Ciekawe wiela ludzi przyjdzie na mecz aktualnie 3 druzyny Ekstraklasy, ktora odniosla 3 zwyciestwa z rzedu

oficjalnie 6500, realnie 8500-9000. Wielu kibicow chodzi na mecze w zaleznosci od przeciwnika. Polonia Wawa nie jest magnesem w tym przypadku.bogas1985 pisze:skonczcie pi***olic o tym ID bo z tego co wiem to wszystkie kluby juz takowe posiadaja.
Ciekawe wiela ludzi przyjdzie na mecz aktualnie 3 druzyny Ekstraklasy, ktora odniosla 3 zwyciestwa z rzedu
to nas jara ino GZ?bluefil pisze:oficjalnie 6500, realnie 8500-9000. Wielu kibicow chodzi na mecze w zaleznosci od przeciwnika. Polonia Wawa nie jest magnesem w tym przypadku.bogas1985 pisze:skonczcie pi***olic o tym ID bo z tego co wiem to wszystkie kluby juz takowe posiadaja.
Nie tylko GZ, ale jeszcze LP, LW, WK, GK, PB...tak jest na calym swiecie!bogas1985 pisze:to nas jara ino GZ?bluefil pisze:oficjalnie 6500, realnie 8500-9000. Wielu kibicow chodzi na mecze w zaleznosci od przeciwnika. Polonia Wawa nie jest magnesem w tym przypadku.bogas1985 pisze:skonczcie pi***olic o tym ID bo z tego co wiem to wszystkie kluby juz takowe posiadaja.
Frekwencja momy stało-9 tys i tyla sie pewnie zjawi a na portalach zas wyczytomy ze bylo nos 6 tys albo jeszcze mnijbluefil pisze:oficjalnie 6500, realnie 8500-9000. Wielu kibicow chodzi na mecze w zaleznosci od przeciwnika. Polonia Wawa nie jest magnesem w tym przypadku.bogas1985 pisze:skonczcie pi***olic o tym ID bo z tego co wiem to wszystkie kluby juz takowe posiadaja.
z ID było zapieprzone w 2008 r. gdzie po WDŚ ludzie przestali przychodzić, bo wyrobienie ID to był po prostu koszmar (+marny, następny mecz z Widzewem).bogas1985 pisze:sa w innych klubach te ID bo sa obowiazkowe od 1 sierpnia 2009 r. Problem jest taki, ze ino u nos sie pi***oli smuty co chwila.
Podstawówka - podstawówkową... a ilu znajomych z technikum chodzi ?Krzymp pisze:...Np. ostatnio widziołech się z kolegami z podstawówki - 10 potencjalnych kibiców Ruchu ( którzy kiedyś na mecze chodzili ) ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], JoKeRoNŁ, qwertyhu i 35 gości