Sezon 2009/10
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Jak sie nie myle to Zielinski z Poloni B ktory obecnie jest kontuzjowany .19_kRzysiek_20 pisze:A ja sie tak zastanawiam i nie wiedziałem do jakiego działu to wpisać. Kto jest obecnie najszybszym zawodnikiem w naszej ekstraklasie?
ciekawi mnie także kto jest szybszy Niedzielan czy Zając?
Dobrze żeś nie zapytol o najwolniejszego zawodnika Ekstraklasy

Ostatnio zmieniony 11 sie 2009, o 21:15 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Kontakt:
ten co ma 6 sek. na 100mDZIES.10.NA pisze:Jak sie nie myle to Zielinski z Poloni B ktory obecnie jest kontuzjowany .19_kRzysiek_20 pisze:A ja sie tak zastanawiam i nie wiedziałem do jakiego działu to wpisać. Kto jest obecnie najszybszym zawodnikiem w naszej ekstraklasie?
ciekawi mnie także kto jest szybszy Niedzielan czy Zając?

Roni ja bym nie był taki pewny bo wydaje mi sie że Andrzej bedzie ciut szybszy od Kicaja.

-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- ObeRschlesien
- Kontakt:
11 wekendu według sportslaski.pl
http://www.sportslaski.pl/Nasza-11-week ... ,info.html
Rafał Grodzicki (Ruch Chorzów), Tomasz Brzyski (Ruch Chorzów) , Artur Sobiech (Ruch Chorzów).
3 naszych , na focie widac że Niedzielan mo dobry humor
http://www.sportslaski.pl/Nasza-11-week ... ,info.html
Rafał Grodzicki (Ruch Chorzów), Tomasz Brzyski (Ruch Chorzów) , Artur Sobiech (Ruch Chorzów).
3 naszych , na focie widac że Niedzielan mo dobry humor

-
- Kontakt:
Co do Zaglebia to juz przed sezonem uwazalem ze to kandydat do spadku. Obrony nie maja wogole w pomocy jeden przereklamowany Pawlowski i Golinski ktory na sile chce odejsc a w ataku jeden Micanski ktory nastrzelal sie w I lidze ale Ekstraklasa to troche wyzszy poziom...do tego KGHM juz im tyle pieniedzy dawac nie bedzie wiec nawet jesli nie spadna to beda w dole tabeli. My jak w kazdym meczu bedziemy grali z taka ambicja i zaangazowaniem jak z Piastem to mozemy skonczyc na 6-8 miejscu.
"One day I'll be stronger and you better watch out"
-
- Kontakt:
Lepiej Go nie porównywać do Śrutwy bo już Sobczaka też porównywali (śmy)...SportSlaski.pl pisze:Gorszy nie chciał być Artur Sobiech, na dzisiaj najjaśniejszy punkt napadu "Niebieskich". Porównania do Mariusza Śrutwy? Coś w tym jest...
Artur niech gra jak najlepiej.. i razem z Niedzielanem będziemy mieć pożytek
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a tu coś o pucharze Ekstraklasy :
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2024 ... omosc.html
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2024 ... omosc.html
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...
-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mimo dwóch zwycięstw w lidze nastroje wśród piłkarzy Legii nie są najlepsze. Działacze stołecznego klubu wciąż zalegają zawodnikom z wypłatą premii za wicemistrzostwo Polski
Chodzi podobno o milion złotych. Najwięcej mają otrzymać piłkarze, którzy grali najdłużej. W niektórych przypadkach są to kwoty rzędu 80 tysięcy złotych dla jednego zawodnika.
Lech, Legia, górnik, no czyli nie tylko u nas mamy kłopoty "bogactwa"
Chodzi podobno o milion złotych. Najwięcej mają otrzymać piłkarze, którzy grali najdłużej. W niektórych przypadkach są to kwoty rzędu 80 tysięcy złotych dla jednego zawodnika.

- Kontakt:
Jedyna różnica to to ze nasz klub jerst notowany na giełdzie i taka informacja musi byc podana oficjalnie. dlatego Ci ktorzy non stop narzekaja niech popatrza na sytuacje w innym klubachalek900 pisze:Mimo dwóch zwycięstw w lidze nastroje wśród piłkarzy Legii nie są najlepsze. Działacze stołecznego klubu wciąż zalegają zawodnikom z wypłatą premii za wicemistrzostwo Polski
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt: