BEŁCHATÓW - RUCH
Jak się patrzy na fotki z meczu to dosłownie płakać się chce!!! Ruch tworzy historie polskiej piłki a tu ( z całym szacunkiem) taki Bełchatów ma super jak na taki klub stadion!! Boże, Ty na to wszystko patrzysz i na to pozwalasz? Szlag mnie trafia jak 84-letni klub z taką tradycją nie ma ani stadionu, ani sponsorów ani porządnego zarządu. Dosłownie mnie rozp.......a!! Jeszcze ci jeden z drugim powiedzą że im nie płacą więc im się nie chce grać. To wypier......... z Ruchu!!! Ludzie, trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!!!!! 

Szacuneczek dla EKIPY RUCHU w pełnym tego słowa znaczeniu:!:
( a w szczególności dla kogos w białym kapturze od Was :shock: ).......
Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego zanirzacie sobie wyjazdową liczbę, bo Was liczyłem i wyszło mi 230 osób ( +/- 5 ) ale to jest o wiele mniej ważne..........
Ważne jest to, że nie poprzestaliście na samym wejściu do klateczki ale też zaprezentowaliście bardzo dobry pokaz ultras, no i trzeba przyznać że na waszym tle wypadliśmy bardzo blado - to fakt........... :roll:
Szkoda tylko, że macie układ z tymi <cenzura> :roll: :lol:
( a w szczególności dla kogos w białym kapturze od Was :shock: ).......
Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego zanirzacie sobie wyjazdową liczbę, bo Was liczyłem i wyszło mi 230 osób ( +/- 5 ) ale to jest o wiele mniej ważne..........
Ważne jest to, że nie poprzestaliście na samym wejściu do klateczki ale też zaprezentowaliście bardzo dobry pokaz ultras, no i trzeba przyznać że na waszym tle wypadliśmy bardzo blado - to fakt........... :roll:
Szkoda tylko, że macie układ z tymi <cenzura> :roll: :lol:

- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pikczer od kogo slyszales , ze nie dostaje kasy to nie chce grac???
bo ja slyszalem tylko , ze nie dostaje kasy
a jak juz wielu to powiedzialo, ze napewno tez niechcialoby Ci sie robic jakby Ci w robocie nie placili
i wk***ia mnie to , ze ktos podpisujac z kims kontrakt nie potrafi sie wywiazac nawet z podstawowej jego czesci!!!!!!
bo ja slyszalem tylko , ze nie dostaje kasy
a jak juz wielu to powiedzialo, ze napewno tez niechcialoby Ci sie robic jakby Ci w robocie nie placili
i wk***ia mnie to , ze ktos podpisujac z kims kontrakt nie potrafi sie wywiazac nawet z podstawowej jego czesci!!!!!!
Zgadza się VIRO, nikt nie chce pracować jeśli nie dostaje pieniędzy. Ale nie od dzis wiadomo, że Ruch jest w pewien sposób nie wypłacalny a jednak przychodzą do niego piłkarze, którzy w nie jednym klubie grali i sa w pełni tego świadomi!!! Żyjemy w kraju, w którym każdy może strajkować, nawet piłkarze, więc skoro im jest tak źle to niech strajkuja. Ale jeśli boją sie o swoje dupy i wybierają granie ale tak żeby się nie przmęczyć, to przepraszam bardzo, ale nie każcie mi chodzić na mecze i jeździć za nimi po całej Polsce bo mam ich tak samo w du*** jak oni mnie! Mogę kibicować Ruchowi nawet w 10 lidze i zawsze będę ale to ja, kibic, płacący za ich wygłupy na boisku, jestem dla nich a nie oni dla mnie!
- Patton
- Kontakt: