Reflektory nie rozbŁysną!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Marek Nowak
Kontakt:

#46 Post autor: Marek Nowak » 7 kwie 2004, o 15:16

No to mamy druga " atrape " po prezesie przyszla kolej na oswietlenie ...

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#47 Post autor: 19r20 » 7 kwie 2004, o 16:37

haha dobrze powiedziane druga atrapa a tak na poważnie to całe ultra na craxie było jedne z największych w historii i myślę że było naprawdę wspaniałe a niech ten ku*** ciul rogala chociaż 1000 znajdzie żeby mogła być atmosfera
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

WOJTEKK

#48 Post autor: WOJTEKK » 7 kwie 2004, o 16:51

zgadzam sie co do wyliczen z gerhatem,ale tak mysle czy niemozna by było spróbowac przyciagnac wiekszej ilosci ludzi za cene biletu około 5 zlp?przy dzisiejszych cenach wiadomo koszt 15 zlp,czy 10 jest dla niektórych wysoka i niema co sie czarowac wybieraja takie osoby 1 mecz u siebie bo na drugi moze juz braknac.10 podzielona to 5 czyli dwa mecze jzu jest napewno u siebie,przyprowadzajac np.dwóch kupmli to juz 10 zlp,oraz dwóch wiecej oczywiscie kibiców.Mysle,ze było by napewno wiecej osób,ale takie ekonomiczne wyliczenia zostawiam ekonomistom z góry

Jr

#49 Post autor: Jr » 7 kwie 2004, o 18:02

nic dodać nic ująć zgadzam się w100%

Doboszek

#50 Post autor: Doboszek » 7 kwie 2004, o 20:19

:roll:

Gość

#51 Post autor: Gość » 7 kwie 2004, o 20:25

a wiela w tydniu taki jedyn z drugim na piwo przechlapiom? a na szpil im szkoda... :?

WOJTEKK

#52 Post autor: WOJTEKK » 8 kwie 2004, o 10:19

WojtekO ci co piwo złopia to i tak sa na szpilu :lol: wiem temat rzeka,ale dałem taki przykład moze głupawy,ale wydaje mi sie ze do zrealizowania.Pozdrawiam piwoszy

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#53 Post autor: gerhat » 8 kwie 2004, o 11:01

Jak zwykle Patton wyjeżdżasz z jakimis podtekstami tym razem że komus coś przeszkadza w tej złotówce.
To tylko propozycja, która nawiązywała do narzekania że nie będzie oświetlenia. Wystarczy odpowiedź - mamy inne plany i sprawa załatwiona.
Kartoniady to też coś.

Bolek
Kontakt:

#54 Post autor: Bolek » 8 kwie 2004, o 11:17

gerhat a myslisz ,ze kartony nie kosztuja ?? :?
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#55 Post autor: gerhat » 8 kwie 2004, o 12:15

Bolek, Wy chyba wszyscy macie jakas uraze.
Napisałem ze kartoniady to tez coś bo wiem jaki jest problem ze zorganizowaniem czegoś takiego. Ile co kosztuje też wiem albowiem wykładałem już kasę na oprawy i transparenty po 50, 100 zł z własnej kieszeni i nieprzymuszonej woli.
Nie szukaj na siłę czegoś co nie napisałem.

gregor
Kontakt:

#56 Post autor: gregor » 8 kwie 2004, o 14:13

:evil: a jo proponuje zrobić mecze o 12 przy pustych trybunach. Bo jak działacze mają kibiców w du*** to dla kogo są te mecze? A grając przy pustych trybunach zaoszczędzą na ochronie :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#57 Post autor: Patton » 8 kwie 2004, o 14:25

eee tam Gerhat, wczesniej ktos pisal, ze my mamy sami krzeselka montowac, teraz Ty napisales, ze mamy za oswietlenie placic, wiec sie troche zdenerwowalem :wink: Poza tym, nie chcemy na oprawe robic tylko piro, ale jakas konkretna sektorowe... a np. dajmy na to, ze koszt wynosi 10 tys. zl, to nam nawet ta 1 zl. z biletow nie pomoze :roll: Nie wszystko jest tak rozowe, jak niektorzy mysla. A to, ze wylozyles na transparenty - Poprostu masz podobny tok myslenia do nas - Nie co klub moze dla nas zrobic, ale co MY dla Klubu... I Chwala ludziom tak myslacym 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA

#58 Post autor: SODA » 8 kwie 2004, o 15:57

ludzie my i tak momy najtonsze bilety w Polsce...niy jedyn wiyncy przepije
lub wydo na pirdoly niz na te 2 mecze w miesiacu mo dac na swoj
ukochany RUCH!!!!!!!!!!!!!!!!!

:flaga:

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#59 Post autor: Wilus » 9 kwie 2004, o 08:36

Soda mo racja. czesto jestem na delegacji i wpadam na rozne stadioniki w Polsce na mecze i faktycznie u nas sa jedne z najtanszych biletow w Polsce. Bieda jest wszedzie, jednak w innych miastach jak druzyna gra dobrze to i ludzie znajduja kase na szpil.
IMO problemem frekwencji nie jest cena biletu, lecz cala otoczka zwiazana z Ruchem poczawszy od formy, gry pilkarzy, stadionu itp. Zaloza sie, ze jakby Ruch gral lepiej to ludzi od razy byloby wiecej. Przez ostatnie 3 sezony Niebiescy swoja gra i zaangazowaniem skutecznie postarali sie o odstraszenie niektorych od Cichej. Teraz aby ci wrocili nie bedzie taka latwa sprawa.

Wilus

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#60 Post autor: Slawko » 9 kwie 2004, o 11:31

Wilus pisze:Soda mo racja. czesto jestem na delegacji i wpadam na rozne stadioniki w Polsce na mecze i faktycznie u nas sa jedne z najtanszych biletow w Polsce. Bieda jest wszedzie, jednak w innych miastach jak druzyna gra dobrze to i ludzie znajduja kase na szpil.
IMO problemem frekwencji nie jest cena biletu, lecz cala otoczka zwiazana z Ruchem poczawszy od formy, gry pilkarzy, stadionu itp. Zaloza sie, ze jakby Ruch gral lepiej to ludzi od razy byloby wiecej. Przez ostatnie 3 sezony Niebiescy swoja gra i zaangazowaniem skutecznie postarali sie o odstraszenie niektorych od Cichej. Teraz aby ci wrocili nie bedzie taka latwa sprawa.

Wilus
zgadzam sie, przy dobrej grze w 1 lidze i porzadnym stadionie mysle ze spokojnie na szpilach byloby conajmniej 6 tys. ludzi
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

ODPOWIEDZ