Ruch Chorzów vs Polonia Warszawa. 29.08.2009 r. godz. 14:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Ruch w meczu z Polonią:

Czas głosowania minął 29 sie 2009, o 00:17

wygra
132
82%
zremisuje
22
14%
przegra
7
4%

Liczba głosów: 161

Wiadomość
Autor
Kris KLZ
Kontakt:

#196 Post autor: Kris KLZ » 29 sie 2009, o 22:15

Roni2580 pisze:GRzybek mial pare sytuacji gdzie wchodzil w pole karne ale brakowało mu szybkości.
nie bronia go bo nie jestech zwolennikiem jego gry...ale zauwazylech z kumplem ze praktycznie wszystkie bale idom przez niego-tyn chop naprowdy duzo loto i to po obu stronach boiska

[ Dodano: Sob 29 Sie, 2009 ]
Renegat1988 pisze:Mam jedną uwage.... z jakiej przyczyny po PIERWSZEJ bramce Niedzielana w barwach Ruchu podrazu skandluje sie Jego nazwisko jakby był niewiadomo jaką gwiazdą i Bóg wie ile zrobił dla Ruchu. Tymczasem Sobiech strzela TRZECIĄ bramke dla Ruchu w tym sezonie i "nic". Nie sądzicie że coś tu jest nie tak ?
to samo zech godol jak zech ze stadionu wylazil...tymu Sobiechowi sie duzo wiynksze oklaski nalezom...Niedzielan to stary wyjadacz chleba,a Sobiech mody i na dodatek nosz bo je przeca z Rudy-a wy sie zachwycocie jakims starym gorolem,rozumia ze fajnie zagrol,ale np Sadlok tyz fajnie zagrol...

niy ma co godac.amen
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#197 Post autor: Bytom20 » 29 sie 2009, o 22:23

Przed sezonem:
[bytom20] Ważne że coś się dzieje na tym rynku transferowym, na gwiazdy Nas nie stać ale w tym składzie i pod wodzą cudotwórcy jest szansa że powalczymy o coś więcej niż samo utrzymanie wspomnicie moje słowo.
Tyle w temacie.

Roni2580

#198 Post autor: Roni2580 » 29 sie 2009, o 22:30

Renegat1988 pisze:Mam jedną uwage.... z jakiej przyczyny po PIERWSZEJ bramce Niedzielana w barwach Ruchu podrazu skandluje sie Jego nazwisko jakby był niewiadomo jaką gwiazdą i Bóg wie ile zrobił dla Ruchu. Tymczasem Sobiech strzela TRZECIĄ bramke dla Ruchu w tym sezonie i "nic". Nie sądzicie że coś tu jest nie tak ?
z jednej strony masz racje...ale wydaje mi sie ,że tu chodziło o to , że kazdy kibic Ruchu zyczyl mu w koncu zeby strzelil tora bo zaslugiwal na to jak nikt a jak w koncu strzelil to byl szal radosci...po kolejnych bramach jego juz chyba takich akcji nie bedzie....dodam tylko , że Niedzielan nie tylko strzelil tora ale usunal 2 zawodników z Polonii...

i tak na koniec gdyby nie Niedzielan Sobiech nie miałby teraz 3 bramek

Awatar użytkownika
Renegat1988
Kontakt:

#199 Post autor: Renegat1988 » 29 sie 2009, o 22:41

Taa jasne....MaRio też strzelał większość do pustej bramy po podaniach kolegów i co?...nie należały Mu sie brawa... ? Poprostu wydaje mi sie że nazwisko Niedzielana troche uderzyło ludziom do głowy. Nic nie mam do Niedzielana i chwała Mu za to że dobrze Nas reprezentuje, tylko jest paru piłkarzy którzy zasłużyli na wyróżnienie np. Nykiel .....tymczasem Oni nie dostają owacji a Niedzielan strzelając 1 bramke dostaje owacje za nazwisko..... jeszcze bedzie czas na"uwielbienie" Niedzielana, ale na takie rzeczy trzeba sobie zasłużyć, a na takie owacje powinno sie pracować troche dłuzej niz 2-3 dobre mecze i 1 bramke

scaneRboy
Kontakt:

#200 Post autor: scaneRboy » 29 sie 2009, o 22:41

Kris KLZ pisze:Mam jedną uwage.... z jakiej przyczyny po PIERWSZEJ bramce Niedzielana w barwach Ruchu podrazu skandluje sie Jego nazwisko jakby był niewiadomo jaką gwiazdą i Bóg wie ile zrobił dla Ruchu. Tymczasem Sobiech strzela TRZECIĄ bramke dla Ruchu w tym sezonie i "nic". Nie sądzicie że coś tu jest nie tak ?
a mi się wlasnie wydaję, że to było super na miejscu zachowanie kibiców. Pierwsze trafienie to był tylko pretekst, żeby tak "uroczyście" chopa pozdrowić, a dlaczego?wyjaśniam:
1. przyszedł do nas z Wisły, gdzie był odstawiony przez Skorże i napietnowany przez kibiców (darmozjad - to było najdelikatniejsze określenie), Ruch dał mu szansę, on dał szanse Ruchowi, a nam kibicom nadzieje. To jest super!
2. co prawda trafił do bramki po raz pierwszy, ale we wcześniejszych meczach grał bardzo dobrze, uważam, że Abdul, za swoje bramki może podziękować Niedzielanowi, bo:
a) asysty
b) Niedzielan Bierze na siebie obrońców

WIELKIE BRAWA DLA NIEDZIELANA

za cztery dotychczasowe mecze.

W żaden sposób nie umniejsza to osiągnięcia Sobiecha, synek świetnie umie się znaleść, kiwnąć, szczelić, zwarzywszy na młody wiek naprwadę super, tez wielkie brawa.

Największe brawa są jednak dla Waldiego nie stracilismy nawet jednej bramki od czterech meczy, a to co się robi w ataku, wygląda tak jak z góry wymyslone, przetrenowane i perfekcyjnie wykonane. chodzi mi głównie o pierszą bramkę, ale również mecz z Arką. Taka gra naprawdę ma sens.

Stawarczyk - udany debiut, dwóch młodziutkich obrońców i zero z tyłu - WYPAS

Dziś nie jest dzień, żeby pisać o błędach.

Dla wszystkich chłopakow jedno wielkie DZIĘKUJE od scaneRboya
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

chorzowski_rsl
Kontakt:

#201 Post autor: chorzowski_rsl » 29 sie 2009, o 22:42

jadymy dali,tyle w temacie !
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
blue blood
Kontakt:

#202 Post autor: blue blood » 29 sie 2009, o 22:45

O meczu juz napisaliscie prawie wszystko,jo yno dodom ze renegat mo racja,takie wykrzykiwanie nazwiska strzelca po zdobytym golu to do niego satysfakcja i chyba wiynkszo mobilizacja do dalszyj gry,a w tym przypadku chodzi o modego synka kiery wlazi dopiyro do doroslyj pilki przesto taki swoisty doping by mu sie nalezol mlynowi powinni to miec na uwadze,zapanowac nad mlynym po golu okrzyk zdobywcom bramki dla Ruch-u jestArtur-Sobiech!!!,Artur-Sobiech!!,Artur Sobiech!!!, Ruch prowadzi jeden do zera i wtedy dopink na pelnyj ku.. :wstyd: pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY

slavo
Kontakt:

#203 Post autor: slavo » 29 sie 2009, o 22:48

Renegat1988 pisze:Taa jasne....MaRio też strzelał większość do pustej bramy po podaniach kolegów i co?...nie należały Mu sie brawa... ? Poprostu wydaje mi sie że nazwisko Niedzielana troche uderzyło ludziom do głowy. Nic nie mam do Niedzielana i chwała Mu za to że dobrze Nas reprezentuje, tylko jest paru piłkarzy którzy zasłużyli na wyróżnienie np. Nykiel .....tymczasem Oni nie dostają owacji a Niedzielan strzelając 1 bramke dostaje owacje za nazwisko..... jeszcze bedzie czas na"uwielbienie" Niedzielana, ale na takie rzeczy trzeba sobie zasłużyć, a na takie owacje powinno sie pracować troche dłuzej niz 2-3 dobre mecze i 1 bramke
Zawsze można go jeszcze chujami, gorolami pojechać, bo przecież kilku setek nie wykorzystał, piąty mecz dopiero pierwsza bramka....jakie fajne to forum, nawet jak jest dobrze, jak dawno nie było, można wejść i do***rdolić się do czegoś dla zasady i poklasku gawiedzi....
Myślę, że za ta spontaniczna reakcją kibiców, stoją prowokatorzy sterowani przez Sobstylową i Mosóra :rotfl:

rzygać się chce jak sie patrzy na tą wasza zawistną polaczkowata małość... ktoś został doceniony, wyróżniony - natychmiast uj***ć, sprowadzić do parteru, nikt nie ma prawa się wyróżniać, tym bardziej dostać "niezalegalizowanych komisyjnie" braw.

ps. proponuję popatrzeć, gdzie stoją obrońcy, gdy piłkę dostaje Sobiech

Awatar użytkownika
Renegat1988
Kontakt:

#204 Post autor: Renegat1988 » 29 sie 2009, o 22:56

slavo - widze kolejny dla którego Niedzielan już jest Bogiem. Człowieku weź sie opanuj!...Gdzie napisałem że Niedzielan jest słaby itp? Chodzi mi oto że na uwielbienie to chyba troche za wczesnie nie sądzisz?:>

scaneRboy
Kontakt:

#205 Post autor: scaneRboy » 29 sie 2009, o 22:56

slavo pisze:ps. proponuję popatrzeć, gdzie stoją obrońcy, gdy piłkę dostaje Sobiech
zerknijcie równiez na pozostałe bramki Sobiecha
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: kibol-siem-ce » 29 sie 2009, o 22:57

slavo pisze:
Renegat1988 pisze:Taa jasne....MaRio też strzelał większość do pustej bramy po podaniach kolegów i co?...nie należały Mu sie brawa... ? Poprostu wydaje mi sie że nazwisko Niedzielana troche uderzyło ludziom do głowy. Nic nie mam do Niedzielana i chwała Mu za to że dobrze Nas reprezentuje, tylko jest paru piłkarzy którzy zasłużyli na wyróżnienie np. Nykiel .....tymczasem Oni nie dostają owacji a Niedzielan strzelając 1 bramke dostaje owacje za nazwisko..... jeszcze bedzie czas na"uwielbienie" Niedzielana, ale na takie rzeczy trzeba sobie zasłużyć, a na takie owacje powinno sie pracować troche dłuzej niz 2-3 dobre mecze i 1 bramke
Zawsze można go jeszcze chujami, gorolami pojechać, bo przecież kilku setek nie wykorzystał, piąty mecz dopiero pierwsza bramka....jakie fajne to forum, nawet jak jest dobrze, jak dawno nie było, można wejść i do***rdolić się do czegoś dla zasady i poklasku gawiedzi....
Myślę, że za ta spontaniczna reakcją kibiców, stoją prowokatorzy sterowani przez Sobstylową i Mosóra :rotfl:

rzygać się chce jak sie patrzy na tą wasza zawistną polaczkowata małość... ktoś został doceniony, wyróżniony - natychmiast uj***ć, sprowadzić do parteru, nikt nie ma prawa się wyróżniać, tym bardziej dostać "niezalegalizowanych komisyjnie" braw.

ps. proponuję popatrzeć, gdzie stoją obrońcy, gdy piłkę dostaje Sobiech
100% racji bydzcie obiektywni !!! Transfer Niedzielana najlepszy od kilku lot! A Sobiech jakby niy "wtorek" pieron wie czy by cos uszczelił tako prowda. PyRsk.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Korfanty
Kontakt:

#207 Post autor: Korfanty » 29 sie 2009, o 23:01

scaneRboy pisze:
slavo pisze:ps. proponuję popatrzeć, gdzie stoją obrońcy, gdy piłkę dostaje Sobiech
Zamiast licytowac się spostrzeżeniami,ciesz cię się z tego co jest,ciężko wam dogodzić
Jestem Górnoślązakiem czyli Polakiem
"Małe ojczyzny uczą żyć w ojczyznach wielkich i w wielkiej ojczyżnie ludzi"
Za Ruchem zawsze pochłonięty całkiem
44 !!!

Awatar użytkownika
ch-R

#208 Post autor: ch-R » 29 sie 2009, o 23:02

Wie ktoś na jakim kanale sopcasta leci Liga + ? bo z tej strony nic nie działa http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

RudaSlaska7
Kontakt:

#209 Post autor: RudaSlaska7 » 29 sie 2009, o 23:02

Sobiech tez dostał owacje.
byłeś na meczu z Arka lub z Piastem ? kilkanascie razy niosło sie ARTUR SOBIECH! (chyba jednak z piastem)

Niedzielan za***rdala na boisku za dwóch i wypracowywuje sytuacje ale co tam
Sibik wróć :przestraszony:

najlepiej zrobic glosowanie czyje nazwisko skandowac

scaneRboy
Kontakt:

#210 Post autor: scaneRboy » 29 sie 2009, o 23:06

Korfanty pisze:
scaneRboy pisze:
Zamiast licytowac się spostrzeżeniami,ciesz cię się z tego co jest,ciężko wam dogodzić
ja się bardzo ciesze, uważam, że mamy więcej, niz się tutaj niektórym wydaje. Nie biorę nigdy udziału w pyskówkach na forum, ale jak czytam już naprawdę megabzdury, to reaguje.

Dla tych, co skąpią Niedzielanowi braw mam jedno, ostatnie pytanie: jak to sie stało, że Polonia kończyła w dziewiątkę?

dobranoc.

ODPOWIEDZ