Remes Puchar Polski 2009/10
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- MauRyc1920
- Kontakt:
- portalis
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- woj
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Chopy do Finału trocha drogi jest,proponuja niy plompac od początku balona o finale i na spokojnie.
Moim skromnym zdaniym,wygromy,ale bydzie nos to bardzo duzó kosztowac.(oczywiście chodzi o zostawiynie zdrowio na boisku)
Ps Wiela mie minyło!!!Jak tak dalij bydzie to robota byda musioł zmiynic zeby byc na tych szpilach
Moim skromnym zdaniym,wygromy,ale bydzie nos to bardzo duzó kosztowac.(oczywiście chodzi o zostawiynie zdrowio na boisku)
Ps Wiela mie minyło!!!Jak tak dalij bydzie to robota byda musioł zmiynic zeby byc na tych szpilach

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
profi pisze:słabicie mie przeca idymy na majstra to po ch** nom puchar
hehe dobry tekst

w sumie masz racje nie chodzi o pompowanie balonu znowu tylko jak my mamy wychodzic na boisko z Legia i mowic "a nie wygramy bo gramy z Legia" itp. to my nigdzie nie dojdziemy. mamy walczyc o zwyciestwa o jak najwieksze cele w biegach czy pływaniu tez nie myslisz zeby byc 4 tylko pierwszy i tego sie trzeba trzymac.
kibice powinni wymagac od pilkarzy dobrej gry a pilkarze od kibicow pełnych trybun i głośnego kibicowania
-
- Kontakt:
nie ma co plakac panowie
to, ze trafiyl sie nom mocniejszy przeciwnik to nic zlego, odrazu dowiemy sie czy mogymy "pompowac balon" i oczekiwac powtorki z poprzedniego sezonu, albo ten balon je***e i koniec
po mojemu nie ma co sie obawiac Widzewa, fakt - dobra druzyna, jednak to kadrowo nie jest scisla czołówka polskiej piłki - sa lepsze zespoly, Widzew gralby teraz o miejsca w pierwszej dziesiatce z tym skladem, jakby nie bylo naszym przedsezonowym celem bylo mniej wiecej podobnie
to, ze trafiyl sie nom mocniejszy przeciwnik to nic zlego, odrazu dowiemy sie czy mogymy "pompowac balon" i oczekiwac powtorki z poprzedniego sezonu, albo ten balon je***e i koniec
po mojemu nie ma co sie obawiac Widzewa, fakt - dobra druzyna, jednak to kadrowo nie jest scisla czołówka polskiej piłki - sa lepsze zespoly, Widzew gralby teraz o miejsca w pierwszej dziesiatce z tym skladem, jakby nie bylo naszym przedsezonowym celem bylo mniej wiecej podobnie

-
- Kontakt:
To sie nazywa dubletprofi pisze:słabicie mie przeca idymy na majstra to po ch** nom puchar

KIBICUJ Z MYŚLĄ O TYM, ŻEBY TWOJA DRUŻYNA WYGRAŁA, NIE ŻEBY TAMTA PRZEGRAŁA!!!
REBELIA Pub & Restaurant
REBELIA Pub & Restaurant
- Amela
- Kontakt:
Niestety ale Widzew w PP długo nie pogra
A powodów jest kilka.
1. Niech sie skupia na awansie do ekstraklasy.
2. Drużyna (z charakterem) grająca w ekstraklasie nie może sobie pozwolić na porażkę z zespołem z niższej klasy rozgrywkowej.
3. Biorąc karnet na sezon mecze w PP mam gratis i wypadało by wykorzystać to przynajmniej do półfinałów .Bo finał, oczywiście zwycięski (tradycja rzecz święta) w stolicy
4. Więcej meczy o stawkę owocuje lepszą grą w innych meczach
5. Wszystko to w efekcie powinno nam dac wiele radości, zwłaszcza na koniec sezonu,
o co błagamy Cię Panie.
Amen.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A powodów jest kilka.
1. Niech sie skupia na awansie do ekstraklasy.
2. Drużyna (z charakterem) grająca w ekstraklasie nie może sobie pozwolić na porażkę z zespołem z niższej klasy rozgrywkowej.
3. Biorąc karnet na sezon mecze w PP mam gratis i wypadało by wykorzystać to przynajmniej do półfinałów .Bo finał, oczywiście zwycięski (tradycja rzecz święta) w stolicy

4. Więcej meczy o stawkę owocuje lepszą grą w innych meczach
5. Wszystko to w efekcie powinno nam dac wiele radości, zwłaszcza na koniec sezonu,
o co błagamy Cię Panie.

K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
- ch-R
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- monisia2812
- Kontakt: