Nasi rzecznicy prasowi
-
Napisze tylko tyle-Odjebajcie sie od naszego rzecznika!! Synek chce naprawde dobrze ,zapierdziela od rana do wieczora,kazdy nasz pomysl rozpatruje dodaje swoje a ze to wszystko laduje w koszu i nasz zarzad ma to w ciuli to nie jego wina.Macie pretensje?Ze nie bedzie sklepiku,festynu czy prezentacji itp. Walcie do pani od marketingu ktora sie tym powinna zajmowac a pierdzi w stolek i zbija kokosy cudzym kosztem!!Mariusz to tylko rzecznik i chwala mu za to co robi!Bedzie chcial napisze wiecej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rly
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie rzeczniku kiedy wkońcu zacznie się traktować KIBICÓW NORMALNIE?? Dużo ludzi chciało się wybrać jutro na Cichą na sparing, jedni nawet specjalnie wolne od pracy brali a tu co? Wielkie g...
Mam już dość tego traktowania nas jak smieci. My jesteśmy aktualnie jednym SPONSOREM tego klubu. I w du..pie mam to czy to czyta tu księżniczka Sobstyl, czy dyrektor, i bóg wie kto jeszcze. Chce normalnego traktowania.
Może mi rzecznik odpowiedzieć na pytanie kiedy wkońcu będziemy traktowani normalnie?
Ps.piszę w tym wątku ponieważ to jest jedyny sposób na komunikację z osobami "z góry" bo na maile szanowna "jej mość" Sobstyl nie raczy odpisać
Pozdrawiam
Mam już dość tego traktowania nas jak smieci. My jesteśmy aktualnie jednym SPONSOREM tego klubu. I w du..pie mam to czy to czyta tu księżniczka Sobstyl, czy dyrektor, i bóg wie kto jeszcze. Chce normalnego traktowania.
Może mi rzecznik odpowiedzieć na pytanie kiedy wkońcu będziemy traktowani normalnie?
Ps.piszę w tym wątku ponieważ to jest jedyny sposób na komunikację z osobami "z góry" bo na maile szanowna "jej mość" Sobstyl nie raczy odpisać
Pozdrawiam
- Kontakt:
Pamietaj sie.. Klub stara sie traktowac normalnie kibicow i nie wydaje mi sie zeby im to jakos zbytnio nie wychodzilo, no moze procz meczu z Bełchatowem i syfem przy wejsciu.. Mowisz ze jestesmy jedynym sponsorem tego klubu.. dobrze ze nie masz racji bo pewnie gralibyśmy w A-klasie, troche szacunku dla sponsorow naszego klubu..
Skoncz narzekac a zacznij cos robic
bo narzekać każdy umi.
PS. Panie rzeczniku, kiedy bd koszulki meczowe lotto w sprzedaży? I kiedy bd możliwość odbioru karnetu zamowionego przez internet, bd możliwosc przed 1 meczem w Chorzowie i czy bd to wygladało w miare sprawie?
Skoncz narzekac a zacznij cos robic
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PS. Panie rzeczniku, kiedy bd koszulki meczowe lotto w sprzedaży? I kiedy bd możliwość odbioru karnetu zamowionego przez internet, bd możliwosc przed 1 meczem w Chorzowie i czy bd to wygladało w miare sprawie?
[img]http://img512.imageshack.us/img512/733/rydultowypt5.jpg[/img]
Mimo wszystko, wciąż tu Jesteśmy! Rydułtowy KS Ruch Chorzów
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A my mamy innych sponsorów?? Oprócz Canal+ ??
Ps. poczytaj wątek Sparingi 2009 co ludzie myślą na ten temat a potem się mądruj
[ Dodano: Pią 17 Lip, 2009 ]
Klub stara się traktować kibiców normalnie? wiesz co nie wiem co masz przez to na myśli. Ja nie piszę o tym że moge wejść na mecz popatrzeć, ale choćby o tym że mają nas w du***. Kłamią na każdym kroku czy to w wywiadach czy to w tv.
My chyba inaczej rozumiemy słowo "NORMALNOŚĆ"
Ps. poczytaj wątek Sparingi 2009 co ludzie myślą na ten temat a potem się mądruj
[ Dodano: Pią 17 Lip, 2009 ]
Klub stara się traktować kibiców normalnie? wiesz co nie wiem co masz przez to na myśli. Ja nie piszę o tym że moge wejść na mecz popatrzeć, ale choćby o tym że mają nas w du***. Kłamią na każdym kroku czy to w wywiadach czy to w tv.
My chyba inaczej rozumiemy słowo "NORMALNOŚĆ"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mamy firme pana Darka Smagorowicza, mamy jakas firme na rekawie nowej koszulki, na mecze były firmy tauron i warka wiec skoncz dopczyc, a narzekasz ze sparing z odra przeniesli z Chorzowa do jakies wioski? Moze niektorzy dbaja o murawe boiska treningowego bo po ostatich ulwach chyba mocno ucierpiała.. szkoda ze nie wszyscy na tym forum myśla trzeźwo.
PS. Probuja nas traktowac dobrze.. a jeśli czasem im to nie wychodzi to trudno, ty tez przecież nie jesteś idealny.. jak my wszyscy w sumie![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
PS. Probuja nas traktowac dobrze.. a jeśli czasem im to nie wychodzi to trudno, ty tez przecież nie jesteś idealny.. jak my wszyscy w sumie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
[img]http://img512.imageshack.us/img512/733/rydultowypt5.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Alek z całym szacunkiem ale co to w ogóle są za pytania?" Panie rzeczniku kiedy w końcu zacznie się traktować KIBICÓW NORMALNIE?? "
Co ci ma rzecznik odpisać byś był zadowolony? Za tydzień? Od następnego sezony? Albo że już starają się nas traktować normalnie? Jestem ciekaw co ci ma odpisać rzecznik. Z jakiej odpowiedzi będziesz zadowolony? Napisz proszę .
Ty robisz problemy, jak by nie było większych zmartwień, wyobraź sobie, że sparingi są po to by sprawdzić ustawienia i zawodników przetestować a nie żeby zrobić widowisko dla kibiców.
Myślę, że Sobstylowa jak się dowiedziała, że jest takie zainteresowanie tym sparingiem to na złość postanowiła go przenieść
Ludzie! Przecież klubowi było łatwiej grać na Cichej a nie jakimś zadupiu! Czymś ta decyzja była spowodowana!
Jak zauważyliście, ten temat to nasz główny kontakt z "górą", dlatego proszę o przemyślane pytania, bo ja czasami nie widzę pola do dyskusji na tym temacie, i na miejscu rzecznika nic bym nie pisał.
Pozdrawiam
Co ci ma rzecznik odpisać byś był zadowolony? Za tydzień? Od następnego sezony? Albo że już starają się nas traktować normalnie? Jestem ciekaw co ci ma odpisać rzecznik. Z jakiej odpowiedzi będziesz zadowolony? Napisz proszę .
Ty robisz problemy, jak by nie było większych zmartwień, wyobraź sobie, że sparingi są po to by sprawdzić ustawienia i zawodników przetestować a nie żeby zrobić widowisko dla kibiców.
Myślę, że Sobstylowa jak się dowiedziała, że jest takie zainteresowanie tym sparingiem to na złość postanowiła go przenieść

Ludzie! Przecież klubowi było łatwiej grać na Cichej a nie jakimś zadupiu! Czymś ta decyzja była spowodowana!
Jak zauważyliście, ten temat to nasz główny kontakt z "górą", dlatego proszę o przemyślane pytania, bo ja czasami nie widzę pola do dyskusji na tym temacie, i na miejscu rzecznika nic bym nie pisał.
Pozdrawiam
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobra, za bardzo się rozpędziłem. Sorki
Pytanie do pana rzecznika: Czy jest jakaś możliwość kontaktu z panią Sobstyl? Tylko nie chce by Pan Rzecznik podał mi adres email: [email protected] czy numer telefonu zawarty na stronie bo niestety nigdy nie udało mi się przez to skontaktować z p.Sobstyl
Pytam o prywatnego e maila bądź telefon. Pozdrawiam
Pytanie do pana rzecznika: Czy jest jakaś możliwość kontaktu z panią Sobstyl? Tylko nie chce by Pan Rzecznik podał mi adres email: [email protected] czy numer telefonu zawarty na stronie bo niestety nigdy nie udało mi się przez to skontaktować z p.Sobstyl
- Kontakt:
to dlaczego nie zostaly na dluzej? byli tylko na jeden mecz bo to bylo bardzo medialne wydarzenie na Slasku i w Polsce. nikt z tym babsztylem nie chce wspopracowac i tak jest niestety prawda. wszyscy sie z niej smieja dlatego nie potrafimy sponsora znalezc!PDK pisze:Mamy firme pana Darka Smagorowicza, mamy jakas firme na rekawie nowej koszulki, na mecze były firmy tauron i warka wiec skoncz dopczyc, a narzekasz ze sparing z odra przeniesli z Chorzowa do jakies wioski? Moze niektorzy dbaja o murawe boiska treningowego bo po ostatich ulwach chyba mocno ucierpiała.. szkoda ze nie wszyscy na tym forum myśla trzeźwo.
PS. Probuja nas traktowac dobrze.. a jeśli czasem im to nie wychodzi to trudno, ty tez przecież nie jesteś idealny.. jak my wszyscy w sumie
a tak apropo to ja nie narzekalem ze sparing przeniesli, wiec skoncz dupczyc

PS zeby zbytnio nie rozmywac to ponowie pytanie innych juz chyba poraz setny? Kiedy bedzie ten dzien otwarty dla kibicow tak jak pan Klimek wspomianl kiedys na lamach jakiejs prasy?
-
- Kontakt:
To ja Ci już odpowie co Ci rzecznik odpisze.alek900 pisze:Dobra, za bardzo się rozpędziłem. Sorki
"Pani Sobstyl nie życzy sobie aby ktoś rozpowszechniał jej prywatne dane kontaktowe."

Albo coś w tym stylu

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo mu do lepszo propozycja. Idz do klubu tam se pogodosz w 4 oczy19Ryan20 pisze:To ja Ci już odpowie co Ci rzecznik odpisze.alek900 pisze:Dobra, za bardzo się rozpędziłem. Sorki
"Pani Sobstyl nie życzy sobie aby ktoś rozpowszechniał jej prywatne dane kontaktowe."![]()
Albo coś w tym stylu