Frekwencja na meczach Ruchu Chorzów
-
- Kontakt:
Panowie chodźmy ze swoimi pociechami na mecze.
Nie tylko zwiekszy to frekwencje ale także da wiele uciechy młodym.
Sam pamiętam nigdy mnie ojciec na stadion nie zabrał (wogole nigdy na mecze nie chodził) i wiele straciłem, mógłbym skończyć tak jak on dlatego powiedziałem sobie że z moimi przyszłymi dziećmi zawsze bede z uciechą chodzić na Cichą obojetnie czy to chłopiec czy dziewczynka bo na Ruchu jest miejsce dla każdego
(pewnie wielu z was w tym momencie pęka ze śmiechu)
Nie tylko zwiekszy to frekwencje ale także da wiele uciechy młodym.
Sam pamiętam nigdy mnie ojciec na stadion nie zabrał (wogole nigdy na mecze nie chodził) i wiele straciłem, mógłbym skończyć tak jak on dlatego powiedziałem sobie że z moimi przyszłymi dziećmi zawsze bede z uciechą chodzić na Cichą obojetnie czy to chłopiec czy dziewczynka bo na Ruchu jest miejsce dla każdego
(pewnie wielu z was w tym momencie pęka ze śmiechu)
- gzeslaw
- Kontakt:
Ja nie pękam, pamiętam jak mój ojciec łaził na mecze i mi gadał, że mnie nie weźmie bo... (i zawsze znalazł jakieś wytłumaczenie), aż w końcu sie uparłem i imnie wziął pamietam jak dziś taką ucieche mi to zprawiło, że z nim na przedsprzedaż biletów zawsze łaziłem, a jak troche podrosłem czytałem z nim gazety sportowe, i ogladałem tabele na telegazecie. I tak się wciągnąłem, dlatego zabierajcie bajtli na mecze i zróbcie im tą przyjemność, bo pewnie dla wielu z nich to może być nawet lepsze niż któreś z kolei wyjście do wesołego miasteczka, czy też dziesiąte wyjście do Aquaparku.
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy wy tak serio wszystko widzicie ino na +?
Wiadomo media pier**** nie od rzeczy i ino o Chuliganstwie..
Ale my kibice Ruchu jak sie zachowujemy?
Ostatnio poszłem na mecz pierwszy raz od jakiegos czasu (To robota, to wesele-poprostu nie mogłech)
Postanowilch ze wezna moja dziolszka pierwszy roz na szpil (bo sie tym nigdy nie interesowała) po 1 stoja z nią w kolejce mimo ze 20 min meczu juz leci do tego do***rdala sie do nas jakich 2 typków ale po krotkiej konwersacji odwrocili sie i poszli na swoje miejsce, chwile pozniej 2 naszych miedzy soba sie ciulają z metr obok nos (pamietejcie ze moja dziolszka była pierwszy roz na Ruchu) Dochodza do kasy pytom sie ile do dziolszki bilet bo wczesniej mnie to nie interesowało a tam słysza 15 zł bilet i 15 zł identyfikator + moje 15zł =45zł (Wybieromy sie na studia wiec z kasa różnie bywa) Jak ona to usłyszała to sie za gowa chyciła.. ale nic I co usłyszołch po meczu? Że ona jeszcze nigdy nie widziała tyla pijanstwa i ze lazenie na mecz to choro sprawa:)
I wetna sie ze nie ino jo tak miolch;) Oczywiscie na nast. mecz u siebie postarom sie ja wyciągnąć zas:)
Pyrsk!
Ostatnio poszłem na mecz pierwszy raz od jakiegos czasu (To robota, to wesele-poprostu nie mogłech)
Postanowilch ze wezna moja dziolszka pierwszy roz na szpil (bo sie tym nigdy nie interesowała) po 1 stoja z nią w kolejce mimo ze 20 min meczu juz leci do tego do***rdala sie do nas jakich 2 typków ale po krotkiej konwersacji odwrocili sie i poszli na swoje miejsce, chwile pozniej 2 naszych miedzy soba sie ciulają z metr obok nos (pamietejcie ze moja dziolszka była pierwszy roz na Ruchu) Dochodza do kasy pytom sie ile do dziolszki bilet bo wczesniej mnie to nie interesowało a tam słysza 15 zł bilet i 15 zł identyfikator + moje 15zł =45zł (Wybieromy sie na studia wiec z kasa różnie bywa) Jak ona to usłyszała to sie za gowa chyciła.. ale nic I co usłyszołch po meczu? Że ona jeszcze nigdy nie widziała tyla pijanstwa i ze lazenie na mecz to choro sprawa:)
I wetna sie ze nie ino jo tak miolch;) Oczywiscie na nast. mecz u siebie postarom sie ja wyciągnąć zas:)
Pyrsk!
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
Kto nie daje ten z policji hej!
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
to niy wiem kaj ty na szpile lazisz bo chyba niy na C6somebody_correct pisze:a czy jo godom o chuliganstwie? Łazi mi o nos kibiców Ruchu. Ciekawe czy wszedzie jest tak ze jeden na drugiego sie krzywo patrzy i mysli jak przykozaczyc przy znajomych i komus z naszych cos do***rdolic.

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
Tu mocie temat z 2002 roku : Dlaczego tak mało ludzi chodzi na Ruch?
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?t=184
Może to coś pomoże
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?t=184
Może to coś pomoże

-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
Bilety kupuje sie w przedsprzedazy !somebody_correct pisze:Czy wy tak serio wszystko widzicie ino na +?
Pyrsk!
Ciekawe ile bys zaplacił za kino albo za kolacje z laską !
Strasznie wygodne sie ludzie w dzisiejszych czasach zrobili. Jak mozna wogole dopuszczac mysl ze sie nie idzie na mecz? Odkąd zacząlem chodzic na Ruch to wszystkie inne duperele jak fajery czy jakies wyjazdy planuje tak aby nie kolidowały z meczem. Nie zawsze to sie udaje ale jak opuszcza 1-2 szpile w sezonie to max.
Mecz dla kibica to jak nabożenstwo dla wierzącego ! Obecnosc obowiązkowa! Kto nie idzie to grzeszy !

- ch-R
-
- Kontakt:
a ja mam następnego pomysła na kłik marketingowy z naszej strony...
jak się zastanowić, to my wcale niemało robimy, żeby ten wizerunek porawić... chodzi tylko o to, że te rzeczy nie docierają do szerokiej opinii publicznej..
można by spróbować lekko podpuścić media... że szykuje się wielka zadyma kiboli, wojna, bedzie się lała krew, setki ofiar, podpalone samochody, jednym słowem: GIGANTYCZNA USTAWKA... zaczną się pytania, gdzie i kiedy....
wtedy umówić się np. z kibicami Polonii Bytom, Piasta, czy nawet Legii (żabole na to są za głupi) lub kto tam będzie miał ochotę... ustawić kilka namiotów, grill i normalnie pogadać z nimi (i dziennikarzami) przy piwku. Tą akcje powtarzać tak często, aż ludziom zacznie się mylić, czy "zadyma kibiców" to jest właściwie coś złego, czy dobrego.
I tak podpuszczać dziennikarzy za każdym razem, gdy robimy akcje charytatywną, urządzamy turniej piłkarski dla dzieci, idziemy na pielgrzymkę czy zbieramy krew dla kolegi po szalu...
jak się zastanowić, to my wcale niemało robimy, żeby ten wizerunek porawić... chodzi tylko o to, że te rzeczy nie docierają do szerokiej opinii publicznej..
można by spróbować lekko podpuścić media... że szykuje się wielka zadyma kiboli, wojna, bedzie się lała krew, setki ofiar, podpalone samochody, jednym słowem: GIGANTYCZNA USTAWKA... zaczną się pytania, gdzie i kiedy....
wtedy umówić się np. z kibicami Polonii Bytom, Piasta, czy nawet Legii (żabole na to są za głupi) lub kto tam będzie miał ochotę... ustawić kilka namiotów, grill i normalnie pogadać z nimi (i dziennikarzami) przy piwku. Tą akcje powtarzać tak często, aż ludziom zacznie się mylić, czy "zadyma kibiców" to jest właściwie coś złego, czy dobrego.
I tak podpuszczać dziennikarzy za każdym razem, gdy robimy akcje charytatywną, urządzamy turniej piłkarski dla dzieci, idziemy na pielgrzymkę czy zbieramy krew dla kolegi po szalu...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Po pierwsze to niech zarzad zacznie podawac prawdziwa frekwencje bo bez tego nigdy nie dotrzemy do opinii publicznej.
Bylem na meczu z Piastem a pozniej wyjechalem z kraju.Wracam i widze oficjalnie podane : 6,5 tys.Przeciez to jest niesmaczne tak zanizac.
Przypominam , ze w zeszlej rundzie bylo na Piascie oficjalnie 8,8 tys z jakims hakiem.
Pozniej i wczesniej ilosc ludzi wahala sie o gora 1 tys co mecz ( przeciez widac to jak na dloni jak sie bywa,jak sie nie bywa mozna przeanalizowac zdjecia-na Slonskim to latwe zadanie) a podawali znowu 6 tys z czyms.
I tak w kolko , i jeszcze raz.
Zacznie chodzic nas 12-13 tys.Beda podawac 9-10 tys lub mniej.
Nawet na finale PP Pzpn ! nie potrafil nam policzyc dobrze miejscowek."Pod wierza" bylo 18 tys miejsc a oni usilnie wciskali opinii publicznej 15 tys.To wyglada na jakas zorganizowana akcje
To jak walka z wiatrakami.
Bylem na meczu z Piastem a pozniej wyjechalem z kraju.Wracam i widze oficjalnie podane : 6,5 tys.Przeciez to jest niesmaczne tak zanizac.
Przypominam , ze w zeszlej rundzie bylo na Piascie oficjalnie 8,8 tys z jakims hakiem.
Pozniej i wczesniej ilosc ludzi wahala sie o gora 1 tys co mecz ( przeciez widac to jak na dloni jak sie bywa,jak sie nie bywa mozna przeanalizowac zdjecia-na Slonskim to latwe zadanie) a podawali znowu 6 tys z czyms.
I tak w kolko , i jeszcze raz.
Zacznie chodzic nas 12-13 tys.Beda podawac 9-10 tys lub mniej.
Nawet na finale PP Pzpn ! nie potrafil nam policzyc dobrze miejscowek."Pod wierza" bylo 18 tys miejsc a oni usilnie wciskali opinii publicznej 15 tys.To wyglada na jakas zorganizowana akcje

" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
To jest oczywiste. Wczoraj zaproponowolch rodzicom, ze kupia im bilety na koncert Dzemu w Spodku, pierwsze pytanie Fatra "a gro wtedy Ruch"? Nie ma co miolch dobre wzorce osobowech-R pisze:m-p, 100% racji , u mnie rodzinka jest tak wyszkolono że jak Ruch gro np w sobota to urodziny musza być w niedziela albo za tydzień , nie ma zmiłuj

- ŻoRski
- Kontakt:
Super pomysł, media przyjadą, zobaczą co jest grane i... nie wyemitują materiału o grillu, bo... sprzedaje się złe wiadomości więc chociaż jeden ochotnik musiałby zebrać w łeb żeby poszło do emisjiscaneRboy pisze:a ja mam następnego pomysła na kłik marketingowy z naszej strony...

ŻORY&PABIANICE&MADRYT
-
- Kontakt:
nieszkodzi, może coś napiszą, wówczas zyskamy a może nie. Ale nawet, jeśli nic nie napiszą, to też zyskamy, bo następnym razem, jak usłyszą, że kibice Ruchu zrobili zadymę, to pokojarzą, że pewnie chodzi o spotkanie przy piwku i też to oleją.ŻoRski pisze:Super pomysł, media przyjadą, zobaczą co jest grane i... nie wyemitują materiału o grillu, bo... sprzedaje się złe wiadomości więc chociaż jeden ochotnik musiałby zebrać w łeb żeby poszło do emisjiscaneRboy pisze:a ja mam następnego pomysła na kłik marketingowy z naszej strony...
- gRyniol
- Kontakt: