Budżet i zarządzanie
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
FredyKruger no tos doszedł do sedna. a my jako kibice 14-sto krotnego mistrza Polski momy sie pogodzić z tym ze dalyj bydymy grać o utrzymanie abo w porywach o miejsce w środku tabeli i zaakceptować ta cało sytuacja jako wspaniało. gratuluja.
przy karnetach siedzi jakis buc kery mo wszystko w du*** i łacha wielko robi (rodym z komuny)ale jak trza bydzie stadion łodsnieżac wtedy to kibice zas byda potrzebni kolejny przykład profesjonalnego podejscia co niekerych pracowników.
przy karnetach siedzi jakis buc kery mo wszystko w du*** i łacha wielko robi (rodym z komuny)ale jak trza bydzie stadion łodsnieżac wtedy to kibice zas byda potrzebni kolejny przykład profesjonalnego podejscia co niekerych pracowników.
Ostatnio zmieniony 5 sie 2009, o 11:02 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lutz - jo ani Ty (chyba że się myla
) ani inksze ludziska z forum niy widzieli tyj propozycji za 200 tys. na papiorze... ło tym yno durś sie sam na forum godo przi kożdym tymacie ło kasie na Ruchu....
Grajki majom grac na 110% w kożdym szpilu a niy pzrechodzic obok... Fto boł na prezenatcji tyn widzioł czym jeżdżom i jak sie im powodzi ( niy idzie mi o to coby komuś z nich wypominać to, co mo i czym jeździ); ale ich OBOWIĄZKIEM - jest grac na maksa bo inaczyj skończom jak Marcinek anginka co to uruchamio menagerów....
Doprowdy grajki to secyficzno grupa ludzi ale i łone kumajom poleku, że wypinani się na swój klub nawet jeźli łon niy do końca jest wobec nich fair - yno im na złe wychodzi....
A przede wszystkim wszyscy na Piasta i kupowac bilety
Jak nos niy bydzie completo to ze wsytdu powinni my sami te forum zawrzić do czasu aż sie na szpilu połny stadion ludzi znojdzie....

Grajki majom grac na 110% w kożdym szpilu a niy pzrechodzic obok... Fto boł na prezenatcji tyn widzioł czym jeżdżom i jak sie im powodzi ( niy idzie mi o to coby komuś z nich wypominać to, co mo i czym jeździ); ale ich OBOWIĄZKIEM - jest grac na maksa bo inaczyj skończom jak Marcinek anginka co to uruchamio menagerów....
Doprowdy grajki to secyficzno grupa ludzi ale i łone kumajom poleku, że wypinani się na swój klub nawet jeźli łon niy do końca jest wobec nich fair - yno im na złe wychodzi....
Jak nos niy bydzie completo to ze wsytdu powinni my sami te forum zawrzić do czasu aż sie na szpilu połny stadion ludzi znojdzie....
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Nie, ale pretensje należy kierować na odpowiedni adres, a nie z uporem maniaka jechać po p. Sobstyl, o nic innego nie chodzi w tej dyskusjitommy tauzen pisze:FredyKruger no tos doszedł do sedna. a my jako kibice 14-sto krotnego mistrza Polski momy sie pogodzić z tym ze dalyj bydymy grać o utrzymanie abo w porywach o miejsce w środku tabeli zaakceptować ta cało sytuacja jako wspaniało. gratuluja.
Dobra ida już, bo mnie nerwujecie

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Gerhat, obracasz kota ogonem. Proste pytanie brzmi: dlaczego zarządowi nie udało się podpisać żadnej znaczącej umowy o sponsoringu? Jakiejkolwiek, ani jednej. I rodzi się drugie pytanie: czy pracownicy, którzy zajmują się sprawami marketingu i którzy przez dwa lata nie mają żadnego sukcesu są dobrymi pracownikami na właściwym miejscu? Czy dwa lata bezefektywnej pracy (?) to za mało żeby ich oceniać?gerhat pisze:i co teraz![]()
fto Raus? Mosór Raus oder Smagrowicz Raus oder Paterman Raus?
fto obiecuje gruszki na wierzbie?
[ Dodano: Sro 05 Sie, 2009 ]
I jeszcze jeden argument przeciwko obecnym porządkom. Wejdźcie na stronę
http://www.ruchchorzow.com.pl/?page=swi ... -reklamowe
i po jej przejrzeniu znajdźcie tych sponsorów i zastanówcie się czy warto nadal bronić działań obecnego zarządu?
-
- Kontakt:
Rowniez obowiazkiem pracodawcy jest wywiazywanie sie z umow kontraktowych.Pavlique pisze:Lutz - jo ani Ty (chyba że się myla) ani inksze ludziska z forum niy widzieli tyj propozycji za 200 tys. na papiorze... ło tym yno durś sie sam na forum godo przi kożdym tymacie ło kasie na Ruchu....
A tego Nowackiego uczepil zes sie fess prawie co post to Angina.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witek to som dobre pytania i o tym się powinno dyskutować, ale tu co drugi post wyzywa ten zarzad od nieudaczników albo zaczyna się/kończy słowami Sobstyl raus!!! niezależnie co, jak, gdzie i kiedy oraz za co. Poprostu Sobstyl raus! i Ruch będzie krainą miodem i mlekiem płynącą.
Tak więc mój post potraktuj jako odpowiedź na te wszystkie posty a nie odwracanie kota ogonem.
Tak więc mój post potraktuj jako odpowiedź na te wszystkie posty a nie odwracanie kota ogonem.
-
- Kontakt:
a obowiązkiem kibica jest kibicowanie, wspieranie klubu, chodzenie na szpile itd...Rowniez obowiazkiem pracodawcy jest wywiazywanie sie z umow kontraktowych.
A tego Nowackiego uczepil zes sie fess prawie co post to Angina.
Co do grajka Marcina Nowackiego - jakość usług świadczonych przez owego pracobiorcę, na rzecz pracodawcy - jest na poziomie moich wpisów o nim...
Owszem jestem na chłopa cięty, a to dlatego, ze facet mógłby być naprowdy jak na nasze warunki grajkiem niepzreciętnym, a jemy z powodów różnych ale niy ino sportowych do tych średnij coroz wiyncyj brakuje...
Proste wymagejcie łod sia nawet jeźli inni łod Wos niy wymagajom...
Sorki za off top w tymacie o finansach i zarzondzaniu klubem
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat, zaś odwracosz kota do góry ogonym Sobstyl raus i Ruch bydzie kraina miodem i mlekiem płynaca niy chodzi o to ino o efekty skoro przez kilka lot tych efektów niy widać trza by chyba coś zmienic niy godom że po zmianach bydzie super ale na dziyn dzisiejszy moj kredyt zaufania w stosunku do jej wysokości sie zakonczył i niy widza co by mogła łona cos jeszcze dobrze zrobić i jak długo jeszcze mogłbych czekac na to
zreszta niy tylko łona tak jak pedzioł Witek pracownicy działu marketingu z osiagnieciami katastrofa
efekty pracy kilku osób w tym klubie są nedzne a jak mi sie zdaje to we wszelakich firmach żado sie efektu no chyba ze jest to towarzystwo wzajemnyj adoracji.

-
- Kontakt:
Witek46,
Skoro już wszedłeś na temat sponsora to przypomne tylko jedną sytuację z tego roku. Znasz może, albo obiło ci się o uszy firma TAURON. Ci co byli na derbach ze szczewami to wiedzą, że był to sponsor tego meczu. Podana wtedy była informacja ze firma ta jest bardzo zainteresowana dalszą współpracom. Jak bardzo tego pewnie nikt z nas nie wie.
W kazdym razie co my - kibice zrobiliśmy zrobiliśmy dla pozyskania tego sponsora?
Pokazaliśmy swój potencjał- ponad 30 tyś kibiców, prowadziliśmy niezły doping, świetna oprawa i ... rozpentaliśmy walkę z policją używając do tego bannerów reklamowych Taurona
Teraz każdy pomyśli to nie ja, ja śpiewałem, dopingowałem, ale prawda jest taka że to my-kibice zawaliliśmy sprawę.
Skoro już wszedłeś na temat sponsora to przypomne tylko jedną sytuację z tego roku. Znasz może, albo obiło ci się o uszy firma TAURON. Ci co byli na derbach ze szczewami to wiedzą, że był to sponsor tego meczu. Podana wtedy była informacja ze firma ta jest bardzo zainteresowana dalszą współpracom. Jak bardzo tego pewnie nikt z nas nie wie.
W kazdym razie co my - kibice zrobiliśmy zrobiliśmy dla pozyskania tego sponsora?
Pokazaliśmy swój potencjał- ponad 30 tyś kibiców, prowadziliśmy niezły doping, świetna oprawa i ... rozpentaliśmy walkę z policją używając do tego bannerów reklamowych Taurona
Teraz każdy pomyśli to nie ja, ja śpiewałem, dopingowałem, ale prawda jest taka że to my-kibice zawaliliśmy sprawę.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Post Witka powinien byc pytaniem skierowanym do Sobstyl -tylko że ja i chyba wszyscy wiemy co odpowie ,kryzys i takie tam, a u nas na stadionie będzie dalej mniej reklam niz za komuny.
Jako prezes ona odpowiada za dział marketingu i reklamy.
Pani odpowiedzialna bezposrednio za ten dział:
Marzena Mrozik
Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży
Ruch Chorzów SA
W sobotę zobaczę sobie efekty jej pracy nowe reklamy na stadionie mam nadzieję.
Jako prezes ona odpowiada za dział marketingu i reklamy.
Pani odpowiedzialna bezposrednio za ten dział:
Marzena Mrozik
Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży
Ruch Chorzów SA
W sobotę zobaczę sobie efekty jej pracy nowe reklamy na stadionie mam nadzieję.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
19RRR20, napisołes dobre zdanie "Jak bardzo tego pewnie nikt z nas nie wie. " i mo sie to bardzo dobrze do końcówki "ale prawda jest taka że to my-kibice zawaliliśmy sprawę." i teraz bez cytatu ode mnie jak bardzo tego pewnie nikt z nas nie wie. na każdym polskim stadionie są jatki mniejsze lub wieksze jakoś solorzowi, walterowi i cupiałowi to niy przeszkodziło zainwestować w piłkarski klub raczej wszyscy zdaja sobie sprawe ze może dojśc do takowych sytuacji, wiec proponowałbym skonczyc z gazetową teoria snujaca tylko i wyłacznie wine kibiców Ruchu w kwesti odejscia do negocjacji sponsorskich firmy Tauron. no ale jak to mówia fajno wymówka jest ze sie rozmowy skonczyły fiaskiem i znowu wszystkiemu winni kibice a może jednak wina tkwi po innej stronie...??
Ozor niy liczyłbych że za wiela tych efektow łobejrzysz.
Ozor niy liczyłbych że za wiela tych efektow łobejrzysz.

-
- Kontakt:
Moze nie na temat...
Ale ten temat to tylko kolejne wylewanie zali jak to w klubie jest zle.
Tak naprawde nic nie daje bo co z tego jak tu pogadamy a sytuacja sie i tak nie zmieni
potem wejdzie tu jakis zawszony pismak i nagonka w prasie znowu jest.
Prezes i pracownicy klubu traktuja kibicow jak scierwa, ktorzy na niczym sie nie znaja. My kibice mamy tylko byc zrodlem dochodu. Druga strona nawet nie chce podjac z nami konwersacji. Obiecanki na kazdym kroku.
Wczoraj otarla mi sie o uszy wiadomosc ze kibice Gornika Walbrzych zalozyli Business Club i szukaja sponsorow do klubu. Chca wyciagnac klub na wyzyny tyle ze druga strona (zarzad) nie chce slyszec o tej sprawie.
Wedlug mnie znakomita inicjatywa. Moze sami bysmy sprobowali wyjsc z takim pomyslem skoro nasz zarzad jest od kilku lat nieudolny w sowich poczynaniach.
Ale ten temat to tylko kolejne wylewanie zali jak to w klubie jest zle.
Tak naprawde nic nie daje bo co z tego jak tu pogadamy a sytuacja sie i tak nie zmieni
potem wejdzie tu jakis zawszony pismak i nagonka w prasie znowu jest.
Prezes i pracownicy klubu traktuja kibicow jak scierwa, ktorzy na niczym sie nie znaja. My kibice mamy tylko byc zrodlem dochodu. Druga strona nawet nie chce podjac z nami konwersacji. Obiecanki na kazdym kroku.
Wczoraj otarla mi sie o uszy wiadomosc ze kibice Gornika Walbrzych zalozyli Business Club i szukaja sponsorow do klubu. Chca wyciagnac klub na wyzyny tyle ze druga strona (zarzad) nie chce slyszec o tej sprawie.
Wedlug mnie znakomita inicjatywa. Moze sami bysmy sprobowali wyjsc z takim pomyslem skoro nasz zarzad jest od kilku lat nieudolny w sowich poczynaniach.