O CO CHODZI Z BILETAMI?!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
mario15

O CO CHODZI Z BILETAMI?!

#1 Post autor: mario15 » 11 kwie 2004, o 20:36

Mam pytanie:Nie rozumie o co chodzi na Ruchu z biletami.Przed szpilem stałem w kasie.Bilety w niej były po 11 zł.Ale oczywiście było "tyle" ludzi ,że sie zawiesil komputer.Poszlem do drugiej kasy.Bilety po ...16!Bez przesady.W 3 kasie kupilem bilet za 6 zł i moglem siedziec gdzie tylko chcialem!To o co tu chodzi?4000 tysiace ludzi na meczu a ja wchodzilem na mecz prawie pol godziny!A jak przyjdzie kiedys 10000?Pozdrawiam wszystkich kibicow Ruchu!! HKS!!!!

bolo23

#2 Post autor: bolo23 » 11 kwie 2004, o 23:43

prawda jest taka ze z biletami jest jeden wielki bajzel. to co piszesz to racja.nikt nie kontroluje tego przy kupnie biletu za 6 czy jestes z klubu kibica czy masz legitymacje czy nie. potem na tych samych sitzach siedza ludzie co poplacili za bilet 6, 11 abo 16 zlotych...
a dostac sie do kas to tez jeden wielki problem - zamiast Ci ludzie za wczasu wydrukowac pewna przypuszczalna liczbe biletow i je na biezaco bez zbednego wlklupywania w komputer sprzedawac to by to szlo gladko i sprawnie - a nie tak jak to teroz jest.
a z kasa od strony DTS to juz na serio kabaret jest - ona obsluguje trybune i jedynke - ludzie jedna kasa to paranoja na tylu ludzi. ostatnio to kupowali tam bilety chyba jeszcze do 25 minuty meczu... no a potem jescze lista u tej kobity fto na jakim sitzu na trybunie siedzi to juz jakas pomylka.
kolejna sprawajest taka - darmowe bilety - to juz jest prawdziwa pomylka. kobity i bajtle za darmo... no ja rozumia i bardzo fajnie (o ile te bilety w ogole w jakims momencie idzie dostac), ale to wyglado tak ze jakos babka abo dzieciak pojdzie po bezplatny bilet a potem go odsprzedaje za 5tke abo dyche... i taki co kupi bez problemu wlazi bo nikt na bramce pozniej tego nie sprawdzo, a ta maszyna plci nie rozroznio jeszcze... i fto na tym zarobio - nikt.
potem tzw druzyny zorganizowane ze szkol sportowych etc... jezeli gosice po 20 lot wlazom z rocznikiem 88-90 to cos tu nie gro...
a teroz jak ftos zacznie mi tu narzekac i pisac "nie pi***ol - to trza przijsc wczesniej i kupic bilet bez kolejki" to juz mu odpowiadom - przyjsc moga kiedy chca i se ten bilet kupic i jak chca to tez moga postac w kolejce - bo moze lubia - ale niech choc ta organizacja sprzedazy tych biletow sie poprawi... a nie tak, ze jo musza naokolo stadionu biegac i kasy szukac (bo nie wiem w ktorej kupic) a potem sie do kolejki wciskac abo znajomym kasa dawac by kupili...
zycze nam wszystkim likwidacji kolejek do kas!!!! i uprzejmiejszych, i sprawniejszych ludzi w tych okienkach...

AndRe
Kontakt:

#3 Post autor: AndRe » 11 kwie 2004, o 23:52

bolo23 pisze:a z kasa od strony DTS to juz na serio kabaret jest - ona obsluguje trybune i jedynke - ludzie jedna kasa to paranoja na tylu ludzi. ostatnio to kupowali tam bilety chyba jeszcze do 25 minuty meczu... no a potem jescze lista u tej kobity fto na jakim sitzu na trybunie siedzi to juz jakas pomylka.
Potwierdzam sam sprawdzilem na wlasnej skorze :lol:
40 minut stania w kolejce (a moze i dluzej) ale poniewaz ostatnio wyluzowalem i stalem sie stoikiem nawet nie klnalem . 8)
I jak przystalo na stoika cieszylem sie ze gdy wchodzilem na stadion ( 20 minuta meczu ) bylo 0-0.
Cieszylem sie tez ze wogole weszlem na mecz i ze biletow nie zabraklo.
I wogole sie cieszylem bo wesoly kolo ze mnie :wink:

A lista :lol: :lol: .Granie w bingo.

salas
Kontakt:

Zawsze niebieski!!!!!!!!!!!

#4 Post autor: salas » 12 kwie 2004, o 16:20

Elo macie racje z tymi biletami siedzi jedna biedna kibitka w kasi i sprzedaje bilety a po uj jest ta druga kasa po co pytam sie niech rogala zatrudni jeszcze jednoa osobe bo mnie uj strzeli jak pojda na pogon i nie wejde od poczatku na meczu to sie wkurwie!!!!Ale najlepiej to isc i kupic se bilety dzien przed meczem tak jest najlepiej!!!A z ta cena to chyba ich kurw.. powalilo na krzeselka po 16 zeta na kogo stac jak bedziemy w 3 lidze to co beda po 30 zeta !!!!!!!!!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: KOSTA » 12 kwie 2004, o 16:34

ale mocie problymy z tymi biletami. my takich niy momy - przyjezdzomy pol godziny przed szpilem kupujemy bilety jeszcze bier zdazymy wypic. nie szukac problemow tam kaj ich niy ma !!!!!
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Bolek
Kontakt:

#6 Post autor: Bolek » 12 kwie 2004, o 17:05

KOSTA pisze:ale mocie problymy z tymi biletami. my takich niy momy - przyjezdzomy pol godziny przed szpilem kupujemy bilety jeszcze bier zdazymy wypic. nie szukac problemow tam kaj ich niy ma !!!!!
dokladnie
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Niebieska
Kontakt:

#7 Post autor: Niebieska » 12 kwie 2004, o 18:23

Kosta i Bolek, nie zgodzę się z Wami, to nie jest szukanie problemów tam gdzie ich nie ma, bo z biletami jest kabaret i taka jest prawda. Nikt nie ma nad tym kontroli, każdy robi co che, a jeszcze sami niedawno mówiliście, gdzieś na Forum się to przewinęło, myślę o Nucleo, że kupowanie biletu za 5 a potem wchodzenie na sektor 10 to oszustwo, a teraz siadacie za 6 zł, na krzesełkach. Zresztą ja też tak zrobiłam, ale nie o to chodzi a o to,że jest burdel. Ceny to nieporozumienie, dystrybucja to nieporozumienie, dalej nie będę wymieniać. Poza tym ja na ostatnim meczu byłam 1 godzinę 45 minut wcześniej i co, i nic. Tylko się wkurzyłam. Jeszcze jedno, jak każdy posłucha Waszej rady i zacznie przyjeżdżać pół godziny przed szpilem kupić bilet to zaświadczam, że tego browara wypić nie zdążycie i na mecz na czas nie wejdziecie bo problemu to nie rozwiąże. Nie tędy droga. PozdRawiam.

Janusz66

#8 Post autor: Janusz66 » 12 kwie 2004, o 18:27

takich co stojom w kolejce jest trocha wiencej to nie pi***ol gupot Kosta .Niebieska iNiebiescy wesołych

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: KOSTA » 12 kwie 2004, o 20:10

Niebieska do mnie na priv - jo Ci bilet kupia !!! bez podtekstow ( i bez problemow ) pozdRo
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: KOSTA » 12 kwie 2004, o 20:13

janusz na Ruch chodza od 88r(mozna powiedziec) i nigdy niy miolech problymow z biletami. ale zawsze musicie cos znojsc tzn. dziura w calym
Kattowitz Boerschachte

AndRe
Kontakt:

#11 Post autor: AndRe » 12 kwie 2004, o 20:58

Kosta na mecz przyszedlem o godzinie 14.35
A na szpil wszedlem o 15.20

Jest 1 (slownie jedna ) kasa czynna i ta kasa obsluguje zarowno sektor 1 jak i Trybune.
Zanim babka wydrukuje i sprawdzi w swym zestawie BINGO kere miejsca sa wolne mija minuta.( a czesciej i dluzej)

I to nie jest szukanie dziury w calym tylko zwrocenie uwagi ze 1 kasa nie wyrabia i nie jest w stanie obsluzyc zarowno jedynki jak i trybuny w czasie w miare "strawialnym"

mario15

#12 Post autor: mario15 » 12 kwie 2004, o 21:15

Kosta nie zgadzam sie z toba.Nie wszyscy maja mozliwosc byc na szpilu pol godziny przed meczem.Duzo osob pracuje w sobote i konczy prace o 14.Zanim dojedzie to jest na szpilu przed 15.A ze prawdopodobnie teraz wszystkie mecze bedziemy grac wczesniej to chyba problem isnieje.Poza tym wyciagnolem na szpil kumpla ktory dawno nie byl na szpilu i uwiez mi ze znowu gosciu sie zrazil na jakis czas.Weszlismy o 15.15.Tak wiec mysle ze problem nie jest taki blachy.Trzeba ludzi zachecac a nie zniechecac.Pozdrawiam. :)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#13 Post autor: Simone » 13 kwie 2004, o 00:15

Ja szczerze mowiac nie doswiadczylem tego problemu na wlasnej skorze , bo mieszkam niedaleko stadionu i zawsze kupuje bilety dzien przed meczem albo rano w dniu meczu zeby miec dobre miejsca . Jednak on napewno istnieje bo nieraz widze wchodzac na stadion w trzy dupy ludzi
czekajacych w kolejce . Nawet podswiadomie pojawia sie mysl ze chyba z 10 tys ludzi przyszlo na szpil jak taki sztau sie zrobil ... oczywiscie wiadomo jak jest . Rozwiazanie jest tylko jedno i bardzo proste (dla niektorych widac nie) ... wiecej kas otworzyc i tyle . A co do tego co napisal Mario15 , dla mnie koles ktory zrazil sie tylko dlatego ze musial raz dluzej poczekac w kolejce na bilet do dupa a nie kibic , ale moze i racja max pikniki tez sa wazne ... przynajmniej troche kasy skapnie .
A Ci co mowia ze zawsze mozna przyjsc wczesniej ... i szukamy dziury w calym ... nie uwazacie ze w tych sprawach to klub powinien wychodzic na przciw kibicom a nie odwrotnie ? to chyba normalne ...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#14 Post autor: 19r20 » 13 kwie 2004, o 09:10

z biletami jest burdel!
teraz na podbeskidzie przyjachałem o 14.15 i spokojnie kupiłem za 16 zł 20 o już na stadionie ale na cracovi od 14.30 (albo 13.30) nie pamiętam o której był szpil (14 czy 15) stałem w piepszonej kolejce KK za 6 a wszedłem w 20 minucie szpilu ku*** to był skandal a było z 3000 wtedy więc coś jest nie tak
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#15 Post autor: Scypion » 13 kwie 2004, o 09:18

a poza tym czym Ruch mnie zachęca do tego żeby zjawic się na meczu duzo wcześniej ? Przeciez otoczka wokół meczu nie istnieje ...mam przez godzinę fundować sobie wilka w rzyci na betonowym borsztajnie?
dobrym pomyslem bylo by wznowienie chociazby tych meczow trampkarzy co juz kiedys bylo i raczej pozytywnie bylo odbierane ...
a pomysle zeby wydrukowac od razu bilety i potem "z reki sprzedawac " jest rownie sensowny ... mogloby to znalezc zastosowanie chociazby w kasie na trybuna i 1 , niech maja wydrukowane bliety na trybuna , otworza kasa od strone hali i bez komputera je sprzedawają...ale nie po co..zadnej inicjatywy...

ODPOWIEDZ