Pytania do rzecznika prasowego

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: jajo » 30 sie 2009, o 23:42

62. Niedawno przekazał Pan informację, że zawodnikom zostały wypłacone zaległe pensje. Jak się do tego mają wypowiedzi redaktorów Bugajskiego (w lidze+) i Białońskiego (w Szybkiej Piłce) o ciężkiej sytuacji Ruchu, nawiązujące do zaległości finansowych. Wspomniano nawet o możliwości strajku piłkarzy
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

19aRtuR20
Kontakt:

#77 Post autor: 19aRtuR20 » 31 sie 2009, o 12:53

63. kiedy będą w sprzedaży niebieskie koszulki lotto?

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#78 Post autor: Rzecznik Prasowy » 31 sie 2009, o 13:58

48) Zaproszenia do szkół odbywają się na takiej zasadzie, że zainteresowane szkoły dzownią do mnie w celu spotkania się z piłkarzami. Wspólnie ustalamy termin oraz zawodników. Nad calością czuwa Rzecznik.

49) 50), 51), 52). Frekwencja jest podawana na oficjalnej stronie i konferencji pomeczowej.

53) Nie możemy puścić zawodnika ZA DARMO! Tym bardziej, że sytuacja finansowa klubu jest taka a nie inna.

54) Kara z PP nie została anulowana

55) 59) Może fatycznie od rundy wiosennej można zastanowić się nad nowymi promocjami biletowymi.

56) Hymn? A ktoś ma jakieś propozycje?

57) Spiker raczej puszcza normalną muzykę. Teraz w przerwie rzadko, bo jak wiecie organizowane są konkursy i akcje charytatywne, to chyba jest lepsze od muzyki?

58) Asortymet z gadżetami powienien być duży.

Ciąg dalszy nastąpi.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Thoth » 31 sie 2009, o 14:44

64. no to jada dalyj niy rozumia odpowiedzi na moje pytanie - "asortyment z gadżetami powinien byc duzy" mozna to odbierac w różnoraki sposób że abo bydzie wreszcie w sklepiku duży asortyment abo jako subiektywna ocena rzecznika ze powinien być duży pozostaje jeszcze pytanie co rozumiemy przez pojęcie duży czy zwiekszenie asortymentu produkótw z 15 do 20? może jakieś przyblżenie do jednostek miar SI. w całej tej niezwykle tresciwej odpowiedzi na moje pytanie brakuje mi sedna które zostało umieszczone w pytaniu wiec może jeszcze raz powtórze czy w tym sezonie dla pewności żeby nie pomylic napisze 2009/2010 kibice moga sie spodziewac sklepiku z dużym ;) asortymentem i jeszcze raz przypomne że inetersowała by mnie prosta odpowiedź TAK albo NIE. jeśli odpowiedź brzmi Nie rad bym wiedziec kiedy ta nieciekawa sytuacja sie zmieni.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

ewald
Kontakt:

#80 Post autor: ewald » 1 wrz 2009, o 14:37

65. Czy klub ma zamiar w jakikolwiek sposób zareagować na artykuł w irlandzkiej prasie nt. chuliganów Ruchu Chorzów?

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#81 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 1 wrz 2009, o 18:09

66. Co z klubowym marketingiem? i sklepem internetowym z prawdziwego zdarzenia? w Ruchu nie ma żadnego marketingu , jest ktoś z tego rozliczany?

_pnwk_
Kontakt:

#82 Post autor: _pnwk_ » 2 wrz 2009, o 15:50

67. Dzisioj zech był w klubie i wiysz pan co mi pedzieli...
"Za dwa tydnie" zarozki mi sie słabo zrobiyło. Czekom na na treska od czasu podpisania umowy z lotto. Co zjydżom z trasy to lotom do klubu i nic,a znając moje szczyscie bydzie tak:pojada w trasa,w tym czasie przidzie ze 100treskow a jak wroca to juz zas niy bydzie :zdegustowany: Tak wiync pytom:Kiedy i ile.
Dziekuje
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: L-o » 4 wrz 2009, o 08:12

napisza po polsku coby niy było żodnych niydomówień...

68. Dlaczego ochrona nadal usilnie trzyma się zdania, że mając karnet, niezbędny do okazania przy wejściu jest tez identyfikator? Czy ktoś tym ludziom, tzw. profesjonalistom jest w stanie wszystkim wyjaśnić raz na zawsze, że kibic okazując karnet nie musi posiadać identyfikatora? Bo szczerze mówiąc gdybym się nie kłócił przy wejściu to meczu z Polonią Warszawa bym nie zobaczył. Nie pisałem o tym wcześniej, gdyż myślałem, że to marginalny przypadek jednak jak się dowiedziałem w gronie znajomych nie tylko ja miałem takie cyrki przy wejściu. Z góry dziękuję o poinformowaniu o tych przypadkach kogoś 'z góry' i proszę jednocześnie o interwencję w tej sprawie.

Elmer
Kontakt:

#84 Post autor: Elmer » 7 wrz 2009, o 20:34

69. Panie Rzeczniku, z tego co zdążyłem zauważyć lubi Pan "grzebać" w archiwach i statystykach. Byłaby możliwość "odnalezienia" bramek z meczu Ruch - Żalgiris (6:0), szczególnie chodzi mi o bramkę z głowy Mami Jikii. Na pewno gdzieś musi być zapis tego meczu, który był "live" na Wizji TV. Jednak mało kto miał dostęp do tej TV i bramka "wsiąknęła". Da się coś zrobić?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#85 Post autor: MBR-200 » 7 wrz 2009, o 20:54

Rzecznik Prasowy pisze:55) 59) Może fatycznie od rundy wiosennej można zastanowić się nad nowymi promocjami biletowymi.
Od rundy wiosennej??
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

niebieskiZB
Kontakt:

#86 Post autor: niebieskiZB » 8 wrz 2009, o 21:37

70. Tylko proszę odpowiedzieć szczerze. Czy Ruch prowadzi jakieś rozmowy w sprawie sponsoringu naszej drużyny bo za niedługo to piłkarz będą grać za darmo, a nie wiem czy już nie grają.

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#87 Post autor: Rzecznik Prasowy » 9 wrz 2009, o 13:17

59) Jeżeli chodzi o sektor rodzinny to od rundy jesiennej pomyśli się, żeby wprowadzić uatrakcyjnienia dla niebieskich rodzin.

60) Niestety, zwycięskie bilety można dostać tylko w kasie nr 9. Wszystkie osoby, które wygrają bilety właśnie tam muszą zgłaszać się po bilety.

61) Niebawem zostanie rozwinięty ten temat.

62) Bo to prawda. Wszystkie zaległe pensje zostały ZAPŁACONE! Do urugulowania zostały jedynie premie meczowe.

63) Niebieskie koszulki są w sprzedaży.

64) Spokojnie, potrzeba czasu na zwiększenie liczbyt gadżetów., Będą nowe, na przykład kubek z autografami wszystkich zawodników, różne "szkła", itp. Spojnie należy czekać. :)

65) Ech, cały czas reagujemy, ale czy to przynosi efekty? "Warszawiacy" zawsze będą na nas jechać.

67) Dam znać jak będzie szeroka gamma do sprzedaży koszulek.

68) Przed meczem z Cracovią służby porządkowe jeszcze raz będę poinformowane, że osoby, które kupiły karnety nie muszą mieć identyfikatorów! Im to się mówi bez przerwy, ale pojawiają się nowe osoby, które są niedoinformowane.

69) Jeżeli chodzi o zapis video, my tego nie mamy. Może ktoś z kibiców ma nagrane? Ale rzeczywiście gol był cudnej urody? Na youtube nie ma?

70) Mam nadzieję, że tym pytaniem poprawię Wam humory. Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze z sytuacją w klubie. Piłkarzom zostały zapłacone wszystkie pensje, rozmowy ze sponsorami są prowadzone i te rozmowy są leszpe niż w ubiegłym sezonie. Jak piłkarze będę wygrywać to sponsor strategiczny się znajdzie.

Pozdrawiam.
MG

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: Thoth » 9 wrz 2009, o 13:22

co do pytania 59 to runda jesienno już trwo. chodzi o runda wiosynno abo moze o runda jesienno przyszłego sezonu?
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

jugador
Kontakt:

#89 Post autor: jugador » 9 wrz 2009, o 15:10

Panie Rzeczniku bez urazy ale to nie tak.Sponsor strategiczny jest po to zebysmy zaczeli wygrywac na dobre a nie po to zeby przychodzil na gotowe bo tak sie poprostu nie da.
Moze to troche ulatwic rozmowy ale to nie moze byc glowne kryterium.Jeszcze nie jeden mecz w tym sezonie jednak przegramy.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Wojtas-28
Kontakt:

#90 Post autor: Wojtas-28 » 10 wrz 2009, o 09:56

71. Można by było zmienic ten baner na głównej stronie gdzie piłkarze sa jeszcze w koszulkach Colo? Na oficjalnej stronie wyglada to mało profesjonalnie.
KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant

Zablokowany