Nasi rzecznicy prasowi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Alek
a co ty myślisz ze dostaniesz nr prywatny jej, a może jeszcze jej męża i dzieci co? Dowiedz sie o której jest w pracy np w sekretariacie klubu i idz do niej, jak bd miała chwile to pewnie Cie przyjmnie..
PS. Tez nie jestem zwolennikiem pani prezes, ale czasem myślcie bardziej racjonalnie.
PS 2. Panie rzeczniku, czekam na odpowiedz zawarta 2 moje posty wyżej...

PS. Tez nie jestem zwolennikiem pani prezes, ale czasem myślcie bardziej racjonalnie.
[img]http://img512.imageshack.us/img512/733/rydultowypt5.jpg[/img]
Mimo wszystko, wciąż tu Jesteśmy! Rydułtowy KS Ruch Chorzów
Mimo wszystko, wciąż tu Jesteśmy! Rydułtowy KS Ruch Chorzów
- gnz
- Kontakt:
w tym temacie ciężko pewnie rzecznikowi coś znaleść
jak macie jakieś pytania to umiescie je tutaj
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?p=416268
latwiej bedzie po serii pytan odpowiedziec na wszystkie, ten temat zostawmy komentarzom
jak macie jakieś pytania to umiescie je tutaj
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?p=416268
latwiej bedzie po serii pytan odpowiedziec na wszystkie, ten temat zostawmy komentarzom
-
- Kontakt:
no to teraz zes pojechol na maksaPDK pisze:Aleka co ty myślisz ze dostaniesz nr prywatny jej, a może jeszcze jej męża i dzieci co? Dowiedz sie o której jest w pracy np w sekretariacie klubu i idz do niej, jak bd miała chwile to pewnie Cie przyjmnie..
to jeszcze Alek mo jechac do klubu?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam Pana Rzecznika Prasowego, oglądając wczoraj magazyn szybka piłka Maciej Szczesny nasmiewał sie z kateringu który przywozi posiłki dla graczy, zastanawia mnie czy ktos w klubie zwrócił uwage na zywienie piłkarzy???? Chcąc byc klubem profesjonalnym musimy miec nadwornego kuchmistrza, nie wspominając o dietetyku i teraz pytanie własciwe czy owa postac dietetyka widnieje w klubie na liscie płac????, czy ktos odpowiada za to co jedzą gracze ????, czy poprzez monitorowanie posiłków ktoś przenosi ich treningi na wyższy poziom????. Jest to pytanie bardzo istotne we współczesnej piłce a wydaje mi sie ze nikt nie zwraca w klubie na to uwagi, jesli chcemy ciąc koszty to tnijmy je poprzez pesje dzialaczy a nie w tak istotnej strefie jak żywienie piłkarzy.
Dziekuje i pozdRawiam
Dziekuje i pozdRawiam

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po co pytosz jak tako sytuacja niy istnieje. przy cieciu kosztów przez jej wysokośc sobstyl myslisz ze momy kuchmistrza i dietetyka
gratuluja dobrego samopoczucia. co do ciecia kosztów pensji zarządu trza sie posunać dalyj i w końcu wywalić jej wyskość sobstyl z tego klubu same plusy oszczedności kasy i brak obecnosci jej wątpliwej postaci w tym wspaniałym klubie i dalszemu szkodzeniu mu.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
jo tyżfuhr pisze:jestem ciekaw ktory Polski klub ma swojego kucharzkotry im gotuje codziennie posilki.....

po za tym chyba wyśla oferta zatrudniynio tym wszyskim ekonomicznym geniuszom, co z jedny strony durch narzekają, że w klubie biyda, a z drugi chcą organizować kuchnia ze stołowką (poczytjecie sie nojpiyrw przepisy dotyczące organizacji tego typu placówek, zwłaszcza wymagania sanitarne !!!) i zatrudnić do tego kucharza i dietetyka, żeby góra przez 180 dni w roku (połowa), wydować około 40 posiłków dziynnie - interes życia

W takim przipadku catering to nojlepsze rozwiązanie, do kibiców tyż, bo majom kolejny powód by sie przipierdolić i napluc na klub
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Przestańmy dyskutować o takich głupotach w tym temacie, tu mieliśmy zadawać pytania do rzecznika prasowego i tyle, skończmy narzekać wiecznie, nie jest wspaniale, ale na zakończenie zeszłego sezonu mieliśmy wystawić 14 piłkarzy i ogólnie nie było perspektyw, teraz wystartujemy z składem silniejszym niż rok temu, jak będzie dobra gra i nie będzie akcji na plus oraz działacze się postarają to i sponsor się znajdzie.
Założę się że 90% posiłków piłkarze jedzą w własnym zakresie, bo nie wyobrażam sobie by na każdy posiłek przyjeżdżali do klubu, dietetyk też pewnie jest nie wiem czy pod klubem czy jako zewnętrzna firma. Więc niedyskutujmy o takich pierdołach, za tydzień będzie dyskusja czy szatnia jest czyszczona mopem czy szmatą itp i czemu Sobstyl nie dała kasy na ajaxa a dała na cif albo omo. Niech się ten sezon zaczyna bo nie ma tematów do dyskusji.
Założę się że 90% posiłków piłkarze jedzą w własnym zakresie, bo nie wyobrażam sobie by na każdy posiłek przyjeżdżali do klubu, dietetyk też pewnie jest nie wiem czy pod klubem czy jako zewnętrzna firma. Więc niedyskutujmy o takich pierdołach, za tydzień będzie dyskusja czy szatnia jest czyszczona mopem czy szmatą itp i czemu Sobstyl nie dała kasy na ajaxa a dała na cif albo omo. Niech się ten sezon zaczyna bo nie ma tematów do dyskusji.
-
- Kontakt:
"jestem ciekaw ktory Polski klub ma swojego kucharz kotry im gotuje codziennie posilki....." odp ja powiem inaczej który zachodni klub nie ma własnego kucharza i dietetyka ????? patrząc i szukając wzorców w naszej lidze daleko Ruch niezajdzie!!!!!!
do szukania oszczednosci nikt nie mowi o stołówce itp itd poprostu dietetyk ustala co mają jesc przez cały tydzien, skoro obiady są fundowane przez klub zamawia sie ODPOWIEDNIO ZBILANSOWANE POSIŁKI w jakiejs restauracji napewno jesli beda brane cały czas dla duzej liczby osób bedą znizki itp itd .
pozatym szukanie oszczednosci w tak waznym elemencie sportu jak zywienie swiadczy o niekompetencji poszczególnych osób wladających Naszym klubem. Oszczednosci to mozna znaleźc kaj indzij np mniejsze pensje działaczy, znalezienie sponsora, bardziej elastyczne ceny biletów, karnetów, a przedewszystkim nie robic takich ci....tw jak podczas meczu PE ze Slonskiem Wroclaw, kaj niepowiem ale pełne walizy kasy przeszly kole nosa bo była szansa na finał i zwyciestwo w nim.
Tutaj kolejne pytaie Czy poniosl ktos kare za owe wydazenie ?????????????
Zeby nie było ze nazykom non stop bo jo i bych 30 zł za bilet doł jak by to pomoglo i rozwijało Nosz Kochany Ruch, ale poki co to cza powytykac blendy i szukac sposobu na naprawa.
do szukania oszczednosci nikt nie mowi o stołówce itp itd poprostu dietetyk ustala co mają jesc przez cały tydzien, skoro obiady są fundowane przez klub zamawia sie ODPOWIEDNIO ZBILANSOWANE POSIŁKI w jakiejs restauracji napewno jesli beda brane cały czas dla duzej liczby osób bedą znizki itp itd .
pozatym szukanie oszczednosci w tak waznym elemencie sportu jak zywienie swiadczy o niekompetencji poszczególnych osób wladających Naszym klubem. Oszczednosci to mozna znaleźc kaj indzij np mniejsze pensje działaczy, znalezienie sponsora, bardziej elastyczne ceny biletów, karnetów, a przedewszystkim nie robic takich ci....tw jak podczas meczu PE ze Slonskiem Wroclaw, kaj niepowiem ale pełne walizy kasy przeszly kole nosa bo była szansa na finał i zwyciestwo w nim.
Tutaj kolejne pytaie Czy poniosl ktos kare za owe wydazenie ?????????????
Zeby nie było ze nazykom non stop bo jo i bych 30 zł za bilet doł jak by to pomoglo i rozwijało Nosz Kochany Ruch, ale poki co to cza powytykac blendy i szukac sposobu na naprawa.