O CO CHODZI W TEJ SPRAWIE Z CECOTEM ???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: Konrad » 15 kwie 2004, o 21:14

K... mać, biedny edik - przestraszył się... strachliwy z niego gość :evil:
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Marek Nowak
Kontakt:

#17 Post autor: Marek Nowak » 15 kwie 2004, o 21:37

Cecotowi to pasuje - caly czas robil podchody by odejsc , a teraz chyba klub sam rozwiaze z nim kontrakt i mozliwe , ze zagra jeszcze wiosna gdzies indziej. Czyli dopial swego , a Ruch nie bedzie mial kasy i zawodnika...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Ozor » 15 kwie 2004, o 23:33

Z niego i tak kasy by nie było ostatnio bardzo slabiutko pogrywał a z twoim podpisem o tym grabarzu to jak najbardziej się zgadzam.Niech idzie w ciul jego czas się skonczył a cała reszta to tematy na czasy po Rogali.Przez te 10 latek pokazał jaki z niego menago i tyle w temacie ostatnio trochę zapomnianym.
Rogala raus z Ruchu.

Dallan Forgaill

#19 Post autor: Dallan Forgaill » 16 kwie 2004, o 00:14

Cecot to ci**.....i wszystko.....

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: gerhat » 16 kwie 2004, o 08:33

:lol: A co to jest Klub Kibica :?: :lol:
Raczej Grupa Szybkiego Raegowania :lol:

Kaj się składo wnioski na następnych? Mom jednego kandydata, którego postawa na boisku od 3 lat jest żałosna :wink:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#21 Post autor: 19r20 » 16 kwie 2004, o 08:54

może to i lepiej? ale wg mnie Cecot, Malinowski to zawodnicy bez których bardzo ciężko będzie się utrzymać
no ale skoro oni byli przyczyną wszelkich problemów...
i tak w czerwcu by odeszli
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: gerhat » 16 kwie 2004, o 09:17

Cecot jest odpowiedzialny za remisy z Podbeskidziem (bo nie grał), Cracovią (bo nie podłozył się Bojarowi) i podobno namawiał kibiców do chuligańskich wybryków w Gliwicach. Tylko pomyliły mu się sektory i namówił tych z piasta :wink:

A tak na poważnie, to poraz kolejny wychodzi jak słaby jest klub.
Jezeli zawodnik handlował czy olewał wszystko, to trener może go posadzić na ławie, prezes albo rada druzyny zawiesić. Ale lepszym rowiązaniem jest rozpuścić plotkę niech kibice go załatwią.
Może i to jest dobry sposób, ale taką plotkę można rozpuścić na każdego niewygodnego.
Wcześniej stosowano podobne mechanizmy z Madejem, Jikią (ten nie był dłużny) i Jamrozem. Ich gra mogła się podobac lub nie, ale Rogala sprzed dwóch lat, sprzed roku, to ten sam Rogala co teraz.

ps
przezorunie uprzedzam że ten post to nie walka z jakąkolwiek grupą lepiej poinformowaną 8) , ale komentarz do informacji na oficjalnej stronie KS Ruch Chorzów

Jr

#23 Post autor: Jr » 16 kwie 2004, o 09:36

A Ja powiem krótko czas na młodych zawodników a jak maja byc starzy ta wziąść tych co chcą. Podam kilka gwiazdek Ruchu Bizak & Woś -i co odra już handluje. Jamróz- Co On gra myśle że Ci i jeszcze nasi biedny Cecocik i Malina do nich szybko dołączą. A cha jeszcze oczywiście Rogali bo znim to już nic w Ruchu niebędzie. Przykre ale prawdziwe. PANIE ROGALIK CZAS STAWIAĆ NA SWOICH WYCHOWANKÓW I DAĆ IM SZANSE. bo niestety najazdowcy zawsze bedą liczyc kase!!!!!

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: Konrad » 16 kwie 2004, o 09:48

Jr - najazdowcy czy nie, Ślązacy czy gorole - wszyscy prędzej czy później będą liczyć na kasę. Co niektórzy skończcie z tą utopią - bez pieniędzy nic nie będziemy znaczyli - nawet 2 ligi nie będzie :(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Dallan Forgaill

#25 Post autor: Dallan Forgaill » 16 kwie 2004, o 11:21

Dokładnie Konrad pieniądz jest bogiem tego świata i czy chcecie czy nie czy wam sie to podoba czy nie i tak wszyscy prędzej czy później będą liczyć na kase to proste.

:?

Viro

#26 Post autor: Viro » 16 kwie 2004, o 13:40

to , ze chce kasy to chyba normalne bo tak ma w kontrakcie
to tak jakby kazdemy z was pracodawca nie wyplacal kasy
w tej kwesti rozumiem go bez 2 zdan i nie tylko jego w tym wypadku

Niebieska
Kontakt:

#27 Post autor: Niebieska » 16 kwie 2004, o 14:01

100% racji, niestety wiem co to znaczy pracować za darmo, miałam tą nieprzyjemność, na szczęście niedługo, skończyło się w Sądzie Pracy, pieniądze odzyskałam, ale nikomu tego nie życzę :(

Inna rzecz jeśli ktoś żąda za nic bajońskich kwot, ale w tym wypadku nie mamy do czynienia z taką sytuacją, z tego co wiem.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#28 Post autor: 19r20 » 16 kwie 2004, o 15:15

co do pieniędzy (a raczej ich braku) to chyba każdy się zgadza
ale co do stylu zakończenia z nim współpracy to już nie koniecznie
czy były jakieś dowody że chciał przehandlować mecz z Podbeskidziem? nie słyszałem o takich. jak były to na zbitu pysk jeśli nie to trochę kultury bo w końcu inni piłkarze patrzą co się dzieje w naszym klubie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Jr

#29 Post autor: Jr » 16 kwie 2004, o 15:29

Konrad: może troche to źle napisałem ale chodzi Mi o to ze niestety olewa się nszą młodzież a ona gra gdzieś na zadupiach a sprowadza sie takich Cecotów który już troche grał w lidze i a jakoś wybrał Ruch bo co nikt go niechciał Bajere też nikt niechciał jakoś przyszedł do Ruchu i co strzelił pare bram i gwiazda. Wiem że niema kasy ale jak się decydują grać to nich obowiązki wypełniają. A jakby tak nic kompletnie nie dostwali to chyba PZPN by rozwiązał ich kontrakty Ja czegoś tu niezrozumię. Może ONI chcą jakiś niesamowitych kwot. Bo akurat Cecot jest taki biedny.....ale za to bardzo dobry...

niebieski78

#30 Post autor: niebieski78 » 16 kwie 2004, o 17:42

Gerhat chyba troche mylisz pojecia wszyscy ktorzy potrafili liczyc to co przyspawany(i niezastapiony) obiecal im w kontrakcie musieli odejsc-zgoda ale nie obrazaj tych ludzi wliczajac w nich ta gwiazdeczke pizdeczke Madeja koles byl mega ciulem co dobitnie stara sie udowodnic w Lechu
Z drugiej strony ja np mialem wielkie pretensje ze Jikija klamal nam ze jedzie zeby dzieci mogly sie uczyc ruskiego i znalazl sie we Wronkach ale potem jak z kilku zrodel slyszalem ze byl zastraszany zeby przedluzyc kontrakt ....

Rogala ciekawe kto wierzy tobie a kto Gorawskiemu

ODPOWIEDZ