[3 kolejka] Ruch Chorzów - Arka Gdynia

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Roni2580

#91 Post autor: Roni2580 » 14 sie 2009, o 20:42

buli19R20 pisze:Andrzej to je klasa sama dla siebie po takich meczach widac roznice pomiedzy liga polską a zachodnimi styknie zoboczyc jak on sie ruszo po boisku i widac ze cos osiągnol w karierze :)

PILARZ hehehehehe po Andrzeju i Strace najlepszy chop

reszta hmmmmmm Sobczak na plus bo strzelo tory i tego sie od niego wymaga :) Brzyski tez ok balaz staro sie ale nie wszystko mu wylazi reszta raczej przecietnie ale liczy sie zwyciestwo:)

ceniając naszych grajków mysla ze mogemy naprawde w tym sezonie cos osiągnąc potrzeba ino jeszcze chopa do pomocy co by w przypadku Szeryfa i Straki mog ich zastąpic

aaa no i Sadlok tez na plus poradził sobie bardzo dobrze dzisiaj :)

Po pierwsze Sobiech a nie Sobczak po drugie nie strzelo tory tylko....zobacz jaki to zawodnik potrafi sie zastawic i idealnie rozumie sie z Andrzejem dla mnie perełka w Ruchu !!

buli19R20
Kontakt:

#92 Post autor: buli19R20 » 14 sie 2009, o 20:45

przepraszam SOBIECH wiesz jak dla mnie to napastnik ma strzelac a czy to zrobi sie zastawiając, lewą nogą czy prawą a moze jajkiem obojetne wazny jest gol wiela my to mieli wirtuozó np Jezier co czarowoł czarowoł a gola nie było :P

pozdRo

piotrhalak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: piotrhalak » 14 sie 2009, o 20:49

Nie widziałem za co chwycił się Gabor, oby nic poważnego.... :zalamany:
takie tam

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: jajo » 14 sie 2009, o 20:49

mięsień dwugłowy podobno, odnowiona kontuzja
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#95 Post autor: Scypion » 14 sie 2009, o 20:56

alek900 pisze:Ciekawe kto mi zwróci kasa za to że w połowie meczu wlozłech, ciekawe co mi Sobstyl powie jak w pon dobija do niej.

W h.. sie może robić kogo innego..
To mo być profesionalizm? to je g..
to dziwne.. jo dzis bolch przed baramami 3 minuty przed rozpoczeciem meczu, a juz nie przesadzajac 20 sekund pozniej bylem na stadionie... jest spora poprawa

SODA's
Kontakt:

#96 Post autor: SODA's » 14 sie 2009, o 21:01

buli19R20 pisze:przepraszam SOBIECH wiesz jak dla mnie to napastnik ma strzelac a czy to zrobi sie zastawiając, lewą nogą czy prawą a moze jajkiem obojetne wazny jest gol wiela my to mieli wirtuozó np Jezier co czarowoł czarowoł a gola nie było :P

pozdRo
:wstyd:
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#97 Post autor: Bytom20 » 14 sie 2009, o 21:06

Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ale Pilarz i Niedzielan wygrali Nam mecz.

Pierwsza połowa zwłaszcza początek bardzo dobry. Presing, wysokie krycie, bieganie i walka. Druga połowa oddanie inicjatywy rywalowi. W drugiej połowie ino czekałem aż padnie bramka dla Arki na Nasze szczęście się nie doczekałem. Pulkowski zero walki, szkoda tego Gabora bo może być lipton w następnych meczach. Nowacki też nic nie wniósł do gry. Druga połowa trochę walki ale zero biegania, zero pokazywania się do gry, zero pomyślunku. Przy wyniku 1-0 można pograć piłą poczekać aż rywal zaatakuje i wtedy z kontry dobić na 2 - 0. Druga połowa chaos bezsensowne długie piłki na osamotnionego Niedzialna który i tak wiele zrobił dobrego w przodzie nawet z tych marnych piłek. Szkoda że dzisiaj nie było pomocy bo wynik mógłby być bardzie okazały.

URANIA
Kontakt:

#98 Post autor: URANIA » 14 sie 2009, o 21:07

Scypion pisze:
alek900 pisze:Ciekawe kto mi zwróci kasa za to że w połowie meczu wlozłech, ciekawe co mi Sobstyl powie jak w pon dobija do niej.

W h.. sie może robić kogo innego..
To mo być profesionalizm? to je g..
to dziwne.. jo dzis bolch przed baramami 3 minuty przed rozpoczeciem meczu, a juz nie przesadzajac 20 sekund pozniej bylem na stadionie... jest spora poprawa
dokładnie weszłem w 30 sekund :) Pierwsza połowa zagrali na maxa, myslałem ze bydzie 3-0 :), druga połowa gorzej a wręcz fatalnie. Janoszka drewno!!! niech go wyslą jeszcze na rok do Gieksy...

Cwajka
Kontakt:

#99 Post autor: Cwajka » 14 sie 2009, o 21:07

Po tej obronie Pilarza była wieksza radosc niz po bramce :D

Niedzielan zdecydowanie najlepszy chop! Razem z Sobiechem, postrach obroncow, swietny duet nam sie szykuje :)

No i szkoda Straki..
UN'08

binaR
Kontakt:

#100 Post autor: binaR » 14 sie 2009, o 21:08

Dla takich chwil warto byc kibicem :] prawie jak fabula filmu, lekko zdobyta przewaga pozniej zmeczenie, koncowka i karny, oraz glowny bohater - Pilarz

Widac ze Sobiech bardzo duzo uczy sie od Niedzielana, strzela bramki i robi postepy.
Niedzielan znowu bardzo dobry mecz, walka, opanowanie - tylko brak brameczki ;)
Pilarz za tego karnego :padam: juz chcialem gadac ze wlasnie zremisowalismy a tu piekna obrona!
Reszta skladu tez bardzo dobrze (Grzybek, Sadlok, Brzyski - walczyli na calego) oprocz naszych bohaterow Janoszki i Nowackiego.
Dobrze ze Janoszka tylko tyle gral, bez formy niestety....Mial okazje no ale....
Nowacki - widac bylo w niektorych akcjach ze sie staral ale niestety zazwyczaj mu sie chcialo w akcjach gdzie raczej nie mial szans. I tak np. po walce w powietrzu wracał po odbior pilki ale kiedy mogl cos zdzialac to wtedy tego nie zrobil
Widac ze teraz Ruchowi sluzy 4-4-2 i gra w miare ofensywna. Pozniejsze 4-5-1 za nic nie potrafilo nic wskorac a tylko moglo nam przyniesc kleske.

Ogolnie mowiac - taki Ruch chce ogladac ! Wciaz do przodu - po zwyciestwa ! :padam:
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#101 Post autor: alek900 » 14 sie 2009, o 21:11

Niedzielan ekstra transfer!

Panowie a pomyślcie gdy Niedzielan dojdzie do formy, że będzie wykorzystywał conajmniej połowe sytuacji co ma :hyhy:

Chop jeszcze strzeli dla Ruchu kilka bramek. Da nam kibicom radość:)

marek79
Kontakt:

#102 Post autor: marek79 » 14 sie 2009, o 21:19

Mam nadzieje ze nastepnym razem nasz trener jak bedzie sciagal zmeczonego Sobiecha lub Niedzielana to zastapi ich wlasnie Stefanskim a nie Nowackim i Janoszka bo zaloze sie ze gdyby dzis ten Stefanski wszedl za Sobiecha to nasz gra wygladalaby duzo duzo lepiej. Ten by przynajmniej pobiegal i walczyl a przy Niedzielanie nawet moze co strzelił.

pippen
Kontakt:

#103 Post autor: pippen » 14 sie 2009, o 21:20

Jo podsumuja tak:

Niedzielan - klasa sam dla siebie ... On i reszta daleko w tyle, jak to już ktoś napisoł najlepszy transfer ostatnich 10 lat

Pilarz - pewniak doł nom 3 pkt, spokój i talent

Sobiech - mom nadzieja że dalej bydzie kolekcjonerem bramek, mo chop instynkt i talent i całe szczynscie nie zmanierowany, bydymy mieli z niego pociecha

Nykiel - nieporozumienie, niestety najsłabszy w formacji defensywy, strach patrzeć

Grzyb, Balaz - kaj ta forma? bala odskakuje jak chce

Nowacki - ... jego miejsce w ME albo odrze, nie groł nic

Najlepsi na meczu - kibice :hyhy:

Najlepszy na boisku - Niedzielan :padam:

[ Dodano: Pią 14 Sie, 2009 ]
a zapomniołech :

Straka - dobra forma oby uraz nie był poważny, duży spokój w środku, dobre rozeznanie boicha

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: alek900 » 14 sie 2009, o 21:25

Gabor Straka w meczu z Arką Gdynia prawdopodobnie naciągnął mięsień dwugłowy.

Słowak uchodzi za najbardziej kontuzjogennego zawodnika Ruchu, jeśli nie w całej ekstraklasie. - I teraz znowu ma problemy. Na boisku w jeden moment stanął. Od razu była potrzebna zmiana. Obawiam się, że czeka go dłuższa przerwa - westchnął trener Waldemar Fornalik.

:przestraszony:

slavo
Kontakt:

#105 Post autor: slavo » 14 sie 2009, o 21:27

Dawno nie miałem okazji widzieć ich na żywca i generalnie wiadomo zwycięstwo cieszy.

Ale druga linia po zejściu Straki jak jeden grajek - katastrofa. Grzyb Pulkowski i Balaz - ława (tylko kim ich wszystkich pozastępować.) A Scherfen z Nowackim - do widzenia.

Na pewno w takiej sytuacji za największy plus można uznać to, że Fornalik to widzi. Tylko czy ma pomysł na poprawę sytuacji. Na pewno dziwi mnie, że mając Stawarczyka, Kieruzela nie przesunął Owcy do pomocy, zresztą Sadlok też przychodził jako pomocnik. (to tak już pod kątem meczu z Lubinem). Reszta nadziei w Zającu ewentualnie w tym Risticu.

Nadziei :!: bo lepsza drużyna grając z takim Ruchem jak po zejściu Straki, pojechałby nas bez problemu.

ODPOWIEDZ