Piast-RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#166 Post autor: 19r20 » 1 kwie 2004, o 09:11

3 punkty dla nas pzpn raczej nie zmienia swoich decyzji vide Szczakowa
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

kurczak1920

#167 Post autor: kurczak1920 » 7 kwie 2004, o 15:07

Nie wiem, ale jakby odwołanie zostało rozpatrzone pozytywnie, to była by to kolejna super decyzja superalnego gremium pzpn. Przecież przepisy mówią jasno...., ale już nie takie przekrąty były więc i mnie nic nie zdziwi jeśli chodzi o panów z pzpn-u.

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: Konrad » 14 kwie 2004, o 10:04

Za 90.minut.pl:

Działacze Piasta Gliwice złożyli odwołanie od orzeczenia Wydziału Gier PZPN, który zdecydował o przyznaniu walkoweru Ruchowi Chorzów. Spotkanie pomiędzy tymi drużynami zostało przerwane z powodu chuligańskich burd.

- Przepisy jednoznacznie mówią, że ukarana powinna zostać ta drużyna, której kibice wtargnęli na boisko i spowodowali przerwanie spotkania. A przecież sędzia zakończył mecz z powodu zamieszek na trybunach, kibiców na murawie nie było - tłumaczy Józef Drabicki, dyrektor Piasta. Gliwicki klub chce, aby spotkanie z Ruchem zostało powtórzone.

Sprawdza się to co powiedział Lysy. Ciekawy jestem jak zareaguje na to pzpn...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Viro

#169 Post autor: Viro » 14 kwie 2004, o 11:33

mysle ze jako stowarzyszenie powinnismy wystosowac oficjalny list do pzpnu
w tej sprawie
pozdRo

Stary kibic

#170 Post autor: Stary kibic » 14 kwie 2004, o 12:16

Mala uwaga.
Jak widac z tego wszystkiego inni dzialacze klubowi walcza o swoj klub jak sie tylko da. A nasi dzialacze? A nasz prezes? Dlaczego chocby teraz nasi dzialacze nie pokaza zebow zadziornosci i do jasnej cholery walcza o Ruch. Plakac sie chce jak sie to wszystko widzi. Czy naprawde Klub Kibica musi walczyc?! Z jednej strony dobrze ,niech w polsce widza ze komus zalezy na K.S. Ruch - Chorzow. A z drugiej strony gdzie sa dzialacze?Naprawde gdzie oni sa?

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#171 Post autor: 19r20 » 14 kwie 2004, o 12:39

no Piast nie przestał walczyć ciekawe co pzpn na to? myśle jednak że odrzucą pismo piasta szczególnie po wczorajszych wydarzeniach z Białegostoku gdzie miała przecież miejsce prawie analogiczna sytuacja.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#172 Post autor: radzion » 14 kwie 2004, o 14:52

jo tyz mysla ze pzpn nie zmieni zdanai, niebeda sie osmieszac ,zreszta tak jak napisal moj przedmowca po wczorajszych wydarzeniach pzpn jeszcze bardziej zaostrzy kary,

Viro

#173 Post autor: Viro » 14 kwie 2004, o 15:23

ale mysle , ze oficjalne pismo do pzpnu bedzie dobre
a glownym argumentem powinno bycto , ze w czasie dymu nasi kibole byli spokojni :lol: i ze nastepnym razem w przypadku zmiany decyzji przez pzpn beda poprostu to pi***olic bo nie oplaca sie biernie przygladac wydarzeniom jak i tak to nic nie daje :lol:

AndRe
Kontakt:

#174 Post autor: AndRe » 14 kwie 2004, o 15:36

Jak Pzpn zmieni decyzje znaczy sie ze pochwala chuliganstwo na stadionach.

I tu wchodzimy w logiczny ciag bo przeciez Pzpn jest organizacja przestepcza tylko ze malo zorganizowana :wink:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

KK
Kontakt:

#175 Post autor: KK » 14 kwie 2004, o 18:08

Phi... Bo nie weszli na murawe... A ze biegali poza swoim sektorem... A ze rzucali race przez co na murawe wchodzili policjanci? Smiech na sali. Juz smieszne bylo zlagodzenie kary i mozliwosc rozgrywania spotkan na Okrzei. Mam nadzieje ze PZPN sie nie pograzy...
Stary kibicu - hmm wiesz co mozna konstruktywnie krytykowac, ale ty mi powiedz co w tym momencie powinni zrobic nasi dzialacz? Urzadzic manifestacje i poblokowac droge na Miodowej? Zapewne obie strony znow zostana wezwane do PZPN i od nas ktos pojedzie bronic naszych racji.
Eh... LYSY lepiej wypluj to co mowiles. Osobiscie nie wierze zeby PZPN cofnal walkowera.

AndRe
Kontakt:

#176 Post autor: AndRe » 23 kwie 2004, o 22:02

za gazeta.pl

Najwyższa Komisja Odwoławcza PZPN, która rozpatrywała odwołanie Piasta w sprawie walkoweru dla Ruchu Chorzów [marcowy mecz obu drużyn został przerwany przez chuligańskie burdy na trybunach gliwickiego stadionu - przyp. red.], bierze pod uwagę powtórzenie spotkania. - NKO w materiałach, które złożyliśmy przy odwołaniu, dostrzegła różnice. Co innego jest w raportach policji i prasy, a co innego napisali delegat i sędzia meczu. Na wideo widać też, że kibice nie wtargnęli na murawę boiska. A to była przecież podstawa w orzeczeniu przez WG walkoweru dla Ruchu - tłumaczy Józef Drabicki, dyrektor Piasta. Decyzja o ewentualnym powtórzeniu meczu zapadnie 6 maja na kolejnym posiedzeniu NKO.

qr** TO JEST SKANDAL.JAK pzpn kaze powtorzyc mecz to kazda burda na stadionie ma moje blogoslawienstwo.Niech rozpieprza ta cala szopke

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#177 Post autor: Ozor » 23 kwie 2004, o 22:07

No to WOJNA.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: Slawko » 24 kwie 2004, o 11:35

Jestem pewny ze jesli nasi kibice by zaczeli haje to Piast na 100% mialby walkowera. Ale nie ma o czym gadac, kazdy wie ze PZPN to jedna wielka mafia i tyle, wystarcza znajomosci, troche kasy i wszystko da sie zalatwic :evil:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#179 Post autor: KOSTA » 24 kwie 2004, o 11:45

oni to argumentuja ze kibice nie byli na murawie,a na na jaga- legia byli ???? mi sie wydaje ze nie a legii przyznali walkowera.
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Jr

#180 Post autor: Jr » 24 kwie 2004, o 15:15

NIE TO JUŻ BEDZIE SKANDAL !!!!!!!!!
ale mam nadzieja że walkower bedzie utrzymany w mocy bo co na to sytuacja z cwelka na jadze ?????

ODPOWIEDZ