ważna informacja dla Kobiet i dzieci!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
MiG29

#31 Post autor: MiG29 » 10 kwie 2004, o 21:13

Byłem Niebieska w klubie i w tej kasie.

Bilety przyszły, jednak troche za późno. Obiecali na nastepny raz, że bedzie szybciej. Biletów darmowych dla kobiet było 100. Myśle, ze ta liczba wystarczy na razie. Jak braknie, to musimy pogadać w klubie,by ja zwiększyć.

Pozdrawiam

michal

#32 Post autor: michal » 10 kwie 2004, o 21:21

Witam.
Nie rozumiem jak mogło nie być biletów przecież one są drukowane w kasie na poczekaniu. Wydaje mi się że nie powinno mieć też znaczenia w której kasie się kupuje bilet. Ważne że przy kupowaniu mowie na który sektor chcę kupić bilet i każda kasa powinna takowy umieć wydrukować i sprzedać. Nie było by wtedy problemu że na sektor rodzinny i trybune jest tylko jedna kasa.
Pozdrawiam i Wesołych świąt

Michał

Niebieska
Kontakt:

#33 Post autor: Niebieska » 10 kwie 2004, o 21:23

Oby tak było, też myślę że 100 biletów powinno narazie wystarczyć, ponieważ i tak sporo osób będzie wybierać inne sektory. Dzięki.

Niebieska
Kontakt:

#34 Post autor: Niebieska » 10 kwie 2004, o 21:43

[quote="michal"]Witam.
Nie rozumiem jak mogło nie być biletów przecież one są drukowane w kasie na poczekaniu. Wydaje mi się że nie powinno mieć też znaczenia w której kasie się kupuje bilet. Ważne że przy kupowaniu mowie na który sektor chcę kupić bilet i każda kasa powinna takowy umieć wydrukować i sprzedać. Nie było by wtedy problemu że na sektor rodzinny i trybune jest tylko jedna kasa.
Pozdrawiam i Wesołych świąt

Michał[/quote]

To wszystko prawda co piszesz, ale dla tych władz jest to nazbyt skomplikowane, więc póki co trzeba zadowolić się takim rozwiązaniem. Może w przyszłym sezonie coś się zmieni.

ODPOWIEDZ