Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#616 Post autor: milanos » 7 lip 2009, o 12:01

Tommy nudny się robisz. Nie stać cię na karnet?, chcesz nagrody (koszulkę)?
Proszę bardzo, http://www.pracuj.pl - Znajdź się robotę.

edit:
o to http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?p=413970#413970 Niby (teraz)cena ciebie satysfakcjonuje, a masz pretensje że nagrody są zbyt słabe, tak jakby ona były najważniejsze.
I o to że już w 3 tematach piszesz o karnetach.
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, o 14:09 przez milanos, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#617 Post autor: Thoth » 7 lip 2009, o 12:05

milanos, ło co ci chodzi? bo teraz zes mnie powalił.
karnet sie bez problymu kupia i ło to sie niy musisz martwic, koszulka ja z podpisami grajków bych chcioł wygrać bo na zwykło mnie stykać, chodzi ino ło to że jo bych chcioł zeby karnetów było sprzedanych niy tyla co w tamtym roku ino przynajmniyj 2 razy wiycyj i z tego powodu mysla że oferta nagród niy jest porażajaco.
RudaSlaska7 nikt tak niy godo, dobrze ci sie wydaje ino o tym losowaniu było w patek do poniedziałku sie zmieniło a chodziło ino o to ze zmienili nagrody z losowania karnetów na bal i koszulka co obiektywnie stwierdzom ze jest lepsza nagroda niz drugi karnet.
milanos a kaj tam pisze ze jo pedzioł ze cyna karnetu jest wysoko?? znajdź mi taki post w kerym to pisza. a co do nagród widzisz trocha dalekowzroczności ci brakuje bo mnie zbytnio niy chodzi o nagrody do siebie ino do potencjalnych nowych nabywców zeby ich skusic bo czyms trza ich chyba skusic niy? także wiycyj wyobraźni a niy ino mysli co oczy widza o 3 tymatach.
Ostatnio zmieniony 7 lip 2009, o 15:21 przez Thoth, łącznie zmieniany 4 razy.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

RudaSlaska7
Kontakt:

#618 Post autor: RudaSlaska7 » 7 lip 2009, o 12:15

mie sie zdowo ze trzeba przyciagnac ponad 10 osob zeby miec karnet za 50% ceny lub ponad 20 osob zeby miec karnet za darmo.
takze nie wiem kto wom to pedziol ze bydom losowac karnety za zloty :rotfl:
zalatwiosz ludzi przynosisz od nich wnioski czy cos w tym stylu i potem klub Ci oddaje za karnet polowa ceny lub calosc . chyba ze sie myla ?

Kujav
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#619 Post autor: Kujav » 7 lip 2009, o 12:55

z niebiescy.pl

Wśród osób, które zakupią karnety do 30 września 2009 r. zostaną rozlosowane trzy nagrody:
• I nagroda – obiad z ulubionym piłkarzem Ruchu Chorzów SA!
• II nagroda – koszulka meczowa z autografami zawodników!
• III nagroda – piłka meczowa z autografami zawodników!

Wylosowane osoby dodatkowo otrzymają po 50 sztuk napoju energetyzującego BLUE POWER oraz zostaną zaproszone na indywidualną sesję zdjęciową z drużyną Ruchu Chorzów SA.

Więc te 3 nagrody to nie wszystko, mnie zresztą na nich nie zależy i tak kupiłbym karnet, a do tych co narzekają, ja mam możliwość kupna karnetu za 15 zł. (mam orzeczenie o niepełnosprawności) mimo to kupiłem normalny karnet za 235 zł. , niektórzy pewnie wiedzą czemu.
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:

https://ibb.co/0tL0xPD

https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U

Misiek
Kontakt:

#620 Post autor: Misiek » 7 lip 2009, o 15:12

Ja się bardzo ciesze z karnetów. Wyjaśniłem wszystkie niedopatrzenia i jest ok. Pozatym niema się co czepiać zecznika. Jego działania są uzaleznione od tych z góry :rotfl: . Karnet kupuje i jestem optymistą co do tranferów. Trzymam kciuki za Sheryfa coby wrócił.
Nieważne skąd pochodzimy i kim jesteśmy, wszyscy jesteśmy kibicami Ruchu Chorzów.

"Ruch Chorzów przed 1939 rokiem był jednoznacznie kojarzony z powstańcami śląskimi i polskimi patriotami, spośród których głównie rekrutowali się kibice. Kibice niemieccy kibicowali innym klubom.Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku,w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej". Co niezmienia faktu że jesteśmu Ślązakami ;], lecz zapamiętajmy że Ślazakami-Polakami, a nie Niemcami.

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#621 Post autor: Rzecznik Prasowy » 7 lip 2009, o 15:13

Witam serdecznie.

Niezależnie co by przygotował zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje. :)
Może nagród nie jest za wiele, ale są atrakcyjne i żaden inny klub na razie nie zaproponował podobnych. To nie wszystko. W trakcie sezonu będzie wiele konkursów z okazji 90-lecia, będzie można wygrać bilety i gadżety, losowane będą nagrody również jedynie wśród osób, które zakupią karnety. Więc chwila cierpliwości, bo oferta karnetowa to dopiero początek.
Niebawem chcemy ogłosić konkurs na KALENDARZ RUCHU 2010. Prosiłbym o otwarcie nowego wątka z tym tematem i rzucanie pomysłów. Ruch Chorzów to głównie WY, dlatego to Wy zadecydujecie, jaki będzie kalendarz w 2010 roku. A więc do dzieła, możecie już zacząć projektować kalendarze. Wygra najlepszy, a zadecyduje o tym Wasze losowanie!
PozdRo.

NP07
Kontakt:

#622 Post autor: NP07 » 7 lip 2009, o 15:23

Na kalendarzu tylko i wyłacznie powinno pojawić się aktualne zdjęcie drużyny !! Taki kalendarz z pewnością spodobał by się najwiekszej liczbie ludzi

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#623 Post autor: jajo » 7 lip 2009, o 16:14

a ja się pozwolę nie zgodzić
na kalendarzu podczas, którego wypadnie 90lecie przede wszystkim to powinien być Wilimowski, Cieślik czy Warzycha. Z okazji okrągłej daty przede wszystkim nawiązanie do lat chwały a nie teraźniejszość
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

NP07
Kontakt:

#624 Post autor: NP07 » 7 lip 2009, o 16:26

jajo pisze:a ja się pozwolę nie zgodzić
na kalendarzu podczas, którego wypadnie 90lecie przede wszystkim to powinien być Wilimowski, Cieślik czy Warzycha. Z okazji okrągłej daty przede wszystkim nawiązanie do lat chwały a nie teraźniejszość
Chodziło mi raczej o to zeby nie był zas obszarpany bali i rozwalone szczewiki ;) Ale nie zaśmiecajmy tego tematu. Na kalendarz przeznaczony jest inny temat.

Katun
Kontakt:

#625 Post autor: Katun » 7 lip 2009, o 16:29

Pytanie do Rzecznika:
Czy przed rozpoczęciem rundy będzie wiadomo, które konkretnie mecze będą tymi "atrakcyjniejszymi" (i czy aby na nie wejść trzeba będzie zapłacić 25 złotych, czy więcej)? Bo na razie jest to dość enigmatyczne.

maRcypan
Kontakt:

#626 Post autor: maRcypan » 7 lip 2009, o 16:37

egon, z tego co pamietam, rowniez był na ten kalendarz konkurs i potem głosowanie :) . Prosza nie narzekejcie durs.... :padam:
Lepij zróbta 5 słoi kleju , pyndzel z marasu oklepac i czekac na plakaty reklamujace szpile.
No i panowie szporować na karnet, cza pomoc klubowi ( i to jest do mnie najwazniejsze, a nie nagrody i przywileje) :hyhy:
Czekamy na maskotke Ruchu - naszego Orzełka ChoRzowskiego :padam:
Katun, z tego co wiem cena bedzie zalezec równiez od frekwencji na innych meczach(tych z mniej atrakcyjnym rywalem) - jesli bedziemy co mecz zapełniac Cicho 6 to mozesz sie spodziewac nawet za 30 zł biletu na mecz z Wisłą, Lechem, czy Legią.
RUCH

Rafal1920
Kontakt:

#627 Post autor: Rafal1920 » 7 lip 2009, o 16:47

Niy narzekejcie i sie niy wadzcie bo to bez sensu. Kto chce kupic karnet niych sie kupi, a kto niy to jego sprawa i niych sie niy kupuje. Jo dzis byl na Cichej i piyrszy roz w zyciu zech kupiol karnet i niy zyluja. Duzo moich kumpli tyz piyrszy roz bydzie brac karnety. Jak niyktorych z Wos czytom to wydaje mi sie, ze wy kupicie karnet ino wtedy jak bydom jakies fajne nagrody. PYRSK!!!!

marek79
Kontakt:

#628 Post autor: marek79 » 7 lip 2009, o 16:54

maRcypan pisze: Katun, z tego co wiem cena bedzie zalezec równiez od frekwencji na innych meczach(tych z mniej atrakcyjnym rywalem) - jesli bedziemy co mecz zapełniac Cicho 6 to mozesz sie spodziewac nawet za 30 zł biletu na mecz z Wisłą, Lechem, czy Legią.
jesli co szpil bedziemy zapelniac nasze Estadio to na bank rowniez w meczach z Belchatowem, Odrą czy Arką bilety beda po 25 czy 30 zl i tak powinno byc bo klub musi zarobic na wasze zachcianki

Kujav niypotrzebnie zes sie pochwolil ze mozesz karnet kupic za 15 zeta a kupisz za 235 bo 75 % forumowiczow bydzie (bez urazy) uwazac Cie za glupka co to wyrzuco piyniadze w bloto. Przeca cza bylo brac za 15 i jeszcze szkamrac o koszulka, smycz, bala catering i inne wygodnictwa.

Awatar użytkownika
jakimamnick?
Kontakt:

#629 Post autor: jakimamnick? » 7 lip 2009, o 17:00

Mam nadzieje ze z okazji okraglej rocznicy pojawia sie jakies szaliki okazyjne koszulki bluzy np z p. Cieślikiem,Warzycha, Wilimowskim jak i innymi wielkimi naszymi pilkarzami oraz ogólne poswiecone 90 leciu. To by było cos. I naprawde panie Rzeczniku jesli chce pan miec naprawde kozackie projekty to najlepiej walić PW do naszych utalentowanych grafikow. Ja bym nawet bardziej pisal do "starej gwardi" grafikow z tego forum bo oni to sa przekonkretni ;)
ObrazekObrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#630 Post autor: Mirek » 8 lip 2009, o 10:04

W temacie Ruch w prasie już się to pojawiło, ale myślę, że tu Rzecznik prędzej zajrzy.
To wymaga reakcji:
http://www.sports.pl/ekstraklasa/artyku ... ykul=52991
zwłaszcza słowa:
"Adamski nie może pogodzić się z decyzją komisji licencyjnej. - Naprawdę nie jestem w stanie w to uwierzyć. Zastanawiam się, dlaczego nas traktuje się inaczej. Proszę mi wierzyć, że jest kilka klubów gorzej zorganizowanych - twierdzi. - W Wiśle przebywa także ekipa Ruchu. Śpią w śmierdzącym i ciasnym pensjonacie oddalonym kilka kilometrów od boisk. Nie stać ich nawet na autokar. My takich problemów nie mamy, ale Ruch dostał licencję - mówi ełkaesiak."
Takie rzeczy drukuje PS, trzeba coś z tym zrobic :kwasny:

ODPOWIEDZ