Frekwencja na meczach Ruchu Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
_pnwk_
Kontakt:

#211 Post autor: _pnwk_ » 8 wrz 2009, o 13:35

KacoR pisze:ad1 - jak by nie chopcy co brali udzual w akcji na + to bys bol goniony na wlasnym stadionie i potem bys plakol jacy kibice przyjezdnej druzyny sa beee

ad2 - myslisz ze latwo jest zalatwic zgode zeby namalowac cos fajnego?

ad3 - a skad wiesz ze to sa kibice Ruchu a nie innego klubu?

ad4 - jezeli myslisz ze przez te przyspiewki ludzie maja nas za debili to gratuluje...

ad1. A na WDŚ fto zaczoł ta twoja "akcja na +" Jak zes boł toś widzioł pewno ze zaczło sie od ciepanio kulkami ze sniegu bo krupnioki siedzieli cicho i niy zauważołch zeby łoni coś napoczynali.

ad2. Powiym Ci szczerze(yno sie niy gniywej) ch** a niy wytłumaczynie. Skoro trudno załatwic zgoda na fajny graf to lepij napisac bele co bele by mury łobrzigać ja?

ad3 bo idom w barwach na lub ze szpilu

ad4 Niy,napewno majom nos za doskonałych,wykształconych i poprawnych młodych ludzi.(sorry ale sam co nikejrzy niy umiom napisać słowa Górny Śląsk po Niymiecku)
Ale jeszcze roz godom ze chodzi mi oto w tym wontku zeby spiywac jakes fajne pioski o noszym Ślonsku a niy yno ku***,gorole do szole(a lina porznąć)
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

kris.mu
Kontakt:

#212 Post autor: kris.mu » 9 wrz 2009, o 23:48

Lutz pisze:A nie przyszło Wom kedyś do gowy że Ruch już "kibiców niy mo ?" Downiyj "za moich czasów" do Chorzowa na szpile jeździło "pół" Katowic, GKS-u "jeszcze niy było", do szczewowa za daleko to komu kibicować jak niy Ruchowi. Kożdy sup ogłoszeniwoy w Katowicach oblepiony boł plakatami o meczach Ruchu, na szpile sie jeżdziło 2 godziny przed rozpoczynciym bo do banki wcześni niy szło wlyź ...... .
Teroz ci co majom tela lot co jo, majom dzieci, a te dzieci z Katowic kibicujom niestety GKS-owi. Reszta wyjechała za granica ( Deutschland etc...), nazjeżdżało sie w ciul gorolstwa do Chorzowa, Rudy, Siemianowic ..... co majom fussball i Ruch w rzici, dołożyć do tego ciulaty stadion, sportowe wyniki w ostatnich ( no pwiydzmy) 10 latach, te sławne akcje na plus i cało naszo skorumpowano piłka nożno, Polonia, Piast w I lidze, moda na szczewo i mocie połny obraz, ale tak jak godom te 6000 co terozki odwiedzo Bukowo, kiedyś siedziało na Cichy !!
no właśnie "kożdy sup ogłoszeniwoy " i nie sądza że robili to kibice tylko pracownicy klubu a teraz to dział marketingowy mo to w du*** bo po co się będą wysilać jak wiedzą że kibice za nich to zrobią ....
i tu tkwi problem : że jak zwiększyć frekwencję na C6 to zastanawiają się tylko kibice
a nie klub

WebeR
Kontakt:

NRŚL&ŚWIONY

#213 Post autor: WebeR » 19 wrz 2009, o 12:29

Wpod zech na taki pomysł żeby Swiony wraz z Rudom Śląskom razem działały pod jednym Fan Clubem mogly by organizować wspólne zbiórki itp.napewno by to wyszło na dobre do obu tych miast.Wspólno kasa wpłacano na konto,wspólno stronka internetowo,malowanie grafów.Napewno więcej osób by sie w to wszytko zangazowało.Co wy nato na ten pomysł??

tramp3k
Kontakt:

#214 Post autor: tramp3k » 22 wrz 2009, o 17:32

oficjalne liczby - ekstraklasa.org
Ruch Chorzów - Cracovia Kraków 2:0 (1:0). Bramki: Ruch - Wojciech Grzyb (13), Andrzej Niedzielan (75). Żółte kartki: Ruch - Gabor Straka (43), Krzysztof Nykiel (48), Krzysztof Pilarz (90+2); Cracovia - Marek Wasiluk (53). Widzów: 6 500.

po***ani

jugador
Kontakt:

#215 Post autor: jugador » 22 wrz 2009, o 17:36

i 2,5 tys karnetow = 9 tys.

Mowie Wam oni tego nie podaja.Tylko tyle ile zeszlo w kasach.

Na Legii bylo 2,9 tys a trybuna glowna jak zawsze pelna.Wchodzi 4,5 tys.
We Wronkach 3,5 tys a bylo wiecej.Wszysycy cygania.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

tramp3k
Kontakt:

#216 Post autor: tramp3k » 22 wrz 2009, o 17:45

Lubin? Podali 6 997
obecnie stadion mają dopuszczony na 10 000 a nie wiem czy wypełnili go chociaż w połowie

ale jeśli jest tak jak napisałeś to naprawdę ładnie ;)

bRayan72

#217 Post autor: bRayan72 » 22 wrz 2009, o 19:40

w Sporcie podali 10000 :)
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

NiebieskieŁaziska
Kontakt:

#218 Post autor: NiebieskieŁaziska » 23 wrz 2009, o 09:43

Zaś obniżają frekwencja co by mniejsze podatki były :zly: na Cracovi było spokojnie 8500 a podali 6500 nawet sektor 5 był do połowy wypełniony chopy z łazisk i z mikołowa tam były a tam nigdy ludzi nima
NIEBIESKIE ŁAZISKA

michal.p59
Kontakt:

#219 Post autor: michal.p59 » 23 wrz 2009, o 16:36

jugador pisze:i 2,5 tys karnetow = 9 tys.

Mowie Wam oni tego nie podaja.Tylko tyle ile zeszlo w kasach.

Na Legii bylo 2,9 tys a trybuna glowna jak zawsze pelna.Wchodzi 4,5 tys.
We Wronkach 3,5 tys a bylo wiecej.Wszysycy cygania.
Lech Poznań 3.500 czy tam aby nie sprzedawali karnetów?
[b]CI[/b]u[b]CH[/b]ci[b]A[/b] the best!

jugador
Kontakt:

#220 Post autor: jugador » 23 wrz 2009, o 16:51

Oni tzn zarzad Ruchu nie dolicza do frekwencji ilosci karnetow.
Pewnie rozliczaja sie z tego jakos osobno albo kombinuja.
Jakkolwiek wiemy ,ze te 6,5 tys to jakis zart.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#221 Post autor: wolfik » 11 lis 2009, o 10:10

Ostatnia frekwencja przewija się w wielu tematach, a właściwy jest tu.

Myśle że nie ma źle, nie licząc derbów z Gornikiem i finału PP utrzymujemy stały poziom 7-9 tys. NIezależnie od wyników bo było podobnie gdy na wiosne graliśmy fatalnie.Pamiętajmy, że nie tak dawno było to jakieś 2-3 tysiące.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

19spaRtans20
Kontakt:

#222 Post autor: 19spaRtans20 » 11 lis 2009, o 14:21

ja mam pytanie. Orientuje się czy jeszcze dużo biletów zostalo na mecz z wisła bo jeszcze czas i nie koniecznie trzeba już kupić bilet dlatego pytam
Wojowników Dwóch Widzew i Ruch

ewald
Kontakt:

#223 Post autor: ewald » 13 lis 2009, o 12:27

19spaRtans20 pisze:ja mam pytanie. Orientuje się czy jeszcze dużo biletów zostalo na mecz z wisła bo jeszcze czas i nie koniecznie trzeba już kupić bilet dlatego pytam
Właśnie wróciłem z Cichej - biletów na trybunę górną już nie ma. Na dolną pozostały dwa dolne rzędy! Z tego,co mi mówiła ta babka, na 10 i młyn już też nie.

Dantes
Kontakt:

#224 Post autor: Dantes » 13 lis 2009, o 18:43

Miejmy nadzieję że ci, dla których zabraknie biletów na mecz z Wisłą, kupią sobie na pocieszenie bilet na mecz z Koroną.

Gdyby na dwa kolejne mecze zabrakło biletów, to odbiłoby się to echem w mediach. A wtedy można by przekonywać panów z Taurona do budowy "Tauron Arena"... W końcu nazwa stadionu to reklama kilkaset razy bardziej nośna niż mały napis na koszulkach...

Pytanie tylko czy taka firma jak Tauron potrzebuje reklamy, skoro jest praktycznie monopolistą w swoim regionie...

bogas1985

#225 Post autor: bogas1985 » 13 lis 2009, o 18:50

Z Wisla bedzie bankowo powtorka z Podbeskidzia. Z Korona musi byc rownie dobrze :)

ODPOWIEDZ