na poczatku tez myslalem ze to dobra decyzja...ale póki co zarząd zachował sie jak pies ogrodnika sam nic nie robi a innemu nie pozwala ...Cierpią na tym kibice...kiedyś na forum żaboli przeczytałem , że mamy najlepsze gadżety ...teraz to ja nawet do Frontala nie wchodze bo dla mnie cos co nie ma erki jest nie warte kupna19aRtuR20 pisze:a wg mie to byla dobro decyzja, niech w pelni zarobio na tym klub... ino musza byc gadzety - w kij tego tyla wiela u frontala abo jeszcze wiyncy19Ryan20 pisze:Oddac Frontalowi prawo do eRki.
miolech nadzieja ze jak nie pozwolili mu uzywac to sami cos zrobia... jakby zrobili to byloby super...ale u nos jest fajnie - czyli nie ma tera praktycznie nic
mogli mu odebrac te prawa(abo nie przedluzyc umowy- nie pamietom) dopiero jak mieliby sami zrobiono jakos alternatywa(czytaj. oficjalny sklep Ruch Chorzow SA)
Nasi rzecznicy prasowi
-
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Haha ten klub jest piekny
Najpierw na forum pojawia sie post o tym, ze nalezy napisac list gratulacyjny dla prof. Jerzego Buzka i na drugi dzien juz sie pojawia, oczywiscie na glownej stronie musi byc
No ale gratulacje za podjecie takiej inicjatywy
P.S. Nie mam zamiaru szydzic z tego, poprostu odnosze wrazenie, ze czesto to forum bywa motorem napedowym dzialan naszego klubu.

P.S. Nie mam zamiaru szydzic z tego, poprostu odnosze wrazenie, ze czesto to forum bywa motorem napedowym dzialan naszego klubu.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
w tym klubie jest tak ze jest 2 tygodni ciszy nic sie nie dzieje , póxniej 2 dni informacji ze cos sie dzieje poxniej zaś 2 tygodnie ciszy itd.Patton pisze:Haha ten klub jest pieknyNajpierw na forum pojawia sie post o tym, ze nalezy napisac list gratulacyjny dla prof. Jerzego Buzka i na drugi dzien juz sie pojawia, oczywiscie na glownej stronie musi byc
![]()
No ale gratulacje za podjecie takiej inicjatywy
![]()
![]()
Pytanie do rzecznika dzień otwarty dla kibiców kiedy sie odbedzie?Bo pisaliście ze tyle pracy wykonujecie ze gdybyśmy przyszli to nie bedziemy wiedzieli za co chwycić. wiec czkamy ( przynajmniej ja osobiscie czekam aby wpasc do klubu i zobaczyc co naprawde tam zarzad robi - oczywiscie po zezwoleniu)
jak tam do klubu wkroczą 3-4 osoby z forum ( którzy dają konkretne pomysły na marketing bez dupnej kasy) to poleca masowe zwolnienia. działac , działać sponsorów szukać. marketing momy 10 lot za murzynami. ale wiem dużo kasy trzeba na rozkrecenie biznesu

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Musisz się przyzwyczaić, że co byś nie zrobił to i tak będzie źle...Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie.
Co do listu gratulacyjnego. Został on napisany zaraz po ogłoszeniu wyników wyborów, więc wszelkie sugestie dotyczące tego, aby napisać taki list były niepotrzebne, bo o takich rzeczach zawsze pamiętamy! Mimo wszystko cieszy to, że Kibice także pamiętają.
Pozdrawiam.
PozdRo
[size=150][color=blue][b]INO RUCH[/b][/color][/size]
-
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton