Reflektory nie rozbŁysną!
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niebieska?
A ja się akurat, jako wierzący cieszę, że z Podbeskidziem (tylko i wyłącznie) gramy o 15. Przecież obrzędy, które odbywają się wieczorem są zecydowanie ważniejsze (przynajmniej dla mnie) i nie było by mnie na meczu. A poświęćić możesz przyjść np do parafii św. Józefa w Chorzowie, zaczynają od 8 czy 9 co godzine
A ja się akurat, jako wierzący cieszę, że z Podbeskidziem (tylko i wyłącznie) gramy o 15. Przecież obrzędy, które odbywają się wieczorem są zecydowanie ważniejsze (przynajmniej dla mnie) i nie było by mnie na meczu. A poświęćić możesz przyjść np do parafii św. Józefa w Chorzowie, zaczynają od 8 czy 9 co godzine
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wojt,chyba Ty pytałeś o koszt oświetlenia.Tu masz odpowiedź:

Problemy z doświetleniem przy bramkach wejściowych...Kur....przez tyle lat jakoś nikomu nie przeszkadzało,ze jest za słabe światło przy wejściach,nagle teraz coś jest nie tak?A może maszty oświetleniowe zostały nagle przestawione?CIEMNO NA CICHEJ. Ruch Chorzów nie będzie grał w rundzie wiosennej przy sztucznym oświetleniu! Jaki jest powód tej decyzji? - Taka była sugestia policji. Są problemy z doświetleniem stadionu, szczególnie przy bramkach wejściowych, a to wpływa na obniżenie bezpieczeństwa. Nie ukrywam też, że dzięki grze bez świateł zaoszczędzimy na opłatach za prąd - mówi Krzysztof Hermanowicz, sekretarz chorzowskiego klubu. Koszt oświetlenia jednego meczu to około 3 500 zł.
Chorzowski klub wystosował pismo do PZPN z prośbą o rozegranie spotkań we wcześniejszych godzinach. Związek przystał na takie rozwiązanie. Mecze z Podbeskidziem Bielsko-Biała i Pogonią Szczecin rozpoczną się o godzinie 15., a pozostałe spotkania o 17.
Przypomnijmy, że maszty oświetleniowe wybudowano i oddano do użytku na Cichej w 1968 roku.

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- amra
- Kontakt:
może i ja, ale jz widza jak wszyscy będą godać, że i tak są za drogie bilety, nie każdego po prostu zdać. A to zaś by było dodatkowe 2 zł no może złoty piątka przy takiej frekwencji jaka narazie jest.
Wzrost cen biletów nie jest lekarstwem na wszystko. Przecież wtedy zacznie chodzić jeszcze mniej kibiców i zaś będzie mniej pieniędzy i zaś by trzeba dźwignąć to takie w koło macieju. Rozwiązania należy szukać kajś indziej.
Choć nie rozumia skoro 75% płaci miasto to 25% z 3500 czyli 1125 zł nie powinna być aż tak astronomiczną kwotą dla klubu. No ale wszyscy wiemy jak jest u nas
Wzrost cen biletów nie jest lekarstwem na wszystko. Przecież wtedy zacznie chodzić jeszcze mniej kibiców i zaś będzie mniej pieniędzy i zaś by trzeba dźwignąć to takie w koło macieju. Rozwiązania należy szukać kajś indziej.
Choć nie rozumia skoro 75% płaci miasto to 25% z 3500 czyli 1125 zł nie powinna być aż tak astronomiczną kwotą dla klubu. No ale wszyscy wiemy jak jest u nas
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hejka moj 1 wpis , a forum przegladam juz od dawnaaa, dlaczego nie zrobi sie strajku? po prostu zeby nikt nie wchodzil na stadion powiedzmy przez pierwsze 20 minut , i jakis transparent , przeciesz kazdy gada co i jak a i tak sie nic nie dzieje przeciesz jakby wszyscy naciskali rogale itd to by mu sie odechciało wszystkiego, wszystko jest juz robione zeby było dobrze oprawy doping , ale zostal zarzad, Ruch istnieje dzieki kibicom a nie na odwrot , klient nasz pan , pozdrowka
- 19r20
- Kontakt: