Sezon 2009/10
- Patton
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jedno co wiymy że Straka niy zagro pryndko
szkoda za***isty grajek ale jego klimaty z łapaniem kontuzji to porażka przeca jest zawsze tak synek góra 2 szplie pogro i dup kontuzja i pół roku z gowy po lekku zaczynom myslec że jak mu sie ta kontuzja zaś totalnie przedłuży to bydzie trza sie z synkiem pożegnać... zagranie 2,3 szpilow w rundzie potym lazaret do rundy wiosennej zaś 2, 3 szpile i kontuzja
miołech nadzieja że ino synek mo pecha z tymi kontuzjami ale widać ze niy o pech tu chodzi, teraz wyłazi w czym tkwi klimat ze niy załapoł sie z tymi umiejetnościami do jakiegos poważnego klubu na zachodzie...

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
http://ruchchorzow.com.pl/?page=article ... category=5
TYLKO TYDZIEN
AMEN
GABOR - CZIMEJ SIE - I WARTKO MI NA SZPILPLAC WROCEJ BO BEZ CIEBIE LEZYMY..
TYLKO TYDZIEN

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
za***iście!!! szkoda że na zagłebie nie pojedzie, ale na Polonię bardzo się przyda, Drugi taki jak on(ale mniej kontuzyjny chop) potrzebny jest temu klubowi,19aRtuR20 pisze:http://ruchchorzow.com.pl/?page=article ... category=5
TYLKO TYDZIEN![]()
AMEN
takie tam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jeszcze pytanko o Grodzickiego, jakoś nie doczytałem - nie wiem, ile będzie pauzował. Wie ktoś?
Nie mam czasu czytać regulaminu, podobno coś tam się zmieniło (nawet nie wiem, czy apropo czerwonych kartek)
Może ktoś napisze, jak jest w bieżącym sezonie.
Nie mam czasu czytać regulaminu, podobno coś tam się zmieniło (nawet nie wiem, czy apropo czerwonych kartek)
Może ktoś napisze, jak jest w bieżącym sezonie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z tego co jo wiem to jeden mecz, powinien juz wracacscaneRboy pisze:jeszcze pytanko o Grodzickiego, jakoś nie doczytałem - nie wiem, ile będzie pauzował. Wie ktoś?

modzie, widzisz i nie grzmisz19kibic20 pisze:Post wygaśnie: 08.20, 10:39
i poco sie zamartwiac kontuzjoa Gabora przeca momy jeszcze Janoszki on wszydzie umi grac

pacza, ostatni post 19kibic20, pacza, i pisze poczatek normalnie o Gaborze, az potem dojebol jak zawsze Ecikowi..
ten facet jest poprostu zboczony na punkcie Janoszki... żall
jego poprzedni post w profilu (odziwo nie ustawil by wygasł) tez o Eciku, a wczesniej miol bana za obrazanie uzytkownikow...
ps. a wiela bylo postów na Janoszke kere wygasly, to wszyscy wiedza kerzy wlaza na forum przynajmi roz na dzien
nie zebych go bronil (Ecika) ale to pilkarz z naszy kadry, nie je*** wywiadów jak Anginka, a sie go musi do***rdalac

wnosza o ban, a przynajmi ostrzezenie...
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ja popieram ten wniosek, bo rozumie wolnosc slowa i pogladow na forum ale chyba musza byc jakies granice, moze tutaj nie obraza nikogo, ale jego wczesniejsze posty ktore powygasaly to robily i zawsze dotyczyly jednej osoby. Niedosc ze koles nic nigdy nie wnosi do rozmowy to zal czytac jego posty, takze MODERATORZY zrobcie cos z tym. Co innego napisac ze slabo gra jest slaby itd a co innego dopierdzeilanie sie w kazdym poscie do jednej osoby.19aRtuR20 pisze:z tego co jo wiem to jeden mecz, powinien juz wracacscaneRboy pisze:jeszcze pytanko o Grodzickiego, jakoś nie doczytałem - nie wiem, ile będzie pauzował. Wie ktoś?
modzie, widzisz i nie grzmisz19kibic20 pisze:Post wygaśnie: 08.20, 10:39
i poco sie zamartwiac kontuzjoa Gabora przeca momy jeszcze Janoszki on wszydzie umi grac
pacza, ostatni post 19kibic20, pacza, i pisze poczatek normalnie o Gaborze, az potem dojebol jak zawsze Ecikowi..
ten facet jest poprostu zboczony na punkcie Janoszki... żall
jego poprzedni post w profilu (odziwo nie ustawil by wygasł) tez o Eciku, a wczesniej miol bana za obrazanie uzytkownikow...
ps. a wiela bylo postów na Janoszke kere wygasly, to wszyscy wiedza kerzy wlaza na forum przynajmi roz na dzien
nie zebych go bronil (Ecika) ale to pilkarz z naszy kadry, nie je*** wywiadów jak Anginka, a sie go musi do***rdalac![]()
wnosza o ban, a przynajmi ostrzezenie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Trener reprezentacji Polski do lat 21 Andrzej Zamilski podał szeroką kadrę na zgrupowanie, które odbędzie się w dniach 30.08-09.09.2009 r. w Grodzisku Wielkopolskim.
W kadrze znalazło się trzech zawodników Ruchu Chorzów! Powołanie dostali Maciej Sadlok, Artur Sobiech (obaj grali w meczu z Francją) i Mateusz Struski.
W ramach zgrupowania zostaną rozegrane dwa mecze eliminacyjne do MME U-21 Hiszpania – Polska w dniu 4 września oraz Polska – Finlandia w dniu 8 września.
W kadrze znalazło się trzech zawodników Ruchu Chorzów! Powołanie dostali Maciej Sadlok, Artur Sobiech (obaj grali w meczu z Francją) i Mateusz Struski.
W ramach zgrupowania zostaną rozegrane dwa mecze eliminacyjne do MME U-21 Hiszpania – Polska w dniu 4 września oraz Polska – Finlandia w dniu 8 września.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: