Może najpierw przeczytaj temat, a potem się wypowiadaj!kris.mu pisze:co wy pi***olicie ? wszystkie mecze są pokazywane na platformie c+ , jak nie na głównym to w c+sport, c+sport2,orange sport
Transmisje Canal+Sport
- ŻoRski
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po sobotnim falgowisku "odpowiednie służby" zadbają żeby równiez w kolejnych meczach nie transmitowac nic z C6. I to nie jest mój wyraz co do sobotniej demonstracji tylko znam życie. W mediach ta akcja nieprzypadkowo przeszła bez echa, a przecież media lubią się rozpisywać na takie tematy i nieraz o wiele bardziej trzeciorzedne akcje są szeroko komentowane (patrz wizyta szczew na treningu, kafeliki w gikesie itp).scouser pisze:pierwszy mecz z Wisłą był transmitowany, każdy następny był na żywo w OrangeSport. Canal+ wybiera mecze pod kątem atrakcyjności stadionu ( Wisła, Lubin, Korona, Amica ), pozycji w tabeli, hitów kolejki a także pod kątem transmisji z innych lig europejskich. Nasz estadio nie przyciąga, nie graliśmy też jakiegoś super futbolu, teraz jedynie nasza pozycja w tabeli może sugerować że "zasłuzyliśmy"na transmisje.
- blue blood
- Kontakt:
podobno gromy z Belchatowym w sobota 14:45,to moze byc transmisja w C+ch-R pisze:Dodam że w piątek zamiast transmisji wicelidera z Bełchatowem co jak co ale piłkarsko z drużyną niczego sobie będą transmitować Bytom - Gliwice
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
- ch-R
- ŻoRski
- Kontakt:
- ŻoRski
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ŻoRski
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gerhat, proponuje robić swoje. Ruch zawsze miał pod górkę jeśli chodzi o warszawskie media, zawsze pisali o nas bzdury, zawsze szukali sensacji, a o naszych sukcesach pisali na ostatnich stronach obowiązkowe wzmianki. Trzymajmy się naszych śląskich tradycji, któregoś dnia okaże się, że pokonamy te lechy, legie i wisły - może błyśniemy w Europie. Zobaczysz, bedzie jak w latach trzydzistych - CAŁY GÓRNY Śląsk będzie dumny z Ruchu.gerhat pisze:Po sobotnim falgowisku "odpowiednie służby" zadbają żeby równiez w kolejnych meczach nie transmitowac nic z C6. I to nie jest mój wyraz co do sobotniej demonstracji tylko znam życie. W mediach ta akcja nieprzypadkowo przeszła bez echa, a przecież media lubią się rozpisywać na takie tematy i nieraz o wiele bardziej trzeciorzedne akcje są szeroko komentowane (patrz wizyta szczew na treningu, kafeliki w gikesie itp).
Głupiego nie da się pokonać głupotą.
Goroli nie pokonasz gorolskimi metodami - oni zawsze będą w tym lepsi. Co byś nie zrobił, gorole zawsze będą nas uważać za coś gorszego, o czym nie warto napisać nic dobrego.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- ŻoRski
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z punktu widzenia GÓRNEGO ŚLĄSKA oczywiście masz rację, tylko wówczas nie należy pytać dlaczego nie ma transmisji w C+. Ja nie oceniam tego czy akcja była słuszna czy nie i gdzie leżą racje, ja piszę tylko na chłodno o tym że każda akcja budzi reakcję.scaneRboy pisze:gerhat, proponuje robić swoje. Ruch zawsze miał pod górkę jeśli chodzi o warszawskie media, zawsze pisali o nas bzdury, zawsze szukali sensacji, a o naszych sukcesach pisali na ostatnich stronach obowiązkowe wzmianki. Trzymajmy się naszych śląskich tradycji, któregoś dnia okaże się, że pokonamy te lechy, legie i wisły - może błyśniemy w Europie. Zobaczysz, bedzie jak w latach trzydzistych - CAŁY GÓRNY Śląsk będzie dumny z Ruchu.gerhat pisze:Po sobotnim falgowisku "odpowiednie służby" zadbają żeby równiez w kolejnych meczach nie transmitowac nic z C6. I to nie jest mój wyraz co do sobotniej demonstracji tylko znam życie. W mediach ta akcja nieprzypadkowo przeszła bez echa, a przecież media lubią się rozpisywać na takie tematy i nieraz o wiele bardziej trzeciorzedne akcje są szeroko komentowane (patrz wizyta szczew na treningu, kafeliki w gikesie itp).
Głupiego nie da się pokonać głupotą.
Goroli nie pokonasz gorolskimi metodami - oni zawsze będą w tym lepsi. Co byś nie zrobił, gorole zawsze będą nas uważać za coś gorszego, o czym nie warto napisać nic dobrego.
-
- Kontakt:
Ja tez to napisałem zupełnie na chłodno, jeśli będziemy się płaszczyć (próbując się przypodobać tej stacji) to zawsze będziemy conajmniej dwa kroki za konkurencją z Polski, ponieważ oni zawsze będą woleli żeby kasa szła do Warszawy, Krakowa ewentualnie Poznania, niż do nas.gerhat pisze:Z punktu widzenia GÓRNEGO ŚLĄSKA oczywiście masz rację, tylko wówczas nie należy pytać dlaczego nie ma transmisji w C+. Ja nie oceniam tego czy akcja była słuszna czy nie i gdzie leżą racje, ja piszę tylko na chłodno o tym że każda akcja budzi reakcję.
My jesteśmy Ślązakami, nasz target to Ślązacy i to do nich możemy i musimy trafić, CANAL+ jest nam w tym pomocny, ale nie wystarczający, musimy być dla Ślązaków jak cycek matki, z którego można się najeść do syta.
Szkoda, że nie mamy odpowiedniej osoby od PR, takie sytuację trzeba umieć odpowiednio sprzedać opinii publicznej.
-
Tylko problem polego na tym, że kozdo transmisja w C+ to konkretno kasa dla klubu. Zeszły sezon to rozumia, bo na stadionie som żech sie czuł jako fanatyk nabijany w butelka poziomem gry. Ale teroz.
Zamiast meczu Lubin-Ruch jakieś ogórki, mecz Ruch-Polonia to był hit kolejki a mecz Bełchatów-Ruch to na pewno jeden z ciekawszych.
W C+ pokożą bez względu na naszo forma i pozycja w tabeli nasze szpile z Wisłom, Lechem i Ległom i tyla. Gorole nie bedom nabijali kabzy Ruchowi, jak mogom np.Koronie abo Arce czy innej Lechii. Coby sie to zmieniło musieliby my byc liderem a chyba i to nie styknie.
Zamiast meczu Lubin-Ruch jakieś ogórki, mecz Ruch-Polonia to był hit kolejki a mecz Bełchatów-Ruch to na pewno jeden z ciekawszych.
W C+ pokożą bez względu na naszo forma i pozycja w tabeli nasze szpile z Wisłom, Lechem i Ległom i tyla. Gorole nie bedom nabijali kabzy Ruchowi, jak mogom np.Koronie abo Arce czy innej Lechii. Coby sie to zmieniło musieliby my byc liderem a chyba i to nie styknie.