[2 Kolejka] Ruch Chorzów - Piast Gliwice

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Ruch - Piast?

3pkt dla Ruchu
160
88%
Remis
14
8%
3pkt dla Piasta
8
4%

Liczba głosów: 182

Wiadomość
Autor
chorzowski_rsl
Kontakt:

#136 Post autor: chorzowski_rsl » 8 sie 2009, o 23:00

chca qlazic na mecz pokazuja jej karnet i dowod a ta pi*** mi godo gdzie idyntyfikator,godom jej ze jak mom karnet to nie potrzebuja,q ta ze musza miec i ze od nastepnego meczu mom miec identyfikator bo inaczy nie wleza!paranoja ku*** !
NRŚL GANG

jugador
Kontakt:

#137 Post autor: jugador » 8 sie 2009, o 23:02

Co do wypowiedzi Balaza to niewiele wiecej juz sie zmiesci niestety ...
Dalsza czesc jest nam znana i oby znalazlo sie na to panaceum.
Brawo za meczyk.Mamy kilku naprawde niezlych zawodnikow : Niedzielan,Straka,Brzyski,Zajac,Grzyb,Balaz,Sadlok i jak beda nas omijaly kontuzje to kto wie,moze namieszamy troche w tej lidze.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

_pnwk_
Kontakt:

#138 Post autor: _pnwk_ » 8 sie 2009, o 23:03

Sadlok na DUPNY + tyn chop jest niy do przejscia,Niedzielan;widac ze bala go szuko w koncu zacznie szczylac,Sobiech;brakuje mu trocha szczynścia ale widac ze rzy "wtorku" duzo sie uczy.Ogólnie szpil na + duzo walki i zaangażowania.Oby tak w kożdym szpilu.

Ps Jeszcze gratulacje dla kibiców Piasta.Przy stanie 2:0 wspaniało kulturalno zabawa do samego końca. Wiyncy takich szpilow zycza Sobie i Wom
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Bania
Kontakt:

#139 Post autor: Bania » 8 sie 2009, o 23:07

jestem pełen uznania dla Brzytwy i Nykiela to kolejny dobry mecz (na wisle też ta dwójka grała aktywnie)Niedzielan bardzo duzo na boisku widzi szkoda że nic nie strzelił ale myśla że to kwestia czasu zagroł dzisiej naprowdy bardzo dobrze nawet bardziej jak środkowy pomocnik niz napastnik Sobiech też dobrze bramka to ważne aktywny bala go szukała no z wyrózniających sie jeszcze to Straka kilka dobrych podan i ładne dwa strzały

tera yno klupnąc Arce i na Zagłębiu i bydzie dobrze

_pnwk_
Kontakt:

#140 Post autor: _pnwk_ » 8 sie 2009, o 23:13

Bania pisze:jestem pełen uznania dla Brzytwy
No jakby Mu siod tyn szczał z woleja co dostoł podanie z rożnego to juz by my mieli brama rundy jesiynnyj
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
Biszkopt
Kontakt:

#141 Post autor: Biszkopt » 8 sie 2009, o 23:16

chorzowski_rsl pisze:chca qlazic na mecz pokazuja jej karnet i dowod a ta pi*** mi godo gdzie idyntyfikator,godom jej ze jak mom karnet to nie potrzebuja,q ta ze musza miec i ze od nastepnego meczu mom miec identyfikator bo inaczy nie wleza!paranoja ku*** !
nie musisz miec identyfikatora pisze nawet na stronce ze kto zakupił karnet nie musi miec ID. Ja osobiscie wlazłem pokazując tylko karnet i legita. Trza ta sprawa wyjaśnic z rzecznikiem.

KacoR
Kontakt:

#142 Post autor: KacoR » 8 sie 2009, o 23:17

jalboss pisze:Mecz dobry, szkoda że Niedzielan nic nie strzelił. Świetny transfer, takiego chłopa nam potrzeba. Brawo dla wszystkich.

Na minus:
Gostek z Piekar z megafonem na sektorze 6 co stoi wśród dzieci i ryczy: "Wy c..le, k..wa dopingować a jak nie to wyd...ać przed telewizor"
Trzeba go posłac nazot do szkoły albo lepiej do psychiatry, bo nerwowac ludzi to se może w doma. Moze mniej piw przed szpilem, to by mioł trzeźwiejsze spojrzenie.
Wszystkim wiadomo że sektor 6 to w większości pikniki i nie wszyscy akurat chcą ryczeć dopingiem, ale obejrzeć szpil. A jak gostek chce prowadzić doping to prosze bardzo - młyn jest od tego.
narzekac kozdy umie ale jak trzeba pomoc chopcom dopingiem to kozdy ino mrudzi!!!!!
je***e zrzedy!!!!
i nie dupc o malych dzieciach bo jak zech slyszol jak sie kozdy dar pzpn pzpn je*** pzpn to az mie ciary przelazily!!!!
a sektorowka wisiala w gorze chyba 10 sekund!!! pikniki pi***olone!!!!!!!!!!

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: mulan » 8 sie 2009, o 23:21

o to chodziło 3 pkt zostały u nas, mogło być wyższe zwyciestwo ale jest ok... mam nadzieje że Artur się rozkręci bo dziś hat tricka spokojnie mógł mieć.
Wielkie słowa uznania dla Niedzielana facet naprawde potrafi grać w piłke i dziś przy Nykielu najlepszy z drużyny... :padam: ze strony Andrzeja widziałem dziś takie podania, takie granie z głową których na Cichej jeszcze niestety nie widziałem... a szkoda...
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
19wiRek20
Kontakt:

#144 Post autor: 19wiRek20 » 8 sie 2009, o 23:25

a w 54 min. podwyższył jeszcze Sobiech, który nota bene ujrzał czerwoną kartkę parę minut przed końcem za faul taktyczny.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,69071 ... hatow.html

staRvin
Kontakt:

#145 Post autor: staRvin » 8 sie 2009, o 23:42

URANIA pisze:
Kama - Cwajka pisze:Nareszcie Niebiescy cos grali :) Wedlug mnie najlepszy chop na boisku to Niedzielan . Doping nawet w miara :]
mnie sie wydaje ze Niedzielan nic ciekawego nie pokozoł, sprinta mo jak Zając na początku jak unos groł, Sobiech tez nie specjalnie ale iwdać ze ci dwaj panowe siebie szukają i może sie zgrają...JEST NADZIEJA :) pozatym obrona dobrze grała no ale tak sie gra jak przeciwnik pozwala :) Za tydzien 3 pkt :)
to jak Niedzielan nic nie grol to jo byl chyba na innym szpilu. Pokoz mi w ostatnich latach kery chop umiol u nos tak bala skleic i podawac takie bale?

f@n
Kontakt:

#146 Post autor: f@n » 8 sie 2009, o 23:48

SUPER RUCH!
najlepszy na placu Gabor Straka i Krzysiu Nykel.
fajnie dziś grała nasza drużyna nie pozwalając Piastowi grać blisko bramki, odcieli ich.
oby tak z Arką zagrali i potem w Lubinie.
zarząd szykować kase dla piłkarzy a nie lecieć w chu**a.
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

kris.mu
Kontakt:

#147 Post autor: kris.mu » 8 sie 2009, o 23:50

marek79 pisze:
jalboss pisze:Mecz dobry, szkoda że Niedzielan nic nie strzelił. Świetny transfer, takiego chłopa nam potrzeba. Brawo dla wszystkich.

Na minus:
Gostek z Piekar z megafonem na sektorze 6 co stoi wśród dzieci i ryczy: "Wy c..le, k..wa dopingować a jak nie to wyd...ać przed telewizor"
Trzeba go posłac nazot do szkoły albo lepiej do psychiatry, bo nerwowac ludzi to se może w doma. Moze mniej piw przed szpilem, to by mioł trzeźwiejsze spojrzenie.
Wszystkim wiadomo że sektor 6 to w większości pikniki i nie wszyscy akurat chcą ryczeć dopingiem, ale obejrzeć szpil. A jak gostek chce prowadzić doping to prosze bardzo - młyn jest od tego.
ty niy popiyrom taki gadki ale jak juz ktos ryknie jeb... zaboli ich cala ...... to caly stadion na full gardla sie drze i nikomu niy przeszkadza ze sa dzieci a jak trzeba wspomoc chopcow bo fajnie graja to juz problem (i tak dobrze ze strzelili w 1 polowie brama bo by bylo wyzywanie pilkarzy i nikomu by przeklenstwa nie przeszkadzaly)
właśnie bluzgi to je to co nom najlepiej wychodzi, caly stadion się dre sie równo i nawet nagłosnienia nie trzeba :kwasny:

zwycięstwo zasłużone, teraz na replay z Arką czekamy... :padam:

Kris KLZ
Kontakt:

#148 Post autor: Kris KLZ » 8 sie 2009, o 23:51

bardzo dobry wystep:Nykiel,Sadlok,Brzyski i Straka

wynik tak jak obstawiolech takze jest ok ;) oby dalyj tak grali jak dzisiej w 2 polowie :cwaniak:
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

Elmer
Kontakt:

#149 Post autor: Elmer » 9 sie 2009, o 00:05

URANIA pisze:mnie sie wydaje ze Niedzielan nic ciekawego nie pokozoł, sprinta mo jak Zając na początku jak unos groł, Sobiech tez nie specjalnie
:szok:
chyba się nie znam. Takiego napastnika u nas dawno nie było. Wystarczy zobaczyć jak gra bez piłki, ile biega. To na razie jeden mecz, ale znając Niedzielana wiem, że będzie z niego pożytek i już dzisiaj bym z nim przedłużył umowę
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Kris KLZ
Kontakt:

#150 Post autor: Kris KLZ » 9 sie 2009, o 00:08

jo niy byda godol ze jo sie znom i nie sugeruja tyz ze Niedzielan jest slaby ale moim zdaniem oprocz lotanio to napastnik musi szczylac tory,a jak narazie robiom to za niego inni.amen
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

ODPOWIEDZ