Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
KacpeR
Kontakt:

#676 Post autor: KacpeR » 13 lip 2009, o 19:22

a jo mom nadzieja ze bydom sprzedawane takie duze plakaty :zdegustowany: do powieszenia :)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#677 Post autor: Thoth » 14 lip 2009, o 08:49

jo mom nadzieja ze jak wleza do sklepiku to mi sie we łbie zakreci od proponowanego asortymentu. niy tak jak do tyj pory w oficjanym kilkanascie produktów i kapa. stroje lotto to jedna sprawa ale powinno być w ciul innych gadżetów np szale wybór przynajmniyj kilka, to samo tyczy sie koszulek nie meczowych bluz, smycze kufle kieliszki zapalniczki flamastry mycki itd itd. jak nojwiekszy asortyment a ciągle powiekszac oferte produktów do sprzedazy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Dżem
Kontakt:

#678 Post autor: Dżem » 14 lip 2009, o 11:03

tommy tauzen pisze:jo mom nadzieja ze jak wleza do sklepiku to mi sie we łbie zakreci od proponowanego asortymentu. niy tak jak do tyj pory w oficjanym kilkanascie produktów i kapa. stroje lotto to jedna sprawa ale powinno być w ciul innych gadżetów np szale wybór przynajmniyj kilka, to samo tyczy sie koszulek nie meczowych bluz, smycze kufle kieliszki zapalniczki flamastry mycki itd itd. jak nojwiekszy asortyment a ciągle powiekszac oferte produktów do sprzedazy.
Dokładnie, przecież jakby było to solidnie zoorganizowane to klub może niezłą kasę z tego wyciągnąć na rok. Niech zarząd pomyśli nad zainwestowaniem w oficjalne sklepiki klubowe w niebieskich miastach czy dzielnicach ;) Owszem troche by to kosztowało, ale z czasem to by był czysty zysk.

Panie rzeczniku niech pan coś z tym zrobi ;)

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#679 Post autor: Thoth » 14 lip 2009, o 11:13

na poczatyk by styknoł jedyn a porzadny! zaznaczom porzadny! o wiekszej ilosci idzie późniyj pomyslec.

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#680 Post autor: AdiC » 14 lip 2009, o 11:55

Wprawdzie forum powino być wolne od polityki, ale dzisiejszy dzień jest ważny do całej Europy i bohaterem tego dnia jest nasz kibic. Propnuję by zarówno na oficjalnej jak i niebieskiej stronce znalazła się jakaś wzmianka i gratulacje. Ja jestem dumny, z tego że nasz kibic został Euromarszałkiem. Mam nadzieję, że nie raz w jego biografii i informacjach na jego temat znajdzie się informacja komu kibicuje i dlaczego. Gratulacje Panie Jerzy i do zabaczenia na Cichej 6!!!!!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

marek79
Kontakt:

#681 Post autor: marek79 » 14 lip 2009, o 11:58

AdiC pisze:Wprawdzie forum powino być wolne od polityki, ale dzisiejszy dzień jest ważny do całej Europy i bohaterem tego dnia jest nasz kibic. Propnuję by zarówno na oficjalnej jak i niebieskiej stronce znalazła się jakaś wzmianka i gratulacje. Ja jestem dumny, z tego że nasz kibic został Euromarszałkiem. Mam nadzieję, że nie raz w jego biografii i informacjach na jego temat znajdzie się informacja komu kibicuje i dlaczego. Gratulacje Panie Jerzy i do zabaczenia na Cichej 6!!!!!!!
i jak wskazuja sondaze Nasz Kibic ma najwieksze zaufanie spoleczne w Naszym kraju,
czyli jakby tak pogadal ze jakims sponsorem :hyhy: :rotfl: :rotfl:

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#682 Post autor: Rzecznik Prasowy » 14 lip 2009, o 16:04

Witam serdecznie.

Ciągle padają pytania odnośnie sklepu klubowego. Może gdy pojawią się nowe stroje coś roszy w tym kierunku. Ale podkreślę jeszcze raz, żeby mieć sklep z prawdziwego zdarzenia potrzebna jest niemała kasa, duży sponsor...

Sklep klubowy, maskotka, miesięcznik klubu, o tym wszystkim cały czas rozmawiamy, ale bez kasy ciężko jest ruszyć.

W tej chwili priorytetem jest wypuszczenie info o kalendarzu na 2010 rok, bo to też już miało być dawno zrobione.

Pismo do Atletico jest gotowe, ale spokojnie, taki proces trochę trwa.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#683 Post autor: Ozor » 14 lip 2009, o 16:28

Panie Rzeczniku jak to jest że fajny sklep mogli otworzyc kibice(taki zaspokajał potrzeby kibiców do czasu odebrania prawa do loga)a nie może klub?
Sam nie mogę innym nie dam tak to ma wyglądac?
Pieniądze na interes są w banku tylko trzeba chciec go zrobic.

michal.p59
Kontakt:

#684 Post autor: michal.p59 » 14 lip 2009, o 16:41

Panie Rzeczniku,
Tak jak już koledzy kibice prosili w innym temacie. Oczekujemy jakiegoś ruchu ze strony klubu w stronę wysłania listu gratulacyjnego dla przewodniczącego Parlamentu Europejskiego Jerzego Buzka. :D

Myślę, że to się da zrobić. :hyhy:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#685 Post autor: jajo » 14 lip 2009, o 17:55

Rzecznik Prasowy pisze:Witam serdecznie.

Ciągle padają pytania odnośnie sklepu klubowego. Może gdy pojawią się nowe stroje coś roszy w tym kierunku. Ale podkreślę jeszcze raz, żeby mieć sklep z prawdziwego zdarzenia potrzebna jest niemała kasa, duży sponsor...

Sklep klubowy, maskotka, miesięcznik klubu, o tym wszystkim cały czas rozmawiamy, ale bez kasy ciężko jest ruszyć.

W tej chwili priorytetem jest wypuszczenie info o kalendarzu na 2010 rok, bo to też już miało być dawno zrobione.

Pismo do Atletico jest gotowe, ale spokojnie, taki proces trochę trwa.

Pozdrawiam.
Sklep podzielony pół na pół z Lotto. Tak jak Żabole mają z Allianzem. Z jednej strony rzeczy klubowe, z drugiej odzież sportowa.
Wiem, że łatwo powiedzieć, a może być kilkadziesiąt przeszkód na drodze tego. Tak tylko luźno rzucam jak jeszzcze takiego pomysłu by nie było
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

_pnwk_
Kontakt:

#686 Post autor: _pnwk_ » 14 lip 2009, o 23:02

Cześć MaRiusz. Mom pytanko czy zostały już wysłane gratulacje do Prof. Jerzego Buzka? Myśla ze by sie ucieszył z tego ze Niebiysko Rodzina Tyż przesyło mu gratulacje,a Ty jesteś pochytany facet i wiym ze dużo czasu by to niy zajyło :hyhy:
a gest naprowdy super
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#687 Post autor: Thoth » 15 lip 2009, o 08:55

niy no jak słysza że do łotworzynia sklepu potrzebny jest dupny kapitał to mnie rozdupio :znudzony: co to za godka? debilne tłumaczynie. frontal som poradził łotworzyć sklep z prawdziewego zdarzynia a taki geniusz biznesu jak sobstyl niy poradzi? i cos bredzi o wielkim kapitale :wstyd: :wstyd: biedniejsze kluby łod nos maja sklepiki ale u nos zawsze jest problym :zly: za niedługo jak byda słyszoł podbne teksty to pomysla ze w tej kwesti u nos działo jakos piato kolumna :hyhy:

priorytetowe zadanie wypuszczenie info o kalendarzu :rotfl: :rotfl: przeca to w 15 min idzie zrobić
napisane pismo do atletico :padam: :padam: ile 2 tydnie jedno pismo było pisane?? :przestraszony: :przestraszony:
jak wszystko jest w takim tympie robione to sie niy dziwia ze non stop są problymy.
wy chcecie atletico zaprosic a sklepiku niy umicie otworzyc :przestraszony:

skoro mocie takie wielki problymy z otworzeniem sklepu to moze czas pomyśleć na ponowne pozwolenie frontalowi do uzywania heRbu do momyntu otworzenia sklepiku oficjalnego z prawdziwego zdarzenia bo przeciez to co teraz jest z tymi gadzetami to jakoś jazda totalno :zly: :zly: frontal mo zabrane prawa bo sobstyl twierdziła ze bydzie oficjalny sklepik rok minoł a sklepik oficjalny ponizyj krytyki czemu my jako kibice musimy cierpieć z powodu debilnych pomysłów jej wysokości sobstyl? jak długo to jeszcze bydzie trwało??

19Ryan20
Kontakt:

#688 Post autor: 19Ryan20 » 15 lip 2009, o 11:19

podpisuja sie pod tommym.
Oddac Frontalowi prawo do eRki.

19aRtuR20
Kontakt:

#689 Post autor: 19aRtuR20 » 15 lip 2009, o 11:41

19Ryan20 pisze:Oddac Frontalowi prawo do eRki.
a wg mie to byla dobro decyzja, niech w pelni zarobio na tym klub... ino musza byc gadzety - w kij tego tyla wiela u frontala abo jeszcze wiyncy

miolech nadzieja ze jak nie pozwolili mu uzywac to sami cos zrobia... jakby zrobili to byloby super...ale u nos jest fajnie - czyli nie ma tera praktycznie nic

mogli mu odebrac te prawa(abo nie przedluzyc umowy- nie pamietom) dopiero jak mieliby sami zrobiono jakos alternatywa(czytaj. oficjalny sklep Ruch Chorzow SA)

Tomek
Kontakt:

#690 Post autor: Tomek » 15 lip 2009, o 13:35

ODPOWIEDZ