[4 Kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów

Jak zakończy się mecz Zagłębie - Ruch?

3pkt dla Zagłębia
11
6%
Remis
14
8%
3pkt dla Ruchu
159
86%

Liczba głosów: 184

Wiadomość
Autor
Lukas89
Kontakt:

#166 Post autor: Lukas89 » 21 sie 2009, o 21:52

Rafał Grodzicki (obrońca Ruchu):
- Tak, jak cała drużyna cieszę się z tych trzech punktów, ale w następnym spotkaniu niestety nie zagram. Boli mnie to, że jest to już druga kartka za taki sam faul w tym samym miejscu. Muszę wyciągnąć konsekwencje z tego, bo tak nie może być, że co drugi mecz mam czerwoną kartkę.

Jeżeli przy rzucie karnym jest jakaś wątpliwość to taka, że Piotrek Świerczewski powinien dostać czerwoną kartkę, a nie żółtą. Sędzia zrobił, jak zrobił, a ja najbardziej cieszyłem się z tego, że był rzut karny.

W dziewięciu na dziesięciu grało nam się lepiej niż przeciwko jedenastu. Zagłębie też już chyba straciło wiarę w to, że mogą strzelić bramkę. My może nie graliśmy spokojnie, ale byliśmy skoncentrowani w obronie i dowieźliśmy ten wynik do samego końca. Kibice bardzo pomogli nam w tych trudnych chwilach. To jest coś pięknego, że mamy takich fanów i jeżdżą za nami na mecze. Są naszym dwunastym zawodnikiem.

Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Teraz gramy z Polonią Warszawa, a wiadomo, że u siebie jesteśmy całkiem inną drużyną. Podejrzewam, że Polonia przyjedzie do nas na Cichą lekko przestraszona. Ja w tym meczu niestety nie wystąpię.
:padam: :hyhy:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#167 Post autor: Lutz » 21 sie 2009, o 21:56

Jawohl, niy ma co szkamrać. Szpil na poziomie ligi 3, ale fakt je faktym za styl punktów niy przyznajom. Jedno co mom, to to że zaś nerwy do 95 minuty. Wygrali by my roz 3:0, 4:0 co by trocha spokojniy było.
Trzecio wygrano z rzyndu, 9 punktów i to sie liczy.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#168 Post autor: Chudy81 » 21 sie 2009, o 22:00

Lutz pisze:Jawohl, niy ma co szkamrać. Szpil na poziomie ligi 3, ale fakt je faktym za styl punktów niy przyznajom. Jedno co mom, to to że zaś nerwy do 95 minuty. Wygrali by my roz 3:0, 4:0 co by trocha spokojniy było.
Trzecio wygrano z rzyndu, 9 punktów i to sie liczy.
ObrazekObrazekObrazek
i na zero w tyle
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Marcus
Kontakt:

#169 Post autor: Marcus » 21 sie 2009, o 22:03

ruchfans pisze:Słaby Ruch???

Skończcie już pi***olić. Tak jak powiedział Fornalik - dostaliśmy w dupe od sędziego w momencie kiedy gra nabierała kolorów, najpierw czerwo dla Sadloka - śmieszne bo kto za taki faul na środku boiska dokłada drugą kartke do czerwieni - masakra. Wtedy nasz zespoł zagrał kapitalne 10 minut. Dupczycie, ze słabo Ruch grał - grał tak jak pozwolił przeciwnik i na dodatek sędzia - i do tego wygrał. Trzeba było jechać do Lubina, wejść na mecz w drugiej połowie - wtedy docenilibyście zwycięstwo (ja wszedłem tak na pp ostatnio, teraz z racji nowej pracy nie mogłem się zwolnić)- które kosztowało nas conajmniej absencje Grodka i chyba Sadloka też noi mase sił. Mamy 9 pkt i świetną sytuację po czterech meczach więc się ku*** cieszcie
Dokładnie pokazaliśmy dzisaj klase w momencie jak graliśmy bardzo dobrze dostliśmy czrwoną kartke, potem drugą i te zwycięstwo dzisiaj WYWALCZYLIŚMY aż miło było patrzeć jak nasi piłkarze dzisiaj gryźli trawe.
3 zwycięstwo z rzędu a wy cały czas ku*** narzekacie :padam:

Awatar użytkownika
ch-R

#170 Post autor: ch-R » 21 sie 2009, o 22:17

Ładnie tabela wyglądo :P Szkoda że Wisła wygrała.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Rafal1920
Kontakt:

#171 Post autor: Rafal1920 » 21 sie 2009, o 22:25

Niy narzekejcie na styl ino cieszcie sie z kolejnych 3 pkt. I robcie wszystko, zeby w sobota Cicha byla zajynto do ostatnego miejsca.

Red Setter
Kontakt:

#172 Post autor: Red Setter » 21 sie 2009, o 22:35

simonsays pisze:Slepcy...
Jedyna zle podyktowana zolta kartka to Grzyba, za gre na czas.
Sedzia prowadzil zawody najlepiej sposrod sedziow ktorych mialem do tej pory ogladac.
Kartki zasluzone. Karny, mimo ze ciezki w wychwyceniu, zostal odgwizdany. Tak samo jak spalony gol Zaglebia.
Kartki dla sadloka zasluzone, faule taktyczne, przy jednym z nich szla akcja na bramke.
Czego wy oczekujecie??
Ruch w 9 pokazal jak sie wygrywa. W drugiej polowie na poczatku, jakby nie kartki, to wygralisbysmy wyzej, bo sie rozchulali.
Niedzielan dzis slabiej. Mysle, ze w przerwie trener powinien do niego przyjsc i powiedziec "Andrzej, nie lam sie. W dwoch poprzednich meczach byles debeściak. Pozbieraj sie do kupy i graj".
Jak dla mnie, to dzis jest piekny dzien, bez narzekania. Ruch ma 3 pkt po ciezkim meczu. Ale wam zawsze malo. Lepsze 1-1 i gra o 14 miejsce...
200% racji
jeżeli tak sędziują wszyscy Japończycy to dawejcie ich do naszej ligi a noszych sędziów out!! Jo tyż nie pamiętom kiedy by jakis sedzia tak dobrze sedziowol jak tyn Azjata. Faktycznie jedynie co do kartki Grzyba to można miec zastrzeżenia no bo w koncu gra na czas w 40 minucie ale też zauważyłem to już w poprzednim sezonie, że czasami faktycznie przeciągaja wyciepywanie tych autów i w przyszłosci tyz powinni to szybciej rozgrywac. Drugo żółta do Sadloka tyż sluszno no bo przecież wpadł w zawodnika Zagłębia bez pardonu w ogóle nie myśląc o bali. Co do Grodka to chyba nikt nie ma wątpliwości. Niezmiernie cieszy te zwycięstwo no bo spodziewaliśmy sie cięzkiego meczu a tym bardziej, że odnieśliśmy go w takich okolicznościach. Takie zwycięstwa powinny jeszcze bardziej podbudowac dryżynę szczególnie psychicznie, że się nie spalili tylko dowieźli te 1-0 do konca. Brawo Niebiescy!! i oby tak dalej!!

Awatar użytkownika
portalis
Kontakt:

#173 Post autor: portalis » 21 sie 2009, o 22:43

sędzia jak dla mnie to nr 1 jakich żech ostatnio oglądoł - dobry pomysł na jakoś ankieta na niebiescy.pl ;)

19aRtuR20
Kontakt:

#174 Post autor: 19aRtuR20 » 21 sie 2009, o 22:55

Red Setter pisze: ale też zauważyłem to już w poprzednim sezonie, że czasami faktycznie przeciągaja wyciepywanie tych autów i w przyszłosci tyz powinni to szybciej rozgrywac.
jo to najbardzi zauwazylch na Piascie w 2kolejce.... nasze auty wygladały jakby była gra piłka parzy abo cos w tym stylu

jedyni co sie pokazywali przy aucie to Gabor i Wtorek...

co do meczu, to nie narzekejcie zas tak fes, lepi grac w miara słabo i miec 3pkt niz słabo i miec kij a nie punkty

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: spyru » 21 sie 2009, o 22:57

I jeszcze jedno.
Brawo sędzia :ok:
Oby wiecej Japońców w szej lidze, zamiast sprzedajnych k#%^& wydelegowanych przez pz :krzeslem: pn
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Daniel__20
Kontakt:

#176 Post autor: Daniel__20 » 21 sie 2009, o 23:42

Szkoda tylko czerwony dla Grodka drugi raz ten sam blad. Problemy w kryciu i koncentracji. Za mecz ciesza 3 ptk i utrzymac gra w 9 :padam: :padam: oby tylko forme utrzymac na nastepne mecze i bedziemy sie cieszyc z wynikow coraz bardziej

Pinki19r20
Kontakt:

#177 Post autor: Pinki19r20 » 22 sie 2009, o 00:08

no to teraz wygrać z Polonia Wa-wa i będzie super ;p i dalej kontynlowac dobra passe ;p :) :) :) :)
niebieski

Awatar użytkownika
aigoR1920
Kontakt:

#178 Post autor: aigoR1920 » 22 sie 2009, o 00:17

Napisza Tak...

Przed sezonem obawy kim bedemy grac... jak to bedzie... itd.

wszyscy marasza ze Ruch slabo zagrol i mialo byc 4-5 zero...

Ktory z Kibicow sadzil ze po 4ech kolejkach Ruch bedzie miol 9 punktow....??

No ktory... ---- zoden.... a wy narzekocie ze slabo grali... Grali na miare swoich mozliwosci...

Zaglebie tez walczylo o honor... walczyli... ale sa za slabi...

Mecz z Polonia pokaze... gdzie stoimy.. bo jednak pykli kolejowka "u siebie" wiec to pokaze...
Całe życie jest NIEBIESKIE!!
http://www.fcireland.eu/index.html

volek
Kontakt:

#179 Post autor: volek » 22 sie 2009, o 00:31

Skuli mie to mogymy kozdy szpil wygrywac ino 1-0 nawet po elwrze.
Momy 9 pkt. i ino to sie liczy.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

piotrhalak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#180 Post autor: piotrhalak » 22 sie 2009, o 00:50

jaca22 pisze:Jak my tego nie przegramy to nawet na Sobstyl już złego słowa nie napiszę.Słowo honoru!!!!!!!!!!
właśnie wrociłem a Ciebie trzymam za słowo!!!!
takie tam

ODPOWIEDZ