[1 kolejka] Wisła Kraków - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
Chopcy przeszli obok szpilu. My nie momy zodnego pomocnika co by umiol pila do napastnikow zagrac.Szkoda ze narazie nie mogymy liczyc na Zajaca , Scherfenena i Straki ;/ bo moze by ta gra inaczyj wygladala..Teraz ino czekac do szpilu z Piastem moze bydzie lepij.
PS Nie wiem czy ktos zwrocil uwaga ale wisla tyz mo piosenka "lololololololol....hej wisla krakow..."
PS Nie wiem czy ktos zwrocil uwaga ale wisla tyz mo piosenka "lololololololol....hej wisla krakow..."
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Tyz jestech optymista nie bylo az tak tragicznie , 2 brama Grodzicki zamiast wslizg na blokowanie strzalu to patrzy qur.. co zrobi Lobodzinski ech.. bramka do nos trodno powiedziec Pawelek to faktycznie ciota
wiecej szczescia bo by miol zas brama n ajego konto to taki drug Cabaj z Craxy ciekawe jak by Sobiech dostol balym w plecy i wlecialo by do bramy czy by uznali gol !!! bo jzu sie takei bramy widzialo i zaliczalo ale wiadomo to jest polskie sedziowanie , tak jak kolega napisol za Pulkowskiego Straka dobre posuniecie z Sobiechem ze nie czekol trener do 85 min zeby go wciepnac mieli my zagrac caly szpil jak 2 polowa agresywniej tako moja opinia na minus Janoszka i Grodzicki w tym szpilu i nie chodzi mi ino o ta brama , reszta to tak mieszane ale nie naj gorzej Niedzielan starol sie jak mogl ale nie wyszlo nic ino treaz czekac na wekend i C6 .

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zdaje sie ze chodzi o to ze jak wchodził na boisko to sie przezegnoł i pocałowoł herb wisly
Chyba o to chodzi 
No OLSZA a pamientasz jak to wielce był Niebieski zawodnik całował eRke a teraz ;/ zal mi człowieka
SZkoda tego meczu ale Niedzielan na początku cos zagrał ale potem to q**a tylko Grzyb i Nykiel lotali za balym

No OLSZA a pamientasz jak to wielce był Niebieski zawodnik całował eRke a teraz ;/ zal mi człowieka

SZkoda tego meczu ale Niedzielan na początku cos zagrał ale potem to q**a tylko Grzyb i Nykiel lotali za balym

Ostatnio zmieniony 1 sie 2009, o 18:35 przez KacpeR, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Kiedy w końcu nie będziemy musieli oglądac Janoszki ? Bo to już sie robi denne...
On by się w połowie zespołów z pierwszej ligi do pierwszej jedenastki nie załapał, a gra w pierwszym składzie Ruchu
Janoszka to jest taka maskotka nie potrafi sie przepchnac zagrac ciałem , jeszcze jakby miał technikę, ale tego też nie ma więc po co nam zawodnik który tylko asystuje? Jak gra Janoszka to jest tak jakbyś,y grali w dziesięciu... Albo jeszcze gorzej... Bo sie pląta i przeszkadza w rozgrywaniu akcji ...
On by się w połowie zespołów z pierwszej ligi do pierwszej jedenastki nie załapał, a gra w pierwszym składzie Ruchu

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- _BiADACZ_
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
Nykiel zgodze się ale Grzyb? Grzyb zagrał tak samo jak Balaż - wielkie nic. Najlepiej oddają to slowa z ławki, chyba Waldka przy próbie klepy z Pulkowskim w pierwszej połowie: "KU**A WOJTEEEK".KacpeR pisze: SZkoda tego meczu ale Niedzielan na początku cos zagrał ale potem to q**a tylko Grzyb i Nykiel lotali za balym
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rzeczywiście o to chodzi. Do tej pory uważałem Pepe za Niebieskiego Hanysa, wtory mo w sercu Niebiesko Erka. Od dziś trocha tyn pogląd żech zmieniył - mały dupek.OLSZA pisze:DOKŁADNIEKacpeR pisze:Zdaje sie ze chodzi o to ze jak wchodził na boisko to sie przezegnoł i pocałowoł herb wislyChyba o to chodzi