Skąd wiedziałeś? Dodam jeszcze, że czasem nawet dobrowolnie rezygnuja z premii a przynajmniej 3 razy w tydniu w czynie społecznym maluja trowa na zielono. A Ty nie?Witek46 pisze:Mrad72: Z Ciebie to musi być fajny pracownik. Pracodawcy takich lubią. Spokojnie czekasz na swoją wypłatę kilka miesięcy i niczym się nie przejmujesz. Niestety jak widać chłopcy w Ruchu są bardziej nerwowi.mrad72 pisze: Jak zwykle czarnowidztwo - co najmniej dziwne u osoby po ekonomii. Tu raczej należałoby zapytać: skąd ten pośpiech - czy piłkarze nie mogli poczekać 2 tygodnie dłużej? - przecież kasa w klubie ma być w połowie sierpnia.
Ruch Chorzów na GPW !!!
-
- Kontakt:
[size=150][color=blue][b]INO RUCH[/b][/color][/size]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odpowiem tobie i tommiemu tazuen bo o to pytaliście.alek900 pisze:A co dobrego się wydarzyło w naszym klubie? Bo nie wiem.
Pokażcie mi swoje pozytywne wpisy w takich wątkach jak:
- bilety i karnety
- podgrzewana murawa na Cichej
- trener Fornalik
- finał PP
- brak odejść ( tylko nie odwracjcie kota ogonem że nie widzę braku transferów, ja pytam o odejścia bo póki co nie mamy takich problemów jak sąsiedzi z Banasimi, Małkowskimi, Sokolenkami, Kasprzikami itp. Odeszli tylko Ci których Fornalik nie widział w składzie i Adams, który i tak by nie grał za stare grzechy)
- powrót Sobczaka i Ferugi ( ile było płaczu z powodu ich wypożyczeń)
- pozyskanie Bika, Sandvika, Lotto
Jakoś mogą się znaleźć kibice którzy to pochwalą, wasze wpisy są albo negatywne albo ich nie ma (albo przeoczyłem, to z góry przepraszam i prosze zacytujcie siebie w pozytywnym wpisie).
Oczywiście spodziewam się dopowiedzi że co to za pozytywy ect. ale jeżeli można się doszukiwać niewiadomo czego i cedzić z pobytu kogoś na lotnisku czy zaciągniecia pozyczki, to mozna znaleźć i dobre. Cóż, przeważa jednak typisch polisch mental - szkamrać, szkamrać, szkamrać

-
- Kontakt:
Gerhat, a to nie wiesz, ze na ziemi jeszcze taki nie chodzil co polokowi dogodzil!!!!!gerhat pisze:Cóż, przeważa jednak typisch polisch mental - szkamrać, szkamrać, szkamraćalek900 pisze:A co dobrego się wydarzyło w naszym klubie? Bo nie wiem.
Nawet jakby przyszedl sponsor jak allianz to by na niego jechali, ze taki bogaty i malo kasy daje. Albo za duzo daje na trenera i przez niego my zlecieli. Kazdy pretekst dobry do narzekania. Jeszcze kilka tyg temu mielismy miec eksoduz czolowych zawodnikow. Ile bylo wyzwisk i proroctw upadku. Nagle nikt nie odchodzi, a nawet niektorzy wracaja. Tego to nikt nie pochwali. Troche optymizmu i nie martwcie sie tak bardzo na zapas! Wyzywanie wszystkiego i wszystkich na tym forum na pewno Ruchowi nie pomoze!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
gerhat pisze:Odpowiem tobie i tommiemu tazuen bo o to pytaliście.alek900 pisze:A co dobrego się wydarzyło w naszym klubie? Bo nie wiem.
Pokażcie mi swoje pozytywne wpisy w takich wątkach jak:
- bilety i karnety
- podgrzewana murawa na Cichej
- trener Fornalik
- finał PP
- brak odejść ( tylko nie odwracjcie kota ogonem że nie widzę braku transferów, ja pytam o odejścia bo póki co nie mamy takich problemów jak sąsiedzi z Banasimi, Małkowskimi, Sokolenkami, Kasprzikami itp. Odeszli tylko Ci których Fornalik nie widział w składzie i Adams, który i tak by nie grał za stare grzechy)
- powrót Sobczaka i Ferugi ( ile było płaczu z powodu ich wypożyczeń)
- pozyskanie Bika, Sandvika, Lotto
Jakoś mogą się znaleźć kibice którzy to pochwalą, wasze wpisy są albo negatywne albo ich nie ma (albo przeoczyłem, to z góry przepraszam i prosze zacytujcie siebie w pozytywnym wpisie).
Oczywiście spodziewam się dopowiedzi że co to za pozytywy ect. ale jeżeli można się doszukiwać niewiadomo czego i cedzić z pobytu kogoś na lotnisku czy zaciągniecia pozyczki, to mozna znaleźć i dobre. Cóż, przeważa jednak typisch polisch mental - szkamrać, szkamrać, szkamrać

Wielki dzięki za taki tekst, mnie sie dostało "kałem po wargach" więc tym bardziej szacun dla Ciebie
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gerhat, radosny klimat twórczosci klakierownia polityce klimka to jest to...!! nudzisz!!
i słabisz..!!! a ty Pavlique weź sie dupnij w łeb z tom radosnom propagandom w stylu gerhata... jak jo kochom slepych fanatyków co godaja ze jest super dobrze

p.s. gerhat juz ci sie argumenty na obrona klimka skonczyły ze szukosz tymi pytaniami co dobrego zeby zdyskredytowac twoich adwersarzy?? nydza i rozpacz..,
pozyskanie bika jakos tych ket niy widza.
podgrzewano murawa to akurat niuy zasługa jej wysokosci sobstyl i klimka ino kopla

co mom sie zescac ze klimek wzioł fornalika za trynera??

finał PP to pewnie totalno zasługa sobstyl i klimka...

powrót Sobczaka i ferugi to tyz fez klimat birac pod uwaga ze byli wypożyczeni

weź jeszcze dupnij pomnik jej wysokosci i co wieczór tul sie w ja rubo życ!!!
i słabisz..!!! a ty Pavlique weź sie dupnij w łeb z tom radosnom propagandom w stylu gerhata... jak jo kochom slepych fanatyków co godaja ze jest super dobrze

p.s. gerhat juz ci sie argumenty na obrona klimka skonczyły ze szukosz tymi pytaniami co dobrego zeby zdyskredytowac twoich adwersarzy?? nydza i rozpacz..,
pozyskanie bika jakos tych ket niy widza.
podgrzewano murawa to akurat niuy zasługa jej wysokosci sobstyl i klimka ino kopla

co mom sie zescac ze klimek wzioł fornalika za trynera??

finał PP to pewnie totalno zasługa sobstyl i klimka...

powrót Sobczaka i ferugi to tyz fez klimat birac pod uwaga ze byli wypożyczeni

weź jeszcze dupnij pomnik jej wysokosci i co wieczór tul sie w ja rubo życ!!!
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tommy 100% racji.
Gerhat, tak jak pisał Tommy: podgrzewana murawa to nie zasługa Sobstylowej a miasta Chorzowa, i była konieczna! Co ty mi sam piszesz o Banasiach i innych typach? Pomyśl. Dobra twoje argumenty może troszke są na + ale napewno nie dzięki Sobstylowej.
A nie piszesz o tym że mają nas kibiców w du***, że nie traktują nas porządnie? że ona nie interesuje się klubem. Tego nie napiszesz??
Gerhat, tak jak pisał Tommy: podgrzewana murawa to nie zasługa Sobstylowej a miasta Chorzowa, i była konieczna! Co ty mi sam piszesz o Banasiach i innych typach? Pomyśl. Dobra twoje argumenty może troszke są na + ale napewno nie dzięki Sobstylowej.
A nie piszesz o tym że mają nas kibiców w du***, że nie traktują nas porządnie? że ona nie interesuje się klubem. Tego nie napiszesz??
- Kontakt:
a co ty jeszcze oczekujesz od klubu ? ze prezesowo ci bydzie driny nosic i sloniol w czasie meczu dlubac?alek900 pisze:Tommy 100% racji.
masz karnety w dobrej cenie, miales promocje na mecze dla kobiet i dzieci , byly bilety za 5 zlotych,
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiesz czego oczekuje? Tego żeby mnie jak i innych zaczęła traktować NORMALNIE i nie ciulała nos w tv i wszedzie. Tego oczekuja bo jo jadąc na szpil kilkadziesiąt km chca w normalnych warunkach spędzić mecz, bo za to płaca. Płaca wymagom. Tyla w temacie!marek79 pisze:
a co ty jeszcze oczekujesz od klubu ? ze prezesowo ci bydzie driny nosic i sloniol w czasie meczu dlubac?
masz karnety w dobrej cenie, miales promocje na mecze dla kobiet i dzieci , byly bilety za 5 zlotych,
- Kontakt:
a możesz sprecyzować o co Ci idzie bo póki co frazesy bez jakichkolwiek konkretó, oczywiście oprócz tego, że wszystko je be...alek900 pisze:Wiesz czego oczekuje? Tego żeby mnie jak i innych zaczęła traktować NORMALNIE i nie ciulała nos w tv i wszedzie. Tego oczekuja bo jo jadąc na szpil kilkadziesiąt km chca w normalnych warunkach spędzić mecz, bo za to płaca. Płaca wymagom. Tyla w temacie!marek79 pisze:
a co ty jeszcze oczekujesz od klubu ? ze prezesowo ci bydzie driny nosic i sloniol w czasie meczu dlubac?
aż tak bardzo jesteś nieszczęśliwy... nie chcę wjeżdżać Ci na priv ale Twoje wypowiedzi dość dokłądnie kreślą obraz Ciebie i tego jakim jesteś człowiekiem... sorki za ten malutki wjazd, potraktuj to raczej jako dobrą - mimo wszystko - radę...
a i z mojej strony koniec off bo to nie o tym tymat
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczekiwania:
1 Normalnego kupienia biletu- nie 1 kasa
2 Sklepu sprzedającego klubowe gadżety oraz sklepu internetowego.
3 Profesjonalnej sprzedaży karnetów
4 Normalnej profesjonalnej ochrony-Skorpion
5 Organizacji na lini klub -kibice (festyny,spotkania,turnieje ,szkoły itd.)
6 Regularnych wynagrodzen dla zawodników
7 wyszukanie w koncu sponsora dla naszego klubu.
8 Pozyskania jak największej liczby reklamodawców na banery na stadionie
To narazie tyle jesli chodzi o moje oczekiwania co do Sobstyl i zarządu
1 Normalnego kupienia biletu- nie 1 kasa
2 Sklepu sprzedającego klubowe gadżety oraz sklepu internetowego.
3 Profesjonalnej sprzedaży karnetów
4 Normalnej profesjonalnej ochrony-Skorpion

5 Organizacji na lini klub -kibice (festyny,spotkania,turnieje ,szkoły itd.)
6 Regularnych wynagrodzen dla zawodników
7 wyszukanie w koncu sponsora dla naszego klubu.
8 Pozyskania jak największej liczby reklamodawców na banery na stadionie
To narazie tyle jesli chodzi o moje oczekiwania co do Sobstyl i zarządu

- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
po pierwsze w ubiegłym sezonie była przedspzredaż biletów conajmnij kilka dni pzred kożdym szpilym u siebie, ebz problymu szło bilety nabyć - jedyno dyskusja to kwestia godzin otwarcio kasy w pzredspzredaży
Po drugie tyż uważom, że fest skandaliczne jest przychody ze spzredaży gadżet ów na poziomie kilku tysiyncy i tyż jeżech za zmianom i maksymalnom rozbudowom działu marketingu a przed wszystkim ofertu sprzedaży gadżetów...
dalij niy rozumia co to znaczy profesjonalna spzredaż karnetó, co to znaczy skorpion i krzywo morda ....
Czyżby aktualna oferta karnetó i bieltó tyż boła be??
Troszka optymizmu a niy yno gorolski beee
Po drugie tyż uważom, że fest skandaliczne jest przychody ze spzredaży gadżet ów na poziomie kilku tysiyncy i tyż jeżech za zmianom i maksymalnom rozbudowom działu marketingu a przed wszystkim ofertu sprzedaży gadżetów...
dalij niy rozumia co to znaczy profesjonalna spzredaż karnetó, co to znaczy skorpion i krzywo morda ....
Czyżby aktualna oferta karnetó i bieltó tyż boła be??
Troszka optymizmu a niy yno gorolski beee
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nabyc bilety szło ale nie zawsze z nimi wejsc w porę na mecz.
Co do Scorpiona-NO COMENT
Karnety to nie tylko oferta, z nimi trzeba trafic tam gdzie ich miejsce do kibica i nie tylko do tego co po nie przyjdzie(zakłady pracy itd)
Zapraszanie ludzi wczesniej na mecz(chodzi o wczesniejsze wejscie na stadion niczego nie oferując i każąc siedziec na du*** 1h przed meczem np w deszczu)to bzdura.
to tak na szybko.
Co do Scorpiona-NO COMENT
Karnety to nie tylko oferta, z nimi trzeba trafic tam gdzie ich miejsce do kibica i nie tylko do tego co po nie przyjdzie(zakłady pracy itd)
Zapraszanie ludzi wczesniej na mecz(chodzi o wczesniejsze wejscie na stadion niczego nie oferując i każąc siedziec na du*** 1h przed meczem np w deszczu)to bzdura.
to tak na szybko.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wy tylko piszecie że bilety idzie kupić kilka dni przed meczem itp. a co jo mom zrobić jak mom 40km do Chorzowa? jo nie mom czasu se jechać kupić bilet w tydniu.
[ Dodano: Nie 05 Lip, 2009 ]
sorki gerhat to wyżej to odpowiedz do pavlique. Ty nie pisałes o Sobstylowej itp sorki:)
Pavlique - SCORPION i krzywo morda, może ty nie doświadczyłeś tego ale ja i kilkudziesięciu (kilkaset) kibiców doświadczyło tego. Np to że byliśmy witani przez ochrone "chodź tu skurw....", albo żegnani "wypierd..." nie mówie już o tym że miałem ręce krzywione, omało co nie łamane podczas przeszukiwania.
Rzecznik kiedyś się wypowiadał na ten temat
sorki gerhat to wyżej to odpowiedz do pavlique. Ty nie pisałes o Sobstylowej itp sorki:)
Pavlique - SCORPION i krzywo morda, może ty nie doświadczyłeś tego ale ja i kilkudziesięciu (kilkaset) kibiców doświadczyło tego. Np to że byliśmy witani przez ochrone "chodź tu skurw....", albo żegnani "wypierd..." nie mówie już o tym że miałem ręce krzywione, omało co nie łamane podczas przeszukiwania.
Rzecznik kiedyś się wypowiadał na ten temat