS'em

Czas głosowania minął 5 wrz 2009, o 16:41

Wygra
94
78%
Zremisuje
20
17%
Przegra
7
6%

Liczba głosów: 121

Wiadomość
Autor
buli19R20
Kontakt:

#91 Post autor: buli19R20 » 10 wrz 2009, o 16:01

oglądając mecz Lech Bełchatów to wiem ino tyla ze musimy wygrac Lech spokojnie mogl wygrac 5-2 ino ze ich snajpery 100 niewykozystywali :D a my momy Wtorka w formir i sobiecha czyli bedzie dobrze

PS mom nadzieja ze piłkarze nie mają mentalnosci niektórych naszych kibiców bo jak sie moze bac zespol 2 w lidze zespołu przedostatniego ?????

WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY BEŁCHATÓW POKONAMY

Lukas89
Kontakt:

#92 Post autor: Lukas89 » 10 wrz 2009, o 16:48

Nie wiem czy była ta informacja już..?

GKS Bełchatów - Ruch Chorzów: Marcin Szulc(Warszawa)

http://www.90minut.pl/sedzia.php?id=165&id_sezon=73

w tamtym sezonie sędziował Nam 2 razy, 1 remis,1 porażka.
Obrazek

jugador
Kontakt:

#93 Post autor: jugador » 10 wrz 2009, o 17:00

Buli wez sie ogarnij.Jestesmy dopiero po piatej kolejce.Kto bedzie drugi a kto ostatni okaze sie na koniec sezonu.Chyba malo w pilce widziales , zreszta jak ktos sie zna to potrafi oszacowac wartosc naszej druzyny.Napewno nie mamy lepszych pilkarzy niz Belchatow.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

buli19R20
Kontakt:

#94 Post autor: buli19R20 » 10 wrz 2009, o 17:17

znajdz mi jedą pozycje na której odstajemy od bełchatowa???????? no moze pani Prezes a piłkarsko ????? hmmmmm????? w tym sezonie niema takiej swiadczy o tym ilosc pkt-ów i miejsca w tabeli, to ze sie gra zle a sie zdobywa max pkt swiadczy tylko o zespole i to na plus pozatym gralismy 2 razy w osłabieniu a minmo to wygrywalismy

jak wygromy to tez bedzie epcenie przeca to 6 kolejka poznij 7 8 9 i 10 az tak do konca. Czy Wy musicie miec wygrano 6-0 z lechem na wyjezdzie i Wisłą zeby docenic ze chopcy zrobili postepy????? TO JUZ NIE JEST TA SAMA DRUZYNA CO ROK TEMU

na 2 newralgicznych pozycjach czyli srodkowy obronca gra bardzo młody Sadlok a najlepiej strzelającym gole jest Sobiech czego mozna chciec wiecej?????? poczekajmy do soboty wszystko sie wyjasni ale mam przeczucie ze bełchatów zegna ekstraklase

jugador
Kontakt:

#95 Post autor: jugador » 10 wrz 2009, o 17:25

Brak Ci doswiadczenia , ale to dobrze , ze jestes tak entuzjastycznie nastawiony.
Tylko mam nadzieje , ze nie wpadniesz w taka sama skrajnosc jak zdarzy sie gorszy okres.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

slavo
Kontakt:

#96 Post autor: slavo » 10 wrz 2009, o 18:39

buli19R20 pisze:znajdz mi jedą pozycje na której odstajemy od bełchatowa????????
prawa pomoc, lewa pomoc, ofensywny pomocnik (zakładając, że Straka zagra, a Zając nie). Wystarczy ?

buli19R20
Kontakt:

#97 Post autor: buli19R20 » 10 wrz 2009, o 20:14

to albo my som jakis po***...y klub ze momy gorszy sklad a lepij gromy niz bełchatów i to w dodatku duzo lepij :D albo momy lepszych graczy :D

slavo
Kontakt:

#98 Post autor: slavo » 10 wrz 2009, o 20:34

buli19R20 pisze:to albo my som jakis po***...y klub ze momy gorszy sklad a lepij gromy niz bełchatów i to w dodatku duzo lepij :D albo momy lepszych graczy :D
A jak w zeszłym roku wygraliśmy Lechem czy Wisłą, to mieliśmy lepszych graczy czy po***any klub ?

ps. 'lepszy", "gorszy" to wiadomo po 30 kolejkach, nie po 5-ciu

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: alek900 » 10 wrz 2009, o 21:07

Buli ja Ci tylko powiem że w zeszłym sezonie po 5 kolejkach mieliśmy 10 pkt, teraz mamy 12 ale każdy wie jak potem sie dla nas sezon układał więc nie potrzebnie balon pompujesz.

I wtedy graliśmy z Górnikiem (1pkt), Lechią (3pkt), Polonią B.(3pkt), Odrą (0pkt), Cracovią (3pkt) więc też nic nadzwyczajnego.

buli19R20
Kontakt:

#100 Post autor: buli19R20 » 10 wrz 2009, o 23:34

chopy ale jo nie godom ze my majstra zdobedemy :P ale taki zespoł jak bełchatów cza ograc cza wykozystac ich braki kadrowe słabą forme i przedewszystkim duża poprawe naszej gry. Zrozumcie ze my jestesmy obecnie jednym z ciekawszych klubów w polsce pod względem piłkarskim z myslą trenerską naszego trenera kto wie co ugramy Oczywiscie przegrac tez mozemy ale niepowinno sie to wydazyc z Bełchatowem. ktos pisał ze jseli bedziemy przegrywac to czy tez bede miał skrajne poglady ODPOWIADAM napewno nie zawsze daleko mi do kryklania bezpodstawnego musi sobie ktos naprawde zasłuzyc by dostał odemnie cierpkie słowa. Zatem panowie coz cza 3mac kciuki i mom nadzieja ze moje teorie sie sprawdzą mysla ze wy tez :]

scaneRboy
Kontakt:

#101 Post autor: scaneRboy » 11 wrz 2009, o 08:13

jasne, że mecz mozna przegrać, wygrać lub zremisować, ale teraz nie czas na polityczną poprawność. Jedziemy do Bełchatowa na piłkarską bitwe...

- sentymenty na bok,
- kurtuazja na bok.

Jesteśmy najlepsi.

Bełchatów czeka klęska, ból i rozpacz...

19aRtuR20
Kontakt:

#102 Post autor: 19aRtuR20 » 11 wrz 2009, o 09:14

buli19R20 pisze:chopy ale jo nie godom ze my majstra zdobedemy
to nie godej ino wieRz w to, zreszta to sie wszystkich tyczy, w naszy lidze nie graja Barcelony i inne Reale zeby czynś portami, nawet te zespoly sa do ogrania
scaneRboy pisze: Jesteśmy najlepsi.

Bełchatów czeka klęska, ból i rozpacz...
z takim nastawieniem tylko sie wygro cos, bo jak bydziesz godac, remis dobry, albo byle nie przegrac za wysoko to jestes bez szans

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#103 Post autor: wolfik » 11 wrz 2009, o 14:51

Wiadomo, że nie ma co osiadać na laurach, te 5 kolejek niewiele znaczy w perspektywie całego sezonu. Ale nie można też przeginać w druga stronę. Mamy naprawdę nieły zespół i piłkarze na boisku musza być pewni swoich umiejętności. Przez frajerską asekuracyjna gre w drugiej połowie u siebie z Arką omal nie stracilismyt dwóch punktów. Z Polonią tez prowadzimy z przewagą jednego zawodnika i zamiast ich spokojnie wypunktować długi okres nie wiemy co mamy grać.

A teraz zagrajmy po prostu swoje. Mamy drugie miejsce, 4 zwycięstwa, żadnych kontuzji. Bełchatów w sumie nieobliczalny ale jedziemy walczyć o kolejne zwycięstwo.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

hagi

#104 Post autor: hagi » 11 wrz 2009, o 16:09

w osiemnastce meczowej jednak nie znalazł sie Marcin Zajac .jedzie na mecz do Bełchatowa Jukasz Janoszka ktory wykorzystal ostatnio szanse w meczu sparngowym z Zagłębiem Lubin a miejsce te stracil Patryk Stefański ktory tej szansy nie wykorzystał ostatnio

Bełchatowski
Kontakt:

#105 Post autor: Bełchatowski » 11 wrz 2009, o 16:11

Z tego co się napinacie na Naszym forum wynika tylko, że jadą tam same dzieci. Czy normalny kibic pieprzy jakieś komplementy o swoim klubiku i że w Bełchatowie Widzew ?? W BEŁCHATOWIE JEST GIEKSA. Było tak zawsze, jest i będzie. I nie siejcie zamętu na Naszym forum. Tyle w temacie.

BEŁCHATOWSKI ! GKS !

ODPOWIEDZ