Nasi rzecznicy prasowi
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Owszem jestesmy, chcialbym tez dowiedziec sie jakie to beda gadzety na 90 lat? Jak przebiega praca nad albumem poswieconym historii klubu? Czy przygotowywana jest prezentacja multimedialna? Osobiscie bylbym zainteresowany kupnem koszulki w stylu retro i wielkoformatowych plakatow z dawnymi gwiazdami Ruchu. itp itd. Byleby nie okazalo sie ze gadzety na 90 lecie to beda autogramy dlugopisy i reklamowki a album bedzie na poziomie wydawnictw promocyjnych malych gmin. Pozdrawiam i z niecierpliwoscia oczekuje efektow 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1) Nie znam jeszcze terminu, ale na pewno będzie takie spotkanie kibiców z zawodnikami, w celu prezentacji drużyny itp... Ale jak będą ustalone szczegóły to je Wam przekaże.
2) Praca nad jubileuszem 90-lecia trwa i nie będą to jedynie reklamówki oraz długopisy.
3) W odpowiedzi na Wasze zapytania mozna juz kupic karnet przez Internet. Wiecej info na oficjalnej stronie.
Pozdrawiam.
2) Praca nad jubileuszem 90-lecia trwa i nie będą to jedynie reklamówki oraz długopisy.
3) W odpowiedzi na Wasze zapytania mozna juz kupic karnet przez Internet. Wiecej info na oficjalnej stronie.
Pozdrawiam.
- Rejon
- Kontakt:
Szykują się jakieś nowe pamiątki? Jak rozumiem z ww. postu to tak, ale jubileuszowe?
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
hehe ..twoja pracaRzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź![]()
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z okazji 90 lat - jak karnet. Jeżeli macie jakieś fotografie unikatowe, wysyłajcie na moj adres, a niewykluczone, że będzie z tego bilet!
P.S Czekam na Wasze opinie odnośnie karnetów i biletów, czy jesteście zadowoleni - powiedźmy nagrodami? Żaden inny klub nie funduje takich nagród jak MY!
PozdRo "Niebiescy"!
chciałem coś napisać ale ..Śmiechu Warte
-
- Kontakt:
Wydaje mi się,że o tym samym pomyśleliśmy..SODA's pisze:hehe ..twoja pracaRzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnimkiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
Jeśli chodzi o jubileusz to pracujemy nad tym pilnie! Niebawem wysyłamy pismo do Atletico Madryt w sprawie meczu, zobaczymy jaka będzie Ich odpowiedź![]()
Jeżeli chodzi o bilety to chcemy, aby każdy z nich był "retro" - ozdobiony wydarzeniem z okazji 90 lat - jak karnet. Jeżeli macie jakieś fotografie unikatowe, wysyłajcie na moj adres, a niewykluczone, że będzie z tego bilet!
P.S Czekam na Wasze opinie odnośnie karnetów i biletów, czy jesteście zadowoleni - powiedźmy nagrodami? Żaden inny klub nie funduje takich nagród jak MY!
PozdRo "Niebiescy"!
chciałem coś napisać ale ..Śmiechu Warte

-
- Kontakt:
Panie rzeczniku,bądźmy realistami jaki czarny koń? Jacy dobrzy zawodnicy?chyba,że za dobrych zawodników uważa pan,młodzież testowaną z Młodej Ekstraklasy?Rzecznik Prasowy pisze:Panowie i Panie, dzisiaj wygrywamy 1:0 z Górnikiem Zabrze! Trzeci mecz bez porażki i z każdym spotkaniem gramy coraz lepiej. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że w lidze będziemy "Czarnym Koniem"! Będziemy osiągać dobre wyniki, utrzymaliśmy ten sam skład, pozyskujemy dobrych zawodników!
PozdRo "Niebiescy"!
I jeszcze jedno:
Tak jak kolega Egon wspominał poniżej,czy nie lepiej by było,gdyby zarząd ogłosił konkurs dla grafików odnośnie projektowania biletów w stylu Retro? i taką nagrodą by był bilet na jeden wybrany w sezonie mecz?
Eeee i ,że się tak zapytam,jakie to są nagrody co funduje klub ?? bo chyba jestem ślepym ignorantem i nie dostrzegam tego.
Ale w każdym razie jak na razie wykonuje pan dobrą robotę i oby było tak dalej..Dalszego powodzenia panie Mariuszu.
-
- Kontakt:
"Wśród kibiców, którzy zdecydują się na ten rodzaj wejściówek, będą rozlosowane nagrody - piłka i koszulka z autografami niebieskich oraz obiad z ulubionym piłkarzem."Stoniar pisze: Eeee i ,że się tak zapytam,jakie to są nagrody co funduje klub ?? bo chyba jestem ślepym ignorantem i nie dostrzegam tego.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak dla mnie to w tamtym roku byla korzystaniejsza oferta, bo karnet mialem za 155zl na caly sezon, a teraz bodajze 135zl ale na jedna runde.
czego oni karnetowcom nie naobiecywali w tamtym sezonie, a oprocz tego ze mialem jeden mecz gratis i nie musialem stac w kolejce po bilet, to ogolnie byla kapa...
w tym sezonie znowu mi wciskaja jakies promocje itp. - JA W TO JUZ NIE WIERZE
dlatego rezygnuje w tym sezonie z karnetu i bede kupowac bilety. Niewiele drozej mnie to wyjdzie.
czego oni karnetowcom nie naobiecywali w tamtym sezonie, a oprocz tego ze mialem jeden mecz gratis i nie musialem stac w kolejce po bilet, to ogolnie byla kapa...
w tym sezonie znowu mi wciskaja jakies promocje itp. - JA W TO JUZ NIE WIERZE
dlatego rezygnuje w tym sezonie z karnetu i bede kupowac bilety. Niewiele drozej mnie to wyjdzie.
-
- Kontakt:
tommy , jo wiym ze to jest fajno pamiontka i jo tyz bych chciol miec cos takiego....ale.... 3 nagrody? to niy som zodne nagrody, jakby koszulek i pilke bylo po 20 to juz by byla jakos godka! albo chociaz po 11 jak do druzyny a 2 sztuki + obiad? zodno nagroda, tym nos niy przyciagna.... a jesli chodzi o karnety to my sie tu same miyndzy sobom robiymy lepszo reklama niz klub robi karnetom....fajnie ze poszli krok do przodu ale tak po leku to zajdymy ale niy za daleko....
Ruch Ruch HKS!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo ino godoł z punktu widzynia wartości kolekcjonerskiej tej bali abo koszulki. to że ilośc nagród jest porazajaco to fakt... ale powiym tak ze chyba ktos lod nich czyto te forum i po piatkowej pierwszej wersji że zostana rozlosowane karnety (niy wiym wiela pewnie po jednym) po zeta i po 50% cyny i po wyrażyniu opini że jest to pomysł bez synsu zmienili to na bala i koszulka wiec widac postymp jest...
bala abo koszulka to lepszo nagroda niż 2 karnet.

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt: