Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 4.09.09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#46 Post autor: czoRny » 4 wrz 2009, o 20:29

marek79 pisze:gra w tym meczu jeszcze ktoś ???

bo tylko Nowacki i Nowacki
som 3 wyjscia:
1. Angina sie richtig chce pokozac i wywalczyc miyjsce we skladzie :padam:
2.koledzy grali na niego coby mogl sie pokozac
3.prowadzoncy relacja live to rodzinka Anginy ;)
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#47 Post autor: DingChavez » 4 wrz 2009, o 20:33

Z tej porażki trzeba wyciągnąć wnioski na przyszłość.Wiadomo że ta porażka w jakiś sposób popsuła humor ale po to jest sparing aby dokonać ewentualnych korekt i poprawek.Niebiescy jesteśmy z Wami :)
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#48 Post autor: brozio » 4 wrz 2009, o 20:45

Amela pisze:

[/size]
GRAĆ NIEBIESCY !!

Sparing sparingiem ale przegrać z nimi i to u siebie to wstyd :kwasny: [/color]
p***lenie..... moze wstyd do Ciebie....

z duzo zes sie chyba naobiecywoł po 4 wygranych.... sparing dobry... widac ze Nowacki chce grac w piewszym składzie.. i dobrze bo jest rywalizacja.
Jo jakos dla ecika nie widza za wielkij przyszłosci...;/ dalej jest cieniem samego siebie z okresu przygotowawczego z przed roku :/
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

Fazid
Kontakt:

#49 Post autor: Fazid » 4 wrz 2009, o 20:46

Nowacki - jak na ostatnie wystepy Bardzo dobrze !
Feruga - wszedzie go pelno ale niestety malo z tego wychodzi a szkoda bo wie gdzie sie ustawic
Stefański - Jak on za***rdala :padam:
Kieruzel - normalnie kopara mi opadła jak on pewnie gra to poprostu poezja drugi Sadlok nam sie szykuje , akcja w polu karnym i podanie do Janoszki :padam: nie spodziewałbym sie tego po nim
Janoszka - nie chcialbym go juz krytykowac ale nie mam wyjscia dwie gora trzy akcje na plus reszta padaka , czasami sie zastanawiam czy jakby janoszka stal w miejscu kajs w 11 i sie nie ruszał to nie bylo by z niego wiekszego pożytku (a nóż coś sie od biedaka odbije i wleci)
Zając - nic nie można napisac bo nawet nie wiem czy dotkną pilke ale cieszy ze wraca
Stawarczyk - Niby dobrze ale jakos czegos mu brakuje
Reszta drużyny na swoim poziomie co nie znaczy że może być lepiej!

Podsumowując zdecydowanie przewazalismy ale nic z tego nie wyszło brakło Sobiecha który by wstawił tą szłape w odpowiednie miejsce a zagłebie przeprowadziło fajną akcje gdzie czarnuch pokazał klase - brawo dla niego !

P.S : Mioduszewski jest dalej u nas w klubie czy co bo siedział dziś na trybunach

binaR
Kontakt:

#50 Post autor: binaR » 4 wrz 2009, o 20:47

oby nic sie Brzyskiemu nie stalo ! Cieszy to, ze Zajac juz sie rozbiegał. Feruga na plus - duzo robił. Stefanski super ! tyle co gral a dobrze sie pokazał. Szybki, zwinny - bedzie pozytek.
Za to Nowacki - już żal patrzec na bezradne bieganie po boisku, na te wyskoki bezcelowe. Boje sie gdy do pilki podchodzi :/
Oprocz kilku akcji mecz padaka
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

Awatar użytkownika
MauRyc1920
Kontakt:

#51 Post autor: MauRyc1920 » 4 wrz 2009, o 21:22

Nowacki i Janoszka razem to jakieś nieporozumienie, totalna padlina
Pulkowski na swoim mocno średnim poziomie
Nykiel moim zdaniem najlepszy piłkarz na boisku
Grzybek dobra gra, szkoda 2 okazji
Zając w końcu grał, ale średnio widoczny na boisku
Fabus jak zawsze minimum biegania

Dzisiaj zobaczyliśmy czym jest Ruch bez Niedzielana :| A o reszcie zawodników trudno cokolwiek powiedzieć - W sumie dawno się tak nie nudziłem na meczu :(

Kris KLZ
Kontakt:

#52 Post autor: Kris KLZ » 4 wrz 2009, o 21:46

sparing nudny...twierdza przy Cichej zdobyta przez Zaglebie,ale to przez to ze nie bylo 12 zawodnika...

Nowacki,Pulkowski,Janoszka - grajom chyba ino po to zeby bylo 11 chopa na boisku :wstyd:

Feruga - nic specjalnego

Fabusz - :wstyd:

Grzybek bez formy :|

Zajac - wogole go nie widzialem :niepewny:

Stefanski - normalnie maszyna :padam: gral tylko chwile a itak najbardziej mnie oczarowal :padam: :padam:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

hagi

#53 Post autor: hagi » 4 wrz 2009, o 22:11

paryk Stefański pokazal wiecej talentu niz Janoszka przezten caly sparing.mam pytanie do trenera W.Fornalika ile szans bedzie dostawał jeszcze Janoszka bo nie pamietam żadnego innego zawodnika który by dostawał tyle szans , pierwszy dal mu szansę Marek Wlecialowski potem Duszan Pietrzak teraz Fornalik daje mu juz chyba trzecia szanse.po tym jak zagral fajny mecz z lechem(1:1) dalej w meczach u siebie nic juz nie pokazywal potem w sparingach letnich tez trener na niego stawiał by go wpuścić na pierwszy mecz z wisla krakow , stracil miejsce na rzecz Sobiecha.Dzisiaj idac na sparing mialem nadzieje ze szanse pokazania dostanie utalentowany stefanski a tu znowu janoszka dostaje szanse a tu proszę 10 minut gry tego zawodnika obiektywnie bardziej sie podobała. a janoszka nie dos ze slaby to sie po raz kolejny nie umie zachowac(kiedys sie juz fajnie wypowiedzal o kibicch ze za bardzo nie pomagali w meczu chyba po meczu z groclinem) a dzisiaj schodzac przy zminie kaskal myśląc ze mu kibice owacje na stojąco stworzyli za jego występ a tu chodzilo o przywitanie i dodanie otuchy Zajacowi.ha ha

Cwajka
Kontakt:

#54 Post autor: Cwajka » 4 wrz 2009, o 22:13

wymagacie od Fabusza i Zajaca magicznej gry po kontuzjach? Trzeba poczekac az wejda w rytm meczowy i zlapia forme, a tym bardziej w wypadku Zajaca.
UN'08

kserakes
Kontakt:

#55 Post autor: kserakes » 4 wrz 2009, o 22:51

Jak dla mnie dobry mecz Ruchu Nowacki w 1 połowie to odprawiał kabaret śmiałem się z jego kaleczenia ale było widać że się stara w 2 połowie zagrał już na dobrym poziomie.

Stefański jak dla mnie dobrze grał i wogóle:)

Ja nie wiem czym się tak Zagłębie szczyci że wygrało z naszymi rezerwami heh ;) ;)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: MkF » 4 wrz 2009, o 23:02

simonsays pisze:twierdza nie zdobyta. sparingi nie licza sie do niczego.
racja ! gdyby sie liczyły to bedac drugoligowcem zdobylismy Ateny wygrwajaz z Panatinaikosem :P ale to tez byl tylko sparing :hyhy:

19aRtuR20
Kontakt:

#57 Post autor: 19aRtuR20 » 4 wrz 2009, o 23:10

gry nie widziolch, ale widza wynik, i powiem tyla, lepi taki wynik w sparingu niz w lidze czy pucharze

pamietocie baty, no ja, baty od Jagi 3-0 i tez dosc "bolaca" porazke 3-2 z Bielskiem przed sezonem? czy po tamtych meczach pedzielibyscie ze bydymy wiceliderem po 5kolejkach? moze po pierwszej, po dwóch to by sie znodlo poru szalencow, ale na pewno nie po 5. (godom po pierwszej/drugiej, bo Wisla byla po kompromitacji w Tallinie)

jak maja przegrywac to niech to robia w meczach nie o stawka

zreszta w lidze jest juz wynik z Lubinem, 1-0 ale dla nos :D

Włóczykij
Kontakt:

#58 Post autor: Włóczykij » 4 wrz 2009, o 23:13

Ja a mo ftoś wiyncyj fot ze szpilu?? bo na głównyj je yno 34 :/ myślołch ze wiyncyj tego nastukali.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#59 Post autor: ObeRschlesien » 4 wrz 2009, o 23:21

Nie bylech na sparingu wiec nie wypowiadom sie. Skuli mnie niech przegrywaja wszystkie takie szpile a w lidze 3 i 1 pkt niech zdobywaja ;) co z Brzytwa ? faul byl na nim czy sie skrecil noga czy co :/
Obrazek

slavo
Kontakt:

#60 Post autor: slavo » 4 wrz 2009, o 23:29

hagi pisze:paryk Stefański pokazal wiecej talentu niz Janoszka przezten caly sparing.mam pytanie do trenera W.Fornalika ile szans bedzie dostawał jeszcze Janoszka bo nie pamietam żadnego innego zawodnika który by dostawał tyle szans , pierwszy dal mu szansę Marek Wlecialowski potem Duszan Pietrzak teraz Fornalik daje mu juz chyba trzecia szanse.po tym jak zagral fajny mecz z lechem(1:1) dalej w meczach u siebie nic juz nie pokazywal potem w sparingach letnich tez trener na niego stawiał by go wpuścić na pierwszy mecz z wisla krakow , stracil miejsce na rzecz Sobiecha.Dzisiaj idac na sparing mialem nadzieje ze szanse pokazania dostanie utalentowany stefanski a tu znowu janoszka dostaje szanse a tu proszę 10 minut gry tego zawodnika obiektywnie bardziej sie podobała. a janoszka nie dos ze slaby to sie po raz kolejny nie umie zachowac(kiedys sie juz fajnie wypowiedzal o kibicch ze za bardzo nie pomagali w meczu chyba po meczu z groclinem) a dzisiaj schodzac przy zminie kaskal myśląc ze mu kibice owacje na stojąco stworzyli za jego występ a tu chodzilo o przywitanie i dodanie otuchy Zajacowi.ha ha
zgadzam się w pełni, ile można :!: Szansami należy dzielić sprawiedliwie.
(zimą zamienić Janoszkę z Goncerzem miejscami)

ODPOWIEDZ