Żenująca postawa kibiców (niektórych na szczęście)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
MiG29

#91 Post autor: MiG29 » 14 kwie 2004, o 16:00

Panie i Panowie.

Nie chce mi sie za długo pisać. Powiem tylko to:
Nikt nie wymaga zgodnosci zdania. Nie wszyscy muszą myślęć tak samo - nie żyjemy w socjaliźmie, gdzie był tylko jeden sposób myslenia. My mamy swoje zdanie, bronimy je i robimy tak, jak chcemy.
Ktoś może mieć inne zdanie, bronic je i próbować robić coś, czy to z nami, czy osobno.

Nie ma przymusu, mamy wolność i mozemy robić wszystko, co tylko nie ogranicza wolnosć innej osoby

Co do Rogali i tekstów negatywnych, to sam byłem przeciwny ich pisaniu, bo one nic nie wnoszą, powiem wiecej, jest to dla mnie dziecinne, siedzieć za kompem, pisać głupoty, a potem wyłaczyć kompa i nic.

czoRny

#92 Post autor: czoRny » 14 kwie 2004, o 16:56

Że Stowarzyszenie n i e jest grupa ,,hermetyczną' przekonałem się osobiście bedąc na kilku ostatnich spotkaniach,jest to (mom nadzieja narazie)grupka ludzi,którzy nie tylko chcą(dobrymi chęciami jest wybrukowane... wiecie co) ale i robią dużo dla RUCHU poświęcając swój wolny czas,zdaje sobie sprawę że są to dopiero początki i jest jeszcze trochę niedociągnięć ale zawsze początki są ciężkie.
Jeszcze jedna uwaga do malkontentów-od kilku dobrych lat siedząć w domu ,,pierdząc" w stołek narzekałem na klub,zawodników działaczy itd.teraz widze że mimo natłoku zajęć codziennych i chronicznego braku czasu rodzi sie szansa dołożenia małej cegiełki do polepszenia sytuacji w klubie z którym jestem już 26 lot .Ufff ale zech sie rozpisoł aż mi atramentu brakł :lol: pozdro[/b]

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#93 Post autor: Schlesien » 14 kwie 2004, o 23:06

Ja, ktory jestem od jakiegos czasu na NIE powiem wam co mi sie nie podoba w tym temacie. Najpierw podkresle, ze nie mam nic przeciwko Stowarzyszeniu, NU, PF itp. itd. Mowie to co mi sie nie podoba i tyle. Jak zechcecie to mnie zrozumiecie a jak nie to nie.

Niepodoba mi sie to, ze WY (ktokolwiek by to nie byl) chcecie sie brac za robienie porzadku wsrod kibicow. Jedni ciepia glupie hasla drudzy oszukuja przy kupnie biletow. Tez mi sie to nie podoba jak ktos okrada klub lub ma w du*** naszych zawodnikow. Ale na litosc boska nie wprowadzajmy na Cichej gestapo. Tego nam nie trzeba. Sami nieraz przeklinaliscie na pilkarzy, byly okresy, ze bylo zero dopingu (jaka byla gra to inna sprawa) a wydaje mi sie, ze nawet oszukiwaliscie przy kupnie biletow. Kto z was gdy byl mlyn na krzeselkach placil po te 16(?) zlotych? Nagle bedziecie gonic postronnych kibicow-oszustow? Tylko sie osmieszycie! Jeszcze raz podkreslam, ze te zachowania mi sie nie podobaja, ale widze z tego proste wyjscie. Wystarczy ponakjejac na kasach pisemko, ze bilet za X zlotych jest na sektor Y. Dopiero po paru szpilach mozna sprawdzac te bilety, bo taka kontrola z dnia na dzien bylaby nie na miejscu.

To by bylo na tyle i naprawde nic wiecej "WAM" nie zarzucam... no oprocz tych podzialow :wink:

Czekam na rewanz bo tez jestem ciekaw co takiego mi zarzucacie...

Gość

#94 Post autor: Gość » 14 kwie 2004, o 23:13

Panowie nie komentujemy :!:

Viro

#95 Post autor: Viro » 14 kwie 2004, o 23:36

Schlesien ja bylem za zrobieniem osobnego wejscia na mlyn juz przed sezonem teraz tak juz bedzie na Pogoni zobaczymy czy zda to egzamin miejmy nadzieje ze tak
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#96 Post autor: Schlesien » 15 kwie 2004, o 00:08

Viro, idealnym wyjsciem byloby jakby sie kazdy sam pilnowal ale niestety to jest niemozliwe. Po prostu sa rozni ludzie. Jeden zrozumie, ze takim postepowaniem szkodzi klubowi a drugi bedzie z tego dumny, ze udalo mu sie oszukac pania w okienku i to dzieki niemu Rogali braknie na np. dziesiate auto...

marcyk
Kontakt:

#97 Post autor: marcyk » 15 kwie 2004, o 07:09

Niebieska chyba znasz przypowiesc o synu marnotrawnym?
Napewno w chwili powrotu RUCHU na szczyt czyli nastania WIELKIEJ NIEBIESKOSCI znajdzie sie wielu "ojcow sukcesu" tylko jest jeszcze cos takiego jak sumienie. I kto je bedzie mial wtedy czyste? ci ojcowie, albo te 2000-3000 NIEBIESKICH WARIATOW ktozy teraz sa z RUCHEM.
Pozdro dla normalnych.
Patton i NU robcie swoje, a inni niych sie godajom. Chyle czola przed tym co robicie. NARA

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#98 Post autor: gerhat » 15 kwie 2004, o 08:32

I o to chodziło.
Jest konstruktywnie i pozytywnie jak nigdy dotąd w tym temacie.
Niech wszyscy trzymają ten kurs a będzie zdecydowanie lepiej. Forum nie będzie areną napinaczy, a stowarzyszenie zyska wielu nowych i oddanych członków.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#99 Post autor: Patton » 15 kwie 2004, o 12:00

"Bynajmniej To Nie Poezja Dla Ucha..." :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Viro

#100 Post autor: Viro » 15 kwie 2004, o 12:12

na trybunie przewaznie w 2 polowie siedzi WojtekO Mig29 i Amra

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#101 Post autor: gerhat » 15 kwie 2004, o 15:30

i jo obydwie połowy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#102 Post autor: Patton » 15 kwie 2004, o 17:02

Gerhat - to mamy litr - tylko czego? :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA

#103 Post autor: SODA » 16 kwie 2004, o 07:46

jo tyz jest na kozdym szpilu i Wojt pozdro.Acha i Wilus.

:flaga:

ODPOWIEDZ