O CO CHODZI W TEJ SPRAWIE Z CECOTEM ???
-
- Kontakt:
O CO CHODZI W TEJ SPRAWIE Z CECOTEM ???
W ubiegłym tygodniu w szatni po jednym z treningów miało miejsce spotkanie kibiców i piłkarzy chorzowskiego Ruchu. Związku z pewnymi plotkami Klub Kibica ponoć zastraszył Edwarda Cecota, na co ten w obecności sztabu szkoleniowego odmówił wzięcia udziału w treningach i kolejnych spotkaniach. Sprawa trafi na poniedziałkowe obrady zarządu KS RUCH. Wtedy też działacze podejmą stosowną decyzję, a wielce prawdopodobne wydaje się rozwiązanie kontraktu z zawodnikiem.
Cecot nosi się z zamiarem zmiany przynależności klubowej od dobrych kilku miesięcy. Związku z zaległości finansowymi klubu doświadczony obrońca próbował dochodzić swoich praw w Wydziale Dyscyplinarnym PZPN. W styczniu związek nie zauważył jednak nieprawidłowości i Cecot związany kontraktem do czerwca br. musiał pogodzić się z wypełnieniem kontraktu do końca.
Nieoczekiwanie perypetie znudzonego grą na Cichej Cecota odmieniła wizyta zdegustowanych wynikami i poza boiskowymi plotkami kibiców.
Chorzowscy działacze nie ukrywają ponadto rozczarowania z postawy Tomasza Fornalika i Marcina Malinowskiego. W obu wypadkach w rachubę wchodzić nawet rozwiązanie kontraktu!
o co w tym wszystkim chodzi ?? CO JEST !!! ?? :roll:
Cecot nosi się z zamiarem zmiany przynależności klubowej od dobrych kilku miesięcy. Związku z zaległości finansowymi klubu doświadczony obrońca próbował dochodzić swoich praw w Wydziale Dyscyplinarnym PZPN. W styczniu związek nie zauważył jednak nieprawidłowości i Cecot związany kontraktem do czerwca br. musiał pogodzić się z wypełnieniem kontraktu do końca.
Nieoczekiwanie perypetie znudzonego grą na Cichej Cecota odmieniła wizyta zdegustowanych wynikami i poza boiskowymi plotkami kibiców.
Chorzowscy działacze nie ukrywają ponadto rozczarowania z postawy Tomasza Fornalika i Marcina Malinowskiego. W obu wypadkach w rachubę wchodzić nawet rozwiązanie kontraktu!
o co w tym wszystkim chodzi ?? CO JEST !!! ?? :roll:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2004, o 07:35 przez Ryjek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech grają młodzi Cwielag,Wawrzynczok,Foszmanczyk jest Plewko i Smarzynski jak tak by poszukac dobrze w tej szkołce przy Ruchu to jeszcze paru by sie znalazlo.A do Malinowskiego to niby facet ma wielkie możliwosci ale jakos trudno mi sobie przypomniec jego bardzo dobry mecz.Stara prawda mówi :Nazwiska nie grają.
-
- Kontakt:
Ozor pisze:Niech grają młodzi Cwielag,Wawrzynczok,Foszmanczyk jest Plewko i Smarzynski jak tak by poszukac dobrze w tej szkołce przy Ruchu to jeszcze paru by sie znalazlo.A do Malinowskiego to niby facet ma wielkie możliwosci ale jakos trudno mi sobie przypomniec jego bardzo dobry mecz.Stara prawda mówi :Nazwiska nie grają.
W sumie ........ masz racje :-) zobaczymy jak to wszystko bedzie wyglądało byle jak najszybciej wrócili tam kaj jest ich miejsce czyli do ekstraklasy

- wolfik
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ryjek mam pytanie skad te informacje to po 1
po 2 podczas ostatniego tygodnia wiele sie zmienilo i to bardzo wiele
i mam wielka prosbe zeby nikt nie [pisal o pilkarzach, nie chodzi mi o gre , komentarz meczu itd
ale o sprawy pozaboiskowe
powiedzmy , ze sprawa zostala wyjasniona i problem nie lezy w pilkarzach i ich grze
pozdRawiam
po 2 podczas ostatniego tygodnia wiele sie zmienilo i to bardzo wiele
i mam wielka prosbe zeby nikt nie [pisal o pilkarzach, nie chodzi mi o gre , komentarz meczu itd
ale o sprawy pozaboiskowe
powiedzmy , ze sprawa zostala wyjasniona i problem nie lezy w pilkarzach i ich grze
pozdRawiam
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: