Cecot bedzie sprzedawal wszystko...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
no to bardzo zaskakujące, taka nagła kontuzja...................?
wg mnie świadczy to o tym że sprawa sprzedaży to prawda.......
ciekawe czy ktoś jeszcze dziś i jutro nie zostanie kontuzjowany?
wg mnie świadczy to o tym że sprawa sprzedaży to prawda.......
ciekawe czy ktoś jeszcze dziś i jutro nie zostanie kontuzjowany?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- vahanara
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
wiesz nie chodzi mi o "nagłość" kontuzji tylko o to czy ona ma rzeczywiście miejsce czy jest to ładnie powiedziane odsunięcie od tego meczu z powodu przewidywanego "spadku formy"19r20 napisał:
no to bardzo zaskakujące, taka nagła kontuzja...................?
No... bo normalnie to kontuzje nie przychodzą nagle tylko powoli. Wcześniej się zapowiadając...
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Poprostu za duzo ludzi o tym wie i dzialacze dmuchaja na zimne.
Bo co by bylo gdyby Cecot nieumyslnie popelnil blad po ktorym Podbeskidzie zdobylo by gola ?!
Dziwi mnie tylko , ze zawodnik - juz pomijajac ta sprawe - ktory zostaje w Ruchu bo latem go zabrskie nie chca , a pozniej w kazdym wywiadzie rozglasza jak mu u nas zle i chcialby za wszelka cene odejsc - ciagle jest kapitanem druzyny .
P.S. calkiem niedawno przed meczem bundesligi Hertha - Bayern , bodajze jakas gazeta dawala 1 mln Euro dla gracza Bayernu ktory zdobedzie samobojczego gola.
Strach pomyslec gdyby sie to komus udalo ...
Bo co by bylo gdyby Cecot nieumyslnie popelnil blad po ktorym Podbeskidzie zdobylo by gola ?!
Dziwi mnie tylko , ze zawodnik - juz pomijajac ta sprawe - ktory zostaje w Ruchu bo latem go zabrskie nie chca , a pozniej w kazdym wywiadzie rozglasza jak mu u nas zle i chcialby za wszelka cene odejsc - ciagle jest kapitanem druzyny .
P.S. calkiem niedawno przed meczem bundesligi Hertha - Bayern , bodajze jakas gazeta dawala 1 mln Euro dla gracza Bayernu ktory zdobedzie samobojczego gola.
Strach pomyslec gdyby sie to komus udalo ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Cecot bedzie sprzedawal wszystko...
:lol: :lol: :lol: :lol:grzej pisze:Obserwowalem z Cracovia Cecota, nie wiem czy zauwazyliscie ale jego kazde zagranie bylo zle i stawarzalo sytuacje dla Cracovii!!!
Cos mi nie pasowalo...Wg mnie Cecot bedzie sie dogadywal z wszystkimi i bedzie sprzedawal, zobaczycie i wspomnicie moje slowa...
(
gdybym był złosliwy to skopiowałbym ten tekst wstawiając w miejsce Cecota Srutwe i tez by pasowało.
To oczywiście żart ale cała późniejsza dyskusja pokazuje jak niewiele porzeba aby człowieka zgnoić.
Dyskusja w tym temacie jak z forum Samoobrony, chociaz nigdy na takim nie byłem, ale się domyślam jak tam jest.
Re: Cecot bedzie sprzedawal wszystko...
Nie byles=Nie wiesz=nie pisz=nie wkur... :lol: hehe tak mi sie jakos skojarzylo z czyims opisemgerhat pisze: Dyskusja w tym temacie jak z forum Samoobrony, chociaz nigdy na takim nie byłem, ale się domyślam jak tam jest.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: