Idzie, idzie... Podbeskidzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Chuliganeria

#91 Post autor: Chuliganeria » 11 kwie 2004, o 23:13

co TY pi***olisz nowak ciul ewidentnie zawalil bramke ku*** moim zdanem obrno grala akurat w tym meczu przyzwoicie a to ze sie sprzedal jak ku*** to juz nie wina obrncow wina lezy ewidentnie po stronie nowaka przy 2 bramce sie nawet nie ruszyl ch** z takim bramkarzem

NOWAK PEDALE RUCHU SIE NIE SPRZEDAJE !!!!!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#92 Post autor: wolfik » 11 kwie 2004, o 23:19

tylko ten co nic nie robi nie popelnia bledow, a wyzywanie od sprzedawczykow bez konkretnych przeslanek w obecnej sytuacji klubowi raczej nie pomoze :roll:

AndRe
Kontakt:

#93 Post autor: AndRe » 11 kwie 2004, o 23:25

Dallan siedzielismy w tym samym miejscu i dla mnie dwie bramy to bramy Nowaka 8)

Przy pierwszej sytuacji mial wyjsc i piastkowac , przy drugiej sparowac poza bramke a nie przed siebie.
Byla tez trzecia sytuacja gdy Mosor blokowal a Nowak zamiast wyjsc i zlapac stal w bramce.Cud ze bramy wtedy nie stracilismy.

Juz w meczu z Piastem bylo nieciekawie.Mosor caly czas ryczal do Nowak "zyj , zyj w tej bramce" - czyli chodzilo o gre na przedpolu.

A Nowak szwankuje juz od sparingow (raczej potwierdza moje slowa ekipa z Panewnik - Buri & co) gdzie w meczu z Rozwojem Seba robil takie numery ze :shock:

Jeszcze kilka slow o gosciach z Bielska.
Dobing i oprawa - tego sie po nich nie spodziewalem .Podobalo mi sie bardzo i za to gratulacje.

Co do zespolu Podbeskidzia to bramkarz Merda (co za nazwisko - jakby mieszkal we Wloszech mialby przesrane ps.ROMA MERDA :lol: ) jest bardzo dobry i w dodatku mlody.Bedzie z niego kawal dobrego bramkarza.Co mial wybronic wybronil i sytuacje sam na sam z Mariiuszem jako bonus dolozyl.
Ryzy Agafon (nazywany przez niektorych kibicow Kutafonem - to z czasow jak gral jeszcze w Gorniku) jak zwykle waleczny no i te wolne dobrze bite.
O Salamim nie bede pisal bo chociaz rasista nie jestem to powiem ze jest to kawal gnoja i mam nadzieje ze ktos kiedys jego zapedy ostrym wslizgiem utemperuje.

AndRe
Kontakt:

#94 Post autor: AndRe » 11 kwie 2004, o 23:26

Chuliganeria pisze:co TY pi***olisz nowak ciul ewidentnie zawalil bramke ku*** moim zdanem obrno grala akurat w tym meczu przyzwoicie a to ze sie sprzedal jak ku*** to juz nie wina obrncow wina lezy ewidentnie po stronie nowaka przy 2 bramce sie nawet nie ruszyl ch** z takim bramkarzem

NOWAK PEDALE RUCHU SIE NIE SPRZEDAJE !!!!!!
Chuliganeria ja Cie prosze ...

Dallan Forgaill

#95 Post autor: Dallan Forgaill » 11 kwie 2004, o 23:33

Chuliganeria stary sie tak nie unoś powiedziałem tylko co myślałem no moze Nowak sie nie popisał ja nie napisalemze on jest bez winy tylko ze nie zwalajcie całej winy na niego bo ok mógł piąstkować ale nie może być że trzech chopów zza pleców obrońców wyskakuje - to co oni już nic nie zawiinili???? nowak miał ich kryć i tego co dobijał????

ja nikogo nie bede osądzał bez dowodów - nie mówie że sprzedał ani że nie sprzedał - dajcie fakt, dowód to uwierze....

Andre tylu ilu kibiców tyle punktów widzenia i tyle scenariuszy.. :D

Dallan Forgaill

#96 Post autor: Dallan Forgaill » 11 kwie 2004, o 23:40

Fakt faktem że nowak strasznie jest śnięty na tym torze jakby niekumał o co biega ale załóżmy że stałby tam Wierzchowski i to wybronił bo odbił by na róg to dalej nie zmienia faktu że obrona zaspała i zostawiła bez pokrycia chopa o to mi chodzi, a nie że przyszedłme tu powiedzieć ,,NOWAK PIĘKNIE BRONIŁ ZOSTAWCIE GO"

Małe sprostowanko do postu wyżej...

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: Ozor » 12 kwie 2004, o 10:17

Nowak narazie cienki jest jak bolek,z Cracovią niczego nie pokazał a z Bielskiem jego gra na przedpolu i wprowadzanie pilki do gry to nieporozumienie.Facet o takich warunkach to powinien wymiatac wszystko co w polu karnym.Wybicie pilki bardzo slabe proszę porownac z Matuszkiem a on do wielkich chyba nie nalerzy.Bramkarz musi miec konkurecje a Nowak w tej chwili chyba jej nie ma ot caly problem.

Gość

#98 Post autor: Gość » 12 kwie 2004, o 13:33

[quote="Ozor"]Nowak narazie cienki jest jak bolek...quote]

Bolek to nie jest taki cienki :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#99 Post autor: Patton » 12 kwie 2004, o 17:44

Bolka w to nie mieszaj oki??? On nic zlego nie zrobil :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: gerhat » 12 kwie 2004, o 18:44

Nowak był bez winy. Obydwa gole padły mniej wiecej z tego samego miejsca gdzie powinien nominalnie być Balul. Obrona nie skakała do tych główek. Wydawało mi się też że przy drugim golu udział miał Mizia.
Poza tym widziałem obłęd w oczach Jarczyka w ostatnich minutach. Przy pierwszym golu był spóźniony przez co doszło do tej centry.
Zresztą Podbeskidzie przeprowadziło jeszcze jedną taka akcję. Nowak wyszedł z bramki i obronił sam na sam. Nasza obrona poprostu nie była przygotowana na takie akcje i to jest powód remisu.

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#101 Post autor: amra » 12 kwie 2004, o 18:59

Gerhat jo cie nierozumia- Nowak bez winy ?????
jakby boł bez winy to by chopcy po nim nie jechali żeby żył w torze.
Drugo rzecz kery torman z takimi warunkami stioi i czeko w torze na bal ????
bez komentarza
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

KK
Kontakt:

#102 Post autor: KK » 12 kwie 2004, o 18:59

Tak wiec tak dlugo myslalem nad tymi bramkami Nowaka.
Mogl zaradzic nawet obu bramkom bo przy swoim wzroscie bylo to wykonalne (piatskowanie)
Ale przy 1 bramce 2 niekrytych gosci wyskakuje do pilki! Pryz drugiej strzal z bliska Nowak paruje na bok, troche nie wystarczajaco, ale strzal z tak bliska... No ale tutaj tesh mogl probowac piastkowac.
O ile obrona na ziemi gra calkiem niezle o tyle w powietruz jest gorzej. Cecot gra niezle glowa i troche tego brakowalo, ale wiemy co z nim jest.
Co do Seby. Poszla przed meczem plota. No i pewnie gdyby nie bylo ploty Chuliganeria nie pisalby tego co napisal. Wiem ze po meczu sporo osob bylo strasznie wkurzonych na Nowaka.
Rozmawialem z Sebom po meczu. Przyznal racje ze przy jednej bramce powinien wyjsc do pilki. Byl jednak zaskoczony i zszokowany tym zamieszaniem, tymi przypuszczeniami.
Jak tlumaczy brak wyjsc do pilki? Ponoc na treningu trenuja wciaz za bramka a wedlug jego relacji piastkowanie cwiczyl w przeddzien meczu po tym jak poprosil Kamila Locha zeby mu powrzucal pilke po treningu.

Ja bym Sebastiana nie przekreslal na podstawie jednej plotki! Matuszek tracil bramki z 30-40 metrow (Solnica) i nikt na niego nie bluzgal, a tez mial pewne pozaboiskowe sprawy.
W dodatku pomyslmy tez logicznie. W jakies handlowanie bawia sie pilkarze ustatkowani, z nazwiskiem, a nie mlodzi gracze, ktorzy po udowodnieniu takiego przekretu moga sobie zepsuc kariere.
Seba Nowak interesuje sie sprawami kibicowskimi, dopytuje co slychac w tych kregach, ile ludzi pojedzie na wyjazd, jaka bedzie oprawa, kto jezdzi z danych miast itp.

Mam nadzieje ze w Belchatowie zagramy jeszcze lepiej (szczegolnie przy wrzutkach itp). Sebe prywatnie lubie i mam nadzieje ze nabierze pewnosci i jeszcze pokaze pelnie talentu. Bo pryz takich gabarytach to wszelkie wrzutki powinny konczyc sie w jego łapach

Viro

#103 Post autor: Viro » 12 kwie 2004, o 19:14

Tu nie chodzi o to czy ktos kogos lubi czy nie
patrzymy z boku oceniamy ich gre jak normalni kibice
bylismy w szatni pogadalismy z pilkarzami bo mielismy ku teu powody i jestem przekonany , ze to bylo potrzebne i nasze zrodlo bylo dobre
pilkarze przekonali sie , ze wiemy wiecej niz sami sadza
my chcemy im pomoc ale niech oni pomoga nam i niech nie je*** walkow
nie twierdze, ze mecz byl walkiem moze to przypadek poprostu , ze tak sie stalo 2 glupie bramy i po szpilu
teraz mamy przed soba znow ciezkie szpile zobaczymy jak bedzie
narazie Ruch walczy w porownaniu do jesieni
zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze chlopaki wezma sobie do serca ansze slowa, przeanalizuja to co bylo do nich mowione i wkoncu zagraja dla nas , a my dalej chcemy im w tym pomoc
pozdRo

MiG29

#104 Post autor: MiG29 » 12 kwie 2004, o 19:32

Amen

Viro powiedzioł, co jo myśla.

Ps. mom nadzieją, że nie siedzi w mojej głowie maly niuniek ;)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: Ozor » 12 kwie 2004, o 19:33

Z tym bolkiem to akurat tak spsowało nie miałem nikogo konkretnego na mysli.A co do Nowaka to myslę że chłop jak ma jaja to jeszcze pokaże na co go stac gorzej jak ich nie ma.

ODPOWIEDZ