OK Roni. Ale jest już rok później. O tym rozmawiajmy.Ja nie bronie zarządu....Ja tylko pokazuje wszystkim malkontentom ze akcja WOŚP miała w zeszłym roku racjonalne przeslanki i mogla sie udac...gdyby nie kryzys...sam bede mial wielkie pretensje do zarządu jesli w tym sezonie bedziemy grali bez sponsora na koszulkach
Sezon 2009/10
-
- Kontakt:
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeżeli rzeczywiście jest szansa na jakiegoś sponsora za lepszą kase, to zrozumiałe, że lepiej mieć serce do tego czasu (choć uważom, że są lepsze cele, które można by darmową reklamą wesprzeć), które szybko może zostać zastąpioe przez tego potencjalnego sponsora, niż podpisać umowe z jakimś innym za o wiele mniejsze pieniądze i później żałować, że już nie ma placu, bo co potem kontrakt zerwać, zapłacić kare czy jak.
Aczkolwiek jo zawsze staram się jednak widzieć dwie strony, bo niestety na tym forum jest co roz mniej ludzi z poglądami wypośrodkowanymi, bo więksość, to albo za wszystko krytykuje działaczy, albo ich bezkrtycznie broni. A więc druga strona medalu jest taka, że jeżeli jest małe prawdopodobieństwo na większe pieniądze to noszenie serca WOŚP za darmo będzie moim zdaniem porażką, szczególnie że w kasie się nie przelewa.
No, ale najważniejszy wniosek na koniec z tego, nikt z nas, nie wie czy rozmowy takim sponsorem są prowadzone, jeżeli są to na jakim etapie i na jaki koniec się zapowiada. My tego nie wiemy zarząd wie, dlatego nie powiem, które postępowanie jest konkretnie dla danej sytuacji lepsze. I tak jest w wielu sprawach nie można jednoznacznie ocenić danej sytuacji jak się nie ma nie tylko wszystkich informacji, ale właściwie żadnych (co jest raczej normalne podczas negocjacji, że na zewnątrz nie powinne wypływać).
My niestety wszystko wiemy z opóźnieniem, inercja jest znaczna i tak naprawde dopiero jak się okaże, że znów całą runde czy ba sezon, gramy z sercem na klacie wtedy będziemy mogli jednoznacznie stwierdzić, że nie przyjęcie tych mniejszych ofert było błędem.
Obecnie pozostaje właściwie wierzyć nam, że rozmowy są prowadzone i będzie szczęśliwy koniec, co i tak przestrzegam, nie oznacza od razu, ze staniemy się potęgą po takiej umowie, natomiast tu rónież nie ma się co dziwić, że nie którzy tej wiary mają co raz mniej bo po prostu już tyle razy była mowa o możłiwym sponsorze, że ciężko wierzyć w kolejnego.
Ja mam nadzieje, że nadchodzący sezon będzie przełomowy, a od następnego będziemy walczyli o czołowe lokaty.
Aczkolwiek jo zawsze staram się jednak widzieć dwie strony, bo niestety na tym forum jest co roz mniej ludzi z poglądami wypośrodkowanymi, bo więksość, to albo za wszystko krytykuje działaczy, albo ich bezkrtycznie broni. A więc druga strona medalu jest taka, że jeżeli jest małe prawdopodobieństwo na większe pieniądze to noszenie serca WOŚP za darmo będzie moim zdaniem porażką, szczególnie że w kasie się nie przelewa.
No, ale najważniejszy wniosek na koniec z tego, nikt z nas, nie wie czy rozmowy takim sponsorem są prowadzone, jeżeli są to na jakim etapie i na jaki koniec się zapowiada. My tego nie wiemy zarząd wie, dlatego nie powiem, które postępowanie jest konkretnie dla danej sytuacji lepsze. I tak jest w wielu sprawach nie można jednoznacznie ocenić danej sytuacji jak się nie ma nie tylko wszystkich informacji, ale właściwie żadnych (co jest raczej normalne podczas negocjacji, że na zewnątrz nie powinne wypływać).
My niestety wszystko wiemy z opóźnieniem, inercja jest znaczna i tak naprawde dopiero jak się okaże, że znów całą runde czy ba sezon, gramy z sercem na klacie wtedy będziemy mogli jednoznacznie stwierdzić, że nie przyjęcie tych mniejszych ofert było błędem.
Obecnie pozostaje właściwie wierzyć nam, że rozmowy są prowadzone i będzie szczęśliwy koniec, co i tak przestrzegam, nie oznacza od razu, ze staniemy się potęgą po takiej umowie, natomiast tu rónież nie ma się co dziwić, że nie którzy tej wiary mają co raz mniej bo po prostu już tyle razy była mowa o możłiwym sponsorze, że ciężko wierzyć w kolejnego.
Ja mam nadzieje, że nadchodzący sezon będzie przełomowy, a od następnego będziemy walczyli o czołowe lokaty.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- MBR-200
- Kontakt:
Wg mnie lepiej byłoby grać z pustym miejscem na klacie. Zawsze to jakiś widoczny sygnał dla potencjalnych sponsorów, że reklama ich interesu może się tam znaleźć.
Serce WOŚP nie daje ani nam, ani orkiestrze żadnych wymiernych korzyści. Ot taki kwiatek do korzucha.
Serce WOŚP nie daje ani nam, ani orkiestrze żadnych wymiernych korzyści. Ot taki kwiatek do korzucha.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jednak Polonia po szczęśliwej dosyć bramce wygrała 1-0 . Mecz dramatycznie słaby i nudny , mam nadzieję , że przynajmniej derby dzisiaj będą lepsze .
P.S Buzek był na meczu .
P.S Buzek był na meczu .
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
0:1 dla Arki hmm raczej myslolem że pewniakiem w tym szpilu jest Lechia hmm nic jeszcze do konca trocha czasu ...a kibice Lechi jzu rycom zlodzieje zlodzieje

Ostatnio zmieniony 31 lip 2009, o 20:19 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.

- blue blood
- Kontakt:
-
Polonia co rok od kilku lat robi niespodzianke najpierw awansujac do ekstraklasy a potem 2 sezony utrzymujac sie dosc pewnie w niej...wydaje mi sie ze ta ciagla rotacja i wymiana polowy skladu musi sie w koncu na nich odbić...blue blood pisze:Mi sie wydaje ze co nikiere niy docyniajom Poloni a oni mogom zrobic jeszcze niy jedna niyspodzianka pozdRo
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: